- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.621
Ben çekinmem ama işte bilirsin kuaförlerin o çok kendinden emin hali ... Saçımı siyahtan açtırdım ilk boyası zaten hiç güsel yapmadı açılmaya açıldı ama çok acayip bi sarı oldu sonra ucuda yanınca yapıştı bana brezilya yapalım hemen düzelir düzelir diye.Yaptırdığımda zaten bi konu açacam siyahtan sarıya üstüne brezilya diye
keratinden önce duştan sonra kurttuğum saçlarım
Eki Görüntüle 323672
keratinden sonra sadece kuruttuğum saçlarım :)
Eki Görüntüle 323673
herkes saçlarımın yumaşaklığının güzelliğinin sırrını soruyor, kılıç balığı sen bir meleksinnnnnnnnnn
Ayyyyyyy, keratinini almış ve hala bir türlü yapamamış biri olarak ben bir kez daha heyecanladım
gerçekten çok fark var canım,
güle güle kullan, çok güzel görünüyor saçların..
keratinden önce duştan sonra kurttuğum saçlarım
Eki Görüntüle 323672
keratinden sonra sadece kuruttuğum saçlarım :)
Eki Görüntüle 323673
herkes saçlarımın yumaşaklığının güzelliğinin sırrını soruyor, kılıç balığı sen bir meleksinnnnnnnnnn
ayy muhteşemm :)
ayy gelmişler keratincikler çarşamba elimizde sayılır artık teşekkürler kılıçbalığı
O derece diyorsun yani
Şu Brezilya fönünü bir tek Amonra'ya yaptıramadım, keçi gibi inatçı çıktı hatun
son fotoları görünce aklım uçtu yerinden
ben de isterem ben de
kanka kontenjanından torpilli keratin isitiyorum
hatta ev de hizmet de istiyorum
Allahım bana bu günleri gösterdin ya sana şükürler olsun...
Derhal efendim bekliyorum
Bu arada yarında anneme yapacağım
Bu gün rica etti, yarın bana brezilya fönü yapar mısın diye, nasıl sevindim anlatamam
Canım annemin samur saçları, seviyorum onun saçları ile uğraşmayı...
çok heyecanladım
çok pis heves ettim
annenin saçları zaten güzeldi şimdı yıldız gibi parlıcak desene
anasına bak kızını al işte
balıgım bu hafta sacımı boyayıp artık keratınımı yapıyım dıyordum ama dun kmral sacımın ustune 12.1 boya surdum bıraz acar dedıler turuncu oldum yaaaaabı kac gun yıkıyıp bekleyım tekrar aynı renge boyayım belkı alır turunculugu dıyorum ama bılmıyorum dogrumu dusunuyorum.ay resmen pas rengı oldu sacım yaaaa
mrb kıslar... bende brezilya fönü yapmak veya yaptırmak istiyorum ama evde malieti toplamda ne kadara geliyor... birde tek başıma becerebilir miyim acaba????
balıgım sarı ıstemıyorum zaten ama sacım orta kumral tonlarında acık kumral gıbı olsun ıstıyorum.sımdı ne yapıcam bu turuncu sacla ben ya tekrar koyultmakta ıstemıyorum.küllümangoya bı sorayım o bu ıste ıyıdır.yanı tekrar 12.1 boyasam olmaz dıyosun oylemı
evet vallahıde 30 kullandım:)sımdı dusununce pek sacma geldı gercekten nıye 8 le boyamamısımkı zaten 7 tonlarda sacım tutardı yanı.acaba hangı markada soyle dogal duran bı acık kumral tonu bulabılırım?Canım açık kumralın numarası 8.0 sen niye 12.1 ile boyadın ki? Bir kere küllü nüans ile boyaman tamamen yanlış kızıl kalması çok normal. Allah bilir açıcı olarakda 30 volüm kullanmışsındır 40 yerine... Sen saçın şu anki rengini ve istediğin rengi paylaş burada net bir foto ile sana numara söyleyeyim...Yeniden 12 ile boyamanın mantığı yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?