- 6 Şubat 2011
- 41
- 4
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
kılıçbalığım 4 gün mü bekliyeyim yıkamak için 3 gün yeterli mi..
saçım çok yağlı duruyor
ve henüz 2 tam gün bile olmadı
valla süper, inş sen yıkayıp kuruttuktan sonrada bukadar düz olur saçların, maşallah nazar değmesin, kuaförden ve üründen dolayı çok tedirgindin ama şükürki sonuç süper
Merhaba arkadaşlar;
Sıkıntımla ilgilenip cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Karar vermemde yardımcı oldunuz.
Forumda bir çıtçıt postiş sayfası var orayı okurum bakalım alırken nelere dikkat etmem gerekiyormuş.
Hepiniz iyiki varsınız...
Yeni üye olan arkadaşlar bu forumda bütün sayfaları okurlarsa genel olarak her markayla ilgili yorum yapıldığını görürler kimse tek markayı tavsiye etmez. Aynı kişiler başka sayfalarda başka ürünlerle de ilgili yorum yaparlar. Benim saçım da fix nano ve globalle yapıldı mesela; 2 kere kuaförde uygulandı ve sonuç saçlarım yanık. İşlemin başarılı olmasında marka kadar uygulayan kişinin doğru uygulaması da; kişinin saç yapısı da önemli. Buradaki ortak amacımız yeni yaptıracak olanlara nelere dikkat etmeleri gerektiğini deneyimlerimize dayanarak iletmek.
Bu forumu düzenli takip ediyorum. Çok faydalı. Lütfen konuyu tartışma boyutuna getirmeyelim.
teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur birazdan yıkıcam.evet gerçekten acayip tedirgindim ama süper oldu.saçlarımla kafayı bozmuştum bunalıma gircektim nerdeyse ama şimdi iyiyim şükürler olsun.şimdi tek sorun kaldı saçlarım çok az toplayınca kedi kuyruğu gibi
Kedinin cinsine bağlı, benim kedinin kuyruğu gibiyse çok gürde olabilir
kılıçbalığı cevap için teşekkürler :) gülşah saçlarının az olmasına takılma bence çok güzel olmuş uygulama saçında.hint yağı kirpikleri sıklaştırıyo saçta da işe yarar belki.bide ben eczanede bi karışım yaptırdım.gerçi maksadım buradan bulduğum bi formülü uygulamak için sadece malzeme almaktı ama saolsunlar baya uğraşıp bişeyler yaptılar.uygun konu başlığını bulunca oraya ekleyeceğim.daha buralarda yeniyimde :26: ehee
Aycangülüm, cevap yazma fısatım olmadı sana çok özür dilerim, senin ki tam bir facia olmuş açıkçası, normalde 4 gün beklemen lazım ama 3 günde yıka bence sen...Olmadı ben oralara geldiğim bir gün el atarım saçına...
Eki Görüntüle 150095 Eki Görüntüle 150096 Eki Görüntüle 150097 Eki Görüntüle 150098
buldum eski halinide ekledim tekrardan
konu sahibi izin verdi madem yazayım o halde
1.bemiks ampül 3 tane
2.çam terebentini yağı 25 ml
3.e vitamini(bemiks gibi o da 2 veya 3 ampül)
4.badem yağı o da 25 ml
tabi ben bu karışımı bide sinamekiyle karıştırıyorum.saçlarımı yakmıştım ocakta kazayla baya uzunlardı biraz kestirdim ama kurtaramadım.bu karışım iyi geldi ve artık dökülmüyo da...
ne beceriksizmişim yahu :)
neleri beceren ben bunu beceremedim..hoş hiç kolay değil zaten..
olmadı dediğin gibi senin tecrübeli ellerine bırakırım
bilgilendirici olmuş çok teşekkürler. benim saçlarım düz ama arkadaşım yaptırıcak profesyonel bi yere. onunla gidicektim. bunları bilmem çok iyi oldu.
buarada saçımı az önce yıkadım ve kuruttum yine dümdüzzzzama şu sülfat içermeyen şampuanı sevmedim köpürmüyo bide saçımı tararken zorlandım
Ohh yarasın canım, sefan olsun...Köpürmesin boş ver önemli olan saçına uygulanan işlemi bozmaması...Saç maskesi kullan tatlım bir çoğunun içinde ne sülfat ne de sodyum yok...
gülşahım saçlar çok hoş olmuş,maşallah