Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

canım birde diğer başlığa yazmıştım ama sanırım görmedin ben nudeyle yıkadım keratinimi yapmadan önce benim saçlarım yoğun röfleli ve yıpranmış olduğu için sanırım sadece nude yle yıkamak keçe gibi yaptı saçlarımı bitürlü dolaşıklığını açamadım çok uğraştım.benim evde kremim var nudeyle yıkadıktan sonra saç kremi olarak kullansam olur mu içeriğide şu

AQUA/WATER,CETYL ALCOHOL,GLYCERIN,AMODIMENTHICCONE,HYDROXYETHYLCELL ULOSE,STEARYLALCOHOL,BEHENTRIMONIUMCHLORIDE,TRIDEC ETH-

6,CHLORHEXIDINE DIHYDROCHLORIDE,LIMONERE,ISOPROPYL ALCOHOL,2-OLEAMIDO-1,3-

OCTADECANEDIOL,DIPALMITOYLETHYL,HYDROXYETHYLMONIUM METHHOSUFATE,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,MYRISTYL ALCOHOL,CETY

ESTERS,CETEARYL ALCOHOL,CETRIMONIUM CHLORIDE,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,CITRICACID,CITRONELLOL,HEXYL

CININAMAL,GLYCERYL LINOLEATE,GLYCERYL OLEATE,GLYCERYL LINOLENATE,PARFUM
çok zahmet veriyorum biliyorum ama dediğim gibi ilk keratin maceramın heycanı yanlış bişi yapmak istemiyorum

Üşensem kel kalırdım kuzum, başka çaresi yok ki :1::1::1:

Keratinler hala gelmedi bekliyorum... Bu kargo şirketide sabah değil akşam getirir kargoları ne iş anlamadım... Yarasa mıdır nedir bunlar...Gündüz çalışamıyorlar herhalde...

sorma nedense dağıtıma çıktıkları ilk bölgeyi göremedim bugüne kadar :) hep akşam aldım bütün kargoları. bi de şehrin göbeğindeyim yaa :))

selam kızlar

balığım ben cuma akşamı yapmıştım keratinimi bu akşam yıkasam yeterlidir dimi ilk başta alınan keratinler 4 günlüktü bu 3 gün bekletilenlerden yanılmıyosam

evet bu parti 3 günlük bu akşam yıkanıyor saçlar biz de fotoğrafları görüyoruz hemen. :) benim de saçlar röfleli ilk keratin denemesnde öncesinde nude kullandım ona rağmen çok güzel tuttu fakat 2.yi kuaförde yaptırdım tuzdan arındıran şampuanla yıkadılar fakat sonucu hiç beğenmedim :41:şimdi yeni gelecek olan keratini bekliyorum evde yapıcam ..

ohh sağol cnm ya bu akşam banyo yapabilicem yaniii çok iyi oldu bu kendimi çok pasaklı hissetmeye başladım.

nude herkeste yumuşacık saçlar yapmış belkide benim saç tipimden heralde bilemiyorum.artık kremini almamıştım içeriğini yazdığım krem zararlıysa bu akşam gidip kreminide alıcam nudenin aksi taktırde açamıyorum saçlarımı bayada uzun belkide ondan bilemiyorum cnm

arkadaşlar ben de almak istiyorum. Siz yeni alım yapmışsınız sanırım bana yardımcı olabilir misiniz ?

canım birde diğer başlığa yazmıştım ama sanırım görmedin ben nudeyle yıkadım keratinimi yapmadan önce benim saçlarım yoğun röfleli ve yıpranmış olduğu için sanırım sadece nude yle yıkamak keçe gibi yaptı saçlarımı bitürlü dolaşıklığını açamadım çok uğraştım.benim evde kremim var nudeyle yıkadıktan sonra saç kremi olarak kullansam olur mu içeriğide şu

AQUA/WATER,CETYL ALCOHOL,GLYCERIN,AMODIMENTHICCONE,HYDROXYETHYLCELL ULOSE,STEARYLALCOHOL,BEHENTRIMONIUMCHLORIDE,TRIDEC ETH-

OCTADECANEDIOL,DIPALMITOYLETHYL,HYDROXYETHYLMONIUM METHHOSUFATE,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,MYRISTYL ALCOHOL,CETY

ESTERS,CETEARYL ALCOHOL,CETRIMONIUM CHLORIDE,BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL,CITRICACID,CITRONELLOL,HEXYL

çok zahmet veriyorum biliyorum ama dediğim gibi ilk keratin maceramın heycanı yanlış bişi yapmak istemiyorum

illa nude olması gerekmez herhangi bir krem kullanabilirsin.saç kremlerinde sülfat olmuyormuş.yalnız keratin uygulamasından hemen önce krem kullanılmıyor sadece sülfatsız şampuanla yıkanıp kurutuluyor sonra da keratin sürülüyor.onun dışında dilediğin gibi krem kullanabilirsin.bende krem vardı ama yinede nude krem aldım oda güzel tavsiye ederim.

selam kızlar

balığım ben cuma akşamı yapmıştım keratinimi bu akşam yıkasam yeterlidir dimi ilk başta alınan keratinler 4 günlüktü bu 3 gün bekletilenlerden yanılmıyosam

Evet canım yıkayabilirsin...

