Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Göz nezlesi olmuş olmayasın canım? Pazartesiye kadar evde teramycin krem, göz damlası varsa kullan, hiç bir şey yoksa temiz bir pamuğa bir parça taze çay demi döküp kompres yap...

bende yaptım sabahtan beri uğraşıyorum bununla her şeyi adım adım uyguladım ama benim saçlarım yağlı yağlı kaldı yaa:26: bu normal bişey mi sanki saçlarıma yağlarla bakım yapmışım gibi :18: düzleştirdim düşleştiği bile belli değil banyodan sonra saçlar ıslakken düz durur ya aynı öyle duruyor kılıçbalığının verdiği örnek resimlerdeki gibi durmuyor saçım galiba benim ki olmayacak hem bu yağlı yağlı görünen saçlarla işede nasıl gidicem bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayan oldu mu

Son düzenleme:
ya kızlar benim keratinle birlikte (sülfatsız diye) aldığım şampuanın içeriğini şimdi okudum içeriğinde sülfat olduğu yazıyor , sülfat olmaması gerekmiyor mu içinde anlamadım ben hiçbirşey boşa mı para verdim ben buna şimdi emeğimde boşa mı gidecek bilen birisi cevaplasın lütfenn

hakikaten öyle..hastayım bir haftadır..
zaman yok diye mecburen yaptım..
bir de ürün saçımın yarısında bitince moralim çok bozuldu..
çok stresli yaptım yani.
yarın yıkayacağım..bakalım ne olacak sonuç..

bakıma devam etmelisin kesinlikle..
mart 6-7-8 i ihmal etme çok önemli. saatlerinede dikkat et..bakım boşa gitmesin..

KılıçBalığı bi'şey sorcam ya
Şimdi bende yaptırcam ürünü daha almadım saçımı boyatıp öyle yaptırmayı düşünüyorum.Zaten saç açılcağı için iyi gelir üstüne
Teyzeme de bahsettim o da baya bi araştırmış kuaförlere filan sormuş aman sakın yaptırmayın keratin saçı sardığı için saçın hava almasını engelliyor,sonradan daha berbat oluyor falan filan demişler.
Keratin saç bakımı için uygulanıyor nasıl berbat hale getirirki.Saç zaten dipten uçtan hava almıyor mu??Saç dibine değdirmeyiz uçlarıda az keseriz sanki..
Aklım karıştı ya bilgilendirir misin rica etsem??

Özelden yazıştık zaten ama buradanda yazayım canım, saçının yapısına göre saç yağlı gibi görünebiliyor, ilk yaptığımda bendede yağlı kaldı sanki tam kurumadı, yarın falan daha iyi olacak yavaş yavaş kuruyor keratin merak etme..Şampuan konusundada yanlış şampuanı almışsın senin keratinden önce kullanılması gereken sodyum arındırıcı şampuanı alman lazımdı diğer şampuanın sülfat içerdiğini forumda yazmıştık

Saç kafa derisinden beslenir bunun dışında ucundan sağından solundan hava almaz...Uzayan saç ölüdür zaten...Tam tersi keratin sayesinde saç uçları kapandığı için saçın kırılması gecikiyor...Bu ürün hakkında bilen bilmeyen herkes yorum yapıyor en güzeli iş gerçekten bilen ve bilgisi ile seni aydınlatabilecek bir kuaföre işlem yaptırmak tatlım...Ha sonradan berbet olmasıda şöyle oluyor, eğer adam keratin uygulaması sırasında saçına ısı ile zarar verirse, keratinin etkisi geçtiğinde tabii ki berbat görünecektir veya mesela bu işlemden sonra saçına bakım yapayım vs diye mavi su kullanırsan test edildi onaylandı saçlar rezil oluyor, bunun gibi söylenmeyen bir çok şey vardır inanki...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım Yani yarısı muhtemelen tutmuştur diğer yarısı tutmamıştır gibi geliyor

Yarın bende güzel güzel bakımlar yapacağım saçcağızlarıma...Bu tarihler kaçmaz...

