Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıçbalığı yorumların hemen hemen hepsini okudum bende uygulamaya karar verdım fakat marka konusunda kararsızım bu konuda hassas olduğunu bılıyorum marka vermıyosun ama bı yardım edersen çok sevınırım hawai alsam nasıl olur sence.

Tatlım sende yazmışsın hassasım...Hangi ürünü alacağınız konusunda size yardım edemem...Firmaya mail at ürünün içeriğinde ne olduğunu sor, eğer ciddi bir cevap verip içerik yazarlarsa burada paylaş sana sadece zararlı bir şey var mı yok mu bunu söyleyebilirim, bunun dışındaki konulara karışmam.Çok üzgünüm...

Son düzenleme:
sadece bu konu için üye oldum :) ama sevdım burayı yarın arıcam satısı yapan yerı.sanada çok tesekkür ederım bu konu için

Kızlar yaxxxxxxxbrezilya fönü için bi sürü ürünleri var ama ben şunu merak ediyorum 'keratin serumu' diye bişey var...Acaba bunu brezilya fönü yapmadan kullansak olur mu:26: 'Nemli saça uygulanır durulanmaz' yazıyor üstünde...Bu konuda biri beni bilgilendirebilir mi???

Son düzenleyen: Moderatör:
AAAAA oldum hayretlr içinde kaldım tüm sayfaları gezemedim ama 2 saç resmi parıl parıl dümdüz görünüyo.hem düzleştiriyo hem de bakımlı yıpratmıyo harikaymış.bütün sayfaları okumadım ne olduğunu tam bilmiyorum ama kılıçbalığı saçlrını süper yapmışın maşallah canım.

günaydın kızlar:) öncelikle hepinizin dünya kadınlar gününü kutluyorum:KK71:
bana şans dileyin lütfen, bu gün büyük gün, saat 11 de saçlarıma nihayet bu fönü uygulatıcam. umarım umarım ve umarım yanmaz saçlarım, hava bile bana muhalif bu gün:KK50:
öpüyorum hepinizi gelişmelerden haberdar edicem, kılıçbalığım herşey için sonsuz teşekkürler:KK54:

Kızlar yaxxxxxxbrezilya fönü için bi sürü ürünleri var ama ben şunu merak ediyorum 'keratin serumu' diye bişey var...Acaba bunu brezilya fönü yapmadan kullansak olur mu:26: 'Nemli saça uygulanır durulanmaz' yazıyor üstünde...Bu konuda biri beni bilgilendirebilir mi???

bende yzın başından beri brezilya fönünü araştırıyorum satıcısıyla da konuştum kaç kez ama satanlar inatla kendiniz yapamazsınız kuaföre yaptırmanız lazım diyolar kuaförede o kadar para veremem hemde türbanlıyım saçımı toplamadan kuaföre git gel yapmam mümkün değil. dergide xxxxxxbrezilian keratin ürününü gördüm bir ay kadar etkisi varmış ama eczanede bulamadım ben bu brezilya fönünü de kendi kendime yapabilir miyim bilmiyorum evdekilerde yardım etmezler kesin bilen varsa yardım etsin lütfeeen :KK43::KK43::KK43:

Kılıç balığı, forumu baştan sona okudum, yazdıklarından ve bilgilerini bizimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim...gıyabında uygulamayı yapan ve sonuçları yazan diğer arkadaşlarada :KK71:

şimdi sana bi sorum var ben de yaptırıcam, 2 tane kuaför ile görüştüm biri kopaş markası ile brezilya fönü yaptığını söyledi diğeride nano keratin ile yaptığını söyledi, sence hangisini tercih etmeliyim ?

Bu uygulamayı ütü ile yaparak çığır açacağın kesin canım ama hiç birimiz ütü ile yapmadığımız için bilemiyorum sonucunun nasıl olacağını...Sen kendini kurban etmek istersende sonuçlarını burda paylaşırsın:KK1::KK1::KK1:

saçlarıma kolay kolay kıyamam ama sıkıldım artık uğraşmaktan sürekli de düz kullanıyorum..kardeşimi yapmaya ikna ettiğim ilk fırsatta dener yazarım buraya da:KK61:
tabi peruk kullanmak zorunda kalıyo olmazsam:KK53::KK53:

arkadaslar hepimizin kadinlar gunu kutlu olsun öncelikle :KK71: :KK71:
emirgul şimdiden güle güle kullan diyorum saçlarını =) guzel haberlerini bekliyoruz, hava muhalefeti beni de vurdu, dün 2. uygulamayı yapacaktım vazgeçtim kar yağacak diye.

bende yzın başından beri brezilya fönünü araştırıyorum satıcısıyla da konuştum kaç kez ama satanlar inatla kendiniz yapamazsınız kuaföre yaptırmanız lazım diyolar kuaförede o kadar para veremem hemde türbanlıyım saçımı toplamadan kuaföre git gel yapmam mümkün değil. dergide organixin brezilian keratin ürününü gördüm bir ay kadar etkisi varmış ama eczanede bulamadım ben bu brezilya fönünü de kendi kendime yapabilir miyim bilmiyorum evdekilerde yardım etmezler kesin bilen varsa yardım etsin lütfeeen :KK43::KK43::KK43:

merhaba canım.u bahsettiğinxxxx in ürününü internette bendegördüm.hatta internette satan siteler var ama yapılışı aynen brezilya fönünün yapılışı gibi.hiç bir eksik aşaması yok.aynı işlemleri yapacaksın madem normal brezilya fönü yap saçlarına.