Görmemişim canım özür, sen yine uygulama yaparken sadece Nude ile yıka ama ondan sonrasında canın hangi kremi istiyorsa kullan, saç kremlerinde sls bulunmaz...

sorma nedense dağıtıma çıktıkları ilk bölgeyi göremedim bugüne kadar :) hep akşam aldım bütün kargoları. bi de şehrin göbeğindeyim yaa :))

Sorma... Neyseki geldi keratinler biraz önce bende müjde vermek için girdim...

evet bu parti 3 günlük bu akşam yıkanıyor saçlar biz de fotoğrafları görüyoruz hemen. :) benim de saçlar röfleli ilk keratin denemesnde öncesinde nude kullandım ona rağmen çok güzel tuttu fakat 2.yi kuaförde yaptırdım tuzdan arındıran şampuanla yıkadılar fakat sonucu hiç beğenmedim :41:şimdi yeni gelecek olan keratini bekliyorum evde yapıcam ..

:46::46::46:

ohh sağol cnm ya bu akşam banyo yapabilicem yaniii çok iyi oldu bu kendimi çok pasaklı hissetmeye başladım.

nude herkeste yumuşacık saçlar yapmış belkide benim saç tipimden heralde bilemiyorum.artık kremini almamıştım içeriğini yazdığım krem zararlıysa bu akşam gidip kreminide alıcam nudenin aksi taktırde açamıyorum saçlarımı bayada uzun belkide ondan bilemiyorum cnm

İlle Nude saç kremi olmasına gerek yok, daha önce severek kullandığın bir krem varsa iş görür...

arkadaşlar ben de almak istiyorum. Siz yeni alım yapmışsınız sanırım bana yardımcı olabilir misiniz ?

Oluruz tabii ki, bu arada 2007'den beri üyesin ilk mesajın bizim topice gelmiş, tebrikler:1::1::1:
Hoşgeldin aramıza...

merhaba

kılıçbalığı temin etmişti bize keratini kendisi sana bilgi verir sanırım cnm

Vereceğim şimdi...

illa nude olması gerekmez herhangi bir krem kullanabilirsin.saç kremlerinde sülfat olmuyormuş.yalnız keratin uygulamasından hemen önce krem kullanılmıyor sadece sülfatsız şampuanla yıkanıp kurutuluyor sonra da keratin sürülüyor.onun dışında dilediğin gibi krem kullanabilirsin.bende krem vardı ama yinede nude krem aldım oda güzel tavsiye ederim.

:46::46::46:

Cvp verdiğin için tşk ederim kılıçbalığı şuan uçları hamur hamur olunca işte cesaret edemiyorum aybaşında Allah tan bir mani çıkmazsa yaptıracağım.Bugün işyerindeki kızlar yanar filan dediler canımı sıktılar ya bide etkisi geçince yine hamur hamur olur mu acaba yok o kırıkları doldurduğu için yinede bu halinden iyi olur gibime geliyor ama karasız ben.. :30:

Cvp verdiğin için tşk ederim kılıçbalığı şuan uçları hamur hamur olunca işte cesaret edemiyorum aybaşında Allah tan bir mani çıkmazsa yaptıracağım.Bugün işyerindeki kızlar yanar filan dediler canımı sıktılar ya bide etkisi geçince yine hamur hamur olur mu acaba yok o kırıkları doldurduğu için yinede bu halinden iyi olur gibime geliyor ama karasız ben.. :30:

Canım eğer tamir özelliği olan bir keratin ile yaptırırsan ilk sefer uygulamadan sonra etkisi geçtiğinde bile %80 iyileşmiş oluyor, tecrübe ile sabit...
Birde hasarlı olan kısma yüksek ısı uygulamamaları lazım bu konuda defalarca uyarmaktan çekinme...

Kılıcbalığı mesajını bugün aldım evet cidden almak istiyorum hemen gönderirsen bilgileri ödeme yaparım.

kilicbaligi yarin veriyormussun kargolari sagol cnm

ben sayfalari okurken bir sey farkettim
ben ilk uygulamami zamansizliktan farkli bir ürünle yapmistim fakat sampuan olarak ater keratini kullanmisim
okuyuncaya kadarda hic dikkat etmemisim,bugun baktim baya baya sulfat var :)
lakin uzun zaman düz ve bakimli sekilde kullandim bu nasil olabilir kilicbaligi?
bilgi olmasi acisindan sormak istedim

Kılıcbalığı mesajını bugün aldım evet cidden almak istiyorum hemen gönderirsen bilgileri ödeme yaparım.