çok çok geçmiş olsun cnm yıkadıktan sonra haber ver bende merak ettim inşalah olurda emeğin boşa gitmez

Geçmiş olsun canım Yani yarısı muhtemelen tutmuştur diğer yarısı tutmamıştır gibi geliyor

Yarın bende güzel güzel bakımlar yapacağım saçcağızlarıma...Bu tarihler kaçmaz...

kılıçbalığım şimdi ben bu keratinli haliyle bakım yaptığımda saçımı etkilicekmi.yani normalde benim saçlarım çok kötü jöle sürmeden yada şekillendirici bi krem sürmeden asla şekil almaz.bi sürede en azından onları sürmiceğim için saçımın kendini toplayacağı hava alacağı kesin ama bakım yaparsam bu süre içinde keratinin süresi geçip kendi saçıma döndükten sonra o yaptığım bakımlar etkili olucakmıki

Kılıçbalığı bir uzmanlık sorusu soracağım. Biliyorum ürün adı yazmıyorsun ama ben yazabilirim nasılsa Bu brezilya fönü işi benim saçlarıma uygun değil zaten çok cılız, iince telli bir de düzleştirirsem kafama yapışır. burada okumuştum Amonra ya da nedir ne değildir diye sordum. Protek Ammino Ceratin bakımından aldım. Kadıköy de kuaför malzemeleri satan bir yerde nakit 20 TL ye aldım. Hatta 2 tane aldım Amonra fiyatlarından bahsetmişti. Adam nasıl kullanacağımı da anlattı. Bunu ne kadar zamanda bir yapmm gereikiyor. Hatta bununla ilgili konu açmanı da rica edeceğim yoksa konuyu ben açacağım sizler altına yorumlarınızı yazın.

Benim saçlarımda ince telli ve doğuştan düz, o kafaya yapışma hissini çok iyi bilirim, heleki hem ince telli hemde yağlıysa saçlar ertesi gün rezalet görünüyor ama ben bunun çözümünü buldum, saçlarımın hacimli görünmesini istiyorsam saç diplerime hacimlendirci köpük sürüp saçları öne atarak kurutuyorum, o zaman aslan yelesi gibi oluyor, saçlarının dalgalı mı, kıvırcık mı olduğunu bilmiyorum ama hacim için sende bu şekilde yapabilirsin...Protek için konu açacağım şimdi...Haftada bir kere uygulaman yeterli...

Benim bu başlıkta marka adı vermememin ve verilmesini istememenin sebebi bu işlemin kullanıcı hatalarından dolayı oluşabilecek problemlere karşı, örneğin saçını tanımadığı halde evde bu işlemi yapıp saç uçlarını yakan bir üye ile karşı karşıya gelmemek, aynı zamanda herhangi bir firmanın temsilcisi olmadığım için insanları yönlendirmemek...Piyasada çok fazla seçenek var, bana düşen sadece fikrim sorulduğunda bu ürünlerin artısını ve eksisini yazıp seçimi üyelere bırakmak olur...Bu konu dışında elbetteki marka paylaşımı yapabilirim, örneğin karnitin takviyeleri konusunda özellikle marka ve yer belirtiyorum netice itibarı ile, dünyaca ünlü firmaların misyoner reklamlarına ihtiyacı yoktur ama keratin konusunda aynı şey geçerli değil...

Son düzenleme:

Şu anda saçlarının kendi saçından bir farkı yok, yapacağın bakımlar saçını bir kademe yukarı taşır...Ben devam ediyorum bakımlara...

Kızlar Az Önce bi sitede de günün fırsatı olarak set haLnde tek kuLLanımLk şekLnde gördüm hemen sipariş verdim.aLaak varsa Kacırmasın derim Fırsatı..uyguLadıktan sonra bende yorumarı yazarımm kızlaar..

Son düzenleme:
Mesajını editlemeni rica ediyorum, hiç bir şekilde site adresi veya marka adı paylaşmıyoruz...

Tamm cnm düzeLttm Birşey sorucam benm aldığım şampuan 250ml diğerleri 100 ml ve saçlarım omuzLarımda kısa Yanii YeterLi oLurmu Acaba 100 ml :18:

Düzelttiğin için teşekkür ederim...
100 ml fazla bile gelebilir...Aldığın ürünün adını araştır zaten kullanma talimatında kaç ml kullanman gerektiği yazar canım, genelde 80 ml ortalama gürlük ve uzunlukta bir saça yeterli geliyor...

Son düzenleme:
Ml ye göre değişir...Asıl para tutan ilaç değil işçiliktir...

60 ml miş yapacagı keratin hatta yetmez senin sacına bi şişenin daha yarısını yapabiliriz dedi yani toplamda 90 ml falan

bende dedim ben ilacı kendim alıyım uygulamayı siz yapın dedi bu 60 ml lik şişe 150 tl zaten dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…