- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.601
canım birde diğer başlığa yazmıştım ama sanırım görmedin ben nudeyle yıkadım keratinimi yapmadan önce benim saçlarım yoğun röfleli ve yıpranmış olduğu için sanırım sadece nude yle yıkamak keçe gibi yaptı saçlarımı bitürlü dolaşıklığını açamadım çok uğraştım.benim evde kremim var nudeyle yıkadıktan sonra saç kremi olarak kullansam olur mu içeriğide şu
AQUA/WATER,CETYL ALCOHOL,GLYCERIN,AMODIMENTHICCONE,HYDROXYETHYLCELL ULOSE,STEARYLALCOHOL,BEHENTRIMONIUMCHLORIDE,TRIDEC ETH-
6,CHLORHEXIDINE DIHYDROCHLORIDE,LIMONERE,ISOPROPYL ALCOHOL,2-OLEAMIDO-1,3-
OCTADECANEDIOL,DIPALMITOYLETHYL,HYDROXYETHYLMONIUM METHHOSUFATE,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,MYRISTYL ALCOHOL,CETY
ESTERS,CETEARYL ALCOHOL,CETRIMONIUM CHLORIDE,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,CITRICACID,CITRONELLOL,HEXYL
CININAMAL,GLYCERYL LINOLEATE,GLYCERYL OLEATE,GLYCERYL LINOLENATE,PARFUM
çok zahmet veriyorum biliyorum ama dediğim gibi ilk keratin maceramın heycanı yanlış bişi yapmak istemiyorum
AQUA/WATER,CETYL ALCOHOL,GLYCERIN,AMODIMENTHICCONE,HYDROXYETHYLCELL ULOSE,STEARYLALCOHOL,BEHENTRIMONIUMCHLORIDE,TRIDEC ETH-
6,CHLORHEXIDINE DIHYDROCHLORIDE,LIMONERE,ISOPROPYL ALCOHOL,2-OLEAMIDO-1,3-
OCTADECANEDIOL,DIPALMITOYLETHYL,HYDROXYETHYLMONIUM METHHOSUFATE,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,MYRISTYL ALCOHOL,CETY
ESTERS,CETEARYL ALCOHOL,CETRIMONIUM CHLORIDE,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,CITRICACID,CITRONELLOL,HEXYL
CININAMAL,GLYCERYL LINOLEATE,GLYCERYL OLEATE,GLYCERYL LINOLENATE,PARFUM
çok zahmet veriyorum biliyorum ama dediğim gibi ilk keratin maceramın heycanı yanlış bişi yapmak istemiyorum