Bilgileri verdim canım...

kilicbaligi yarin veriyormussun kargolari sagol cnm

ben sayfalari okurken bir sey farkettim
ben ilk uygulamami zamansizliktan farkli bir ürünle yapmistim fakat sampuan olarak ater keratini kullanmisim
okuyuncaya kadarda hic dikkat etmemisim,bugun baktim baya baya sulfat var :)
lakin uzun zaman düz ve bakimli sekilde kullandim bu nasil olabilir kilicbaligi?
bilgi olmasi acisindan sormak istedim

Canım, benimde bu konuda şüphelerim var. Dediler ki sülfatsız ve tuzsuz şampuan şart, yoksa bozulur... Sonra deniz ve havuzunda bozduğunu eklediler... Herneyse, bütün yaz denize girdim tık yok, havuza girmedim gerçi... Tuz ne kadar etkiliyor bilemiyorum bu bir muamma...

Diğer şey, mavi su denendi ve bu fönü bozduğu anlaşıldı bunu ıspatladık ama şampuan konusu hala soru işareti...

Geçen hafta sırf merakımdan gliss aldımd enedim biliyorsun ve evet bozdu...

Ama arada kaçamak olarak kullandığım kaliteli kuaför şampuanları vardı mesela Kerastese'in, bozulma olmadı... Ne iş bende anlamadım...

Bu bizim saç tipimizden mi kaynaklı, şampuanların içindeki sls oranından mı bilemiyorum... Vebal altında kalmamak içinde kimseye aman kullanın normal şampuan gitsinde diyemiyorum çünkü benimkini bozmayan başkasınınkini bozabilir doğruya doğru...

Sen tam içeriği ve şampuanın adını yaz bir bakalım...En kötü bir alternatif daha olur...

merhaba kılıcbalıgı
haftasonu zaten bi kosturmaca içinde gecti, bu gece de oglum ateslendi biraz, gun içinde yogundum yani, o yuzden arkadasıma yazmaya fırsatım olmadı, yani adresi alamadım.

ama benim acımdan aceleye gerek yok zaten hemen alamayacagım paketi, sonra yollasan da farketmez, ama kargoya bi daha gidemem, iki iş cok zor olur dersen simdi tlf ile ulaşmaya calısayım adres için, yok farketmez, baska zaman verebilirm dersen yarın mail ile gorusup sana donegim,
hangisi uygun senin icin?

canim yaziyorum ben bunu bir kuaforden temin ettim markası nedir bilmiyorum ufak bisey

WATER, SODİUMLAURETH SULFATE, PEG-7, GLYCERYLCOCOATE, COCOMİDEDEA, GLYCCOL DİSTEARATE, BUTYL PARABEN, ISOBUTYIL PARABEN, COLORS

bugune kadar yanlis sampuan kullandigimin farkinda degildim ne ilginc:)

bu arada yurt iciyle calisiyorsun sanirim benim onlardaki kayitli adresim ist olmasi gerek
suan izmirdeyim
yarin nerde olurum belli olmaz:)
dikkatsiz davranabiliyorlar bazen
söylemek istedim bunuda

merhaba kılıcbalıgı
haftasonu zaten bi kosturmaca içinde gecti, bu gece de oglum ateslendi biraz, gun içinde yogundum yani, o yuzden arkadasıma yazmaya fırsatım olmadı, yani adresi alamadım.

ama benim acımdan aceleye gerek yok zaten hemen alamayacagım paketi, sonra yollasan da farketmez, ama kargoya bi daha gidemem, iki iş cok zor olur dersen simdi tlf ile ulaşmaya calısayım adres için, yok farketmez, baska zaman verebilirm dersen yarın mail ile gorusup sana donegim,
hangisi uygun senin icin?

Bekleriz canım, benim içinde sorun değil..

canim yaziyorum ben bunu bir kuaforden temin ettim markası nedir bilmiyorum ufak bisey

WATER, SODİUMLAURETH SULFATE, PEG-7, GLYCERYLCOCOATE, COCOMİDEDEA, GLYCCOL DİSTEARATE, BUTYL PARABEN, ISOBUTYIL PARABEN, COLORS

bugune kadar yanlis sampuan kullandigimin farkinda degildim ne ilginc:)

bu arada yurt iciyle calisiyorsun sanirim benim onlardaki kayitli adresim ist olmasi gerek
suan izmirdeyim
yarin nerde olurum belli olmaz:)
dikkatsiz davranabiliyorlar bazen
söylemek istedim bunuda

Bu kadar mı içerik? sls dışında sıkıntı yok ama o zaten ömre bedel:1::1::1:

Tamam canım uyaracağım sen hiç merak etme, zaten kendim götüreceğim kargoyu, takip numaralarını alana kadar oradayım...

Bu şampuan pembe bir şampuan mı?

Son düzenleme:
Ben çekinmem ama işte bilirsin kuaförlerin o çok kendinden emin hali ... Saçımı siyahtan açtırdım ilk boyası zaten hiç güsel yapmadı açılmaya açıldı ama çok acayip bi sarı oldu sonra ucuda yanınca yapıştı bana brezilya yapalım hemen düzelir düzelir diye.Yaptırdığımda zaten bi konu açacam siyahtan sarıya üstüne brezilya diye (:

Back