merhaba kızlar bende yeni üyeyim... konuyu uzun zamandır araştırıyorum kuaförüm 400 tl istedi:KK43: evde yapmak istiyorum haliyle.. ama hangi ürünü nerden almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok malesef:KK43: kılıçbalığı yardım et lütfeeenn

Kızlar ya xxxxxxxbrezilya fönü için bi sürü ürünleri var ama ben şunu merak ediyorum 'keratin serumu' diye bişey var...Acaba bunu brezilya fönü yapmadan kullansak olur mu:26: 'Nemli saça uygulanır durulanmaz' yazıyor üstünde...Bu konuda biri beni bilgilendirebilir mi???

Canım benim anladığım kadaı ile xxxxxx o serisi keratin işlemi uygulanmış saçlar için çünkü organicsin aynı seride kendi ürettiği keratin treatmentde var...Yan keratin işlemi uygulanmış saç içindir o serum...

AAAAA oldum hayretlr içinde kaldım tüm sayfaları gezemedim ama 2 saç resmi parıl parıl dümdüz görünüyo.hem düzleştiriyo hem de bakımlı yıpratmıyo harikaymış.bütün sayfaları okumadım ne olduğunu tam bilmiyorum ama kılıçbalığı saçlrını süper yapmışın maşallah canım.

Teşekkür ederim canım :nazar:

$saçım4.jpg $saçım1.jpg $saçım4.jpg brezilya fönümü saçlarıma uyglatmış bulunmaktayım. arkadaşlar hakikaten pek meşakatli bir işmiş bu. baya baya uğraştılar. saçlara tutam tutam keratin sürülüp fönlenip ardından incecik tutamların preslenmesi baya bir zahmetli, neyseki ilgili itinalı kişilerdi. saçlarım şuanda harika görünüyor:) yumuşak düz ve parlak. umarım yıkandıktan sonrada aynı şekilde kalırlar. resimleri ekliyorum arkadaşlar, darısı yaptırmak isteyen bütün arkadaşların başına :KK66:
not; yıkayıp kendim kuruttuktan sonrada mutlaka yazıcam kızlar:81:

Merhaba;

Site yönetimi yeni bir uygulama yapmış arkadaşlar heristediğine özelden msj gönderemiyorsun artık. Ben kılıcbaligina '' yarım ay postiş için nrelere bakmalıyım diye sordum ama gitmedi'' arkadaşlar yerler tavsiye edebilecek olanlar özelden bana mesaj atabilirler mi? Zira bu işte her iş gibi karışık. Bazı yerde gerçek diye satılıyormuş ama boyadığında o gerçek olmayan teller almıyormuş.

Bir kere daha parayı sokağa atmayayım. :KK66:

Merhaba;

Site yönetimi yeni bir uygulama yapmış arkadaşlar heristediğine özelden msj gönderemiyorsun artık. Ben kılıcbaligina '' yarım ay postiş için nrelere bakmalıyım diye sordum ama gitmedi'' arkadaşlar yerler tavsiye edebilecek olanlar özelden bana mesaj atabilirler mi? Zira bu işte her iş gibi karışık. Bazı yerde gerçek diye satılıyormuş ama boyadığında o gerçek olmayan teller almıyormuş.

Bir kere daha parayı sokağa atmayayım. :KK66:

henüz özelden msj atamıyorum ben o yüzden çıtçıt saçlarımı aldığım yeri yazamıycam burdan reklama girmemesi için, ama bence eğer sürekli gittiğin ve güvendiğin bir kuaförün varsa ona danışabilirsin o senin için temin eder, hem bu işte uzman oldukları için kaliteli ve gramajı uygun saçı alacaktır senin için:KK66:

çok güzel olmuş saçlarınız maşallah.. öncesi nasıldı acaba?
çok teşekkür ederim:KK9:
herkesin saç yapısı farklı tabi. benim saçlarım aşırı derecede kuru, asi, dalgalı, röfleden boyadan ve sürekli fönden çok fazla hasarlıydı. fönsüz dışarı çıkılamayacak kadar kötü görünüyordu saçlarım.

merhaba canım.u bahsettiğin xxxxxxn ürününü internette bendegördüm.hatta internette satan siteler var ama yapılışı aynen brezilya fönünün yapılışı gibi.hiç bir eksik aşaması yok.aynı işlemleri yapacaksın madem normal brezilya fönü yap saçlarına.

aynı şey mi aa onu alayım o zaman ben nedense brezilya fönü diye satılan şeylere güvenemiyorum ben bi türlü sahtedirler diye korkuyorum organix en azından saç konusunda bilindik bi marka keratin tedavi serisi de varmış sanırım
umarım bende becerebilirim yapmayı çok güzel gözüküyo btün saçlar maşallah herkese :nazar:

X