Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

1.MichaelScofield 500 ml
2.mahlep 250 ml
3.mavis81 250 ml
4.Avukat16 250 ml
5.Metoz 250 ml

yine bildin sen canım...hem fazla ürün kullandım, 120 ml kadar hemde tam kurutamadan düzleştirmeye geçtim. Fazla ürün kullanmamım sebebi aslında şu; evde uygulama yapmadan 15 gün önce kuaförde şu iyi diye bilinen marka ile bir uygulama yaptırmıştım, kuaförü iyice izledim ve ürünü hiçte az kullanmadığını farkettim, sorunca 100 ml kullandım dedi. O marka nedense bende hiç koku, rahatsızlık vs. yapmadı. Evde yaparkende ben biraz daha fazla kaçırıp 120 ml kullandım. (Saçlarım omuzlarımın biraz aşağısında ancak kalın telli ve gür) Öyle olunca kurutmaya geçer geçmez ben zaten kokudan ve dumandan çok rahatsız olmaya başladım ve saçlarım tam kurumadan
düzleştirmeye geçtim ve ıslak ıslak düzleştirirken haliyle daha çok duman çıktı.

Ayrıca eklemeden geçmeyeyim, bizim evde kullandığımız ürünün sonuçları yarım yamalak yapmama rağmen kuaförde yapılandan daha iyi oldu. Kuaförde yapılan 2-3 yıkamada bozuldu sanki bilmiyorum belkide benim saç tipimden kaynaklanıyordur. Bizim ürünle yaptığım uygulamada ise hala saçlarım düzlüğünü ve parlaklığını koruyor. Sadece ön taraf dipten çıkanlarda normal olarak bozulmalar var. Zaten uygulama sonrası 2 seferde dip boya yaptım.

Son düzenleme:

Canım ama ürün miktarı markadan markaya değişir, 50 ml kullanılan markada var, 100 ml kullanılanda var, bizimki standard 80 ml...

Tamamen kurutmadan bir daha sakın preslemeye başlama, bazı arkadaşlar bu kısmı atladıkları için saçları yandı, iyi ki yakmamışsın...

Daha önceki mesajlarda yazdım, benimde evvelki ayki yaptığım uygulama çok bilindik bir markanın testerı ile oldu hem elimde keratin kalmadığı hemde bir günde etki edeceği için onu kullanmayı tercih ettim ama tutmadı, hatta o kadar tutmadı ki işlemi bitirdiğim andan itibaren saçın tutmayacağını biliyordum, gözünü seveyim bizim keratinlerin...Pis pisde koktu zaten sinir oldum...

Birde dip not ekleyeyim... Saçınız ne kadar gür ve uzun olursa olsun 80 ml kerayini saçınıza iyice yedirmeye bakın kızlar, eğer uygulamada gerekli miktarı aşmazsanız hem koku hem duman olarak daha rahat edersiniz. Hiç merak etmeyin ki iyice yedirdiğinizde tüm saçlara yetiyor 80 ml... Ben ilk uygulamada 120 ml kullanmıştım sanki rapunzel gibi saçlarım varŞimdi 60-80 ml arası yetiyor çünkü hem tecrübe kazandım hem tekniği iyice öğrendim...

Teşekkürler kızlar ilgilendiğiniz için
boya oldu mu bende kararsız kalıyorum, spreyde de kızıllık olursa onu zaten hiç istemem neyse artık..

Son düzenleme:
Kızlar keratinin fiyatı 320 den 400'e çıktı, yazıktır durumlarımız çok iyi olsa zaten herkes bir litre alır rahat eder ama mecburen aramızda alıp paylaşmak durumunda kalıyoruz diyerekten 360'a indirdim. Yinede 10 lira fark ediyor ama ne yapayım elimden bu kadar geldi

selam
geçen aylarda takip ettim baya konuyu fakat nasip olmamıştı sanırım şuan keratin alımı var
özel mesaj atmayı denedim ama olmadı
fiyatı ne kadar oldu ve bende alabilirmiyim şuan

Çok becerıksızım ya yıkadım saçlarımı eskısınden de kötü etmişim gene sanırım düzleştirme kısmını ıyıce dumduz tarakla taramadan yaptım çunku çok yoğundum bu ara,oof off gene büzüldü uçlarım neyse balıktan aldığım daha biiir sürü keratinim var.

bunlar çıldırmış yahu zam mı bu şimdi milleti nasıl soyarız derdinler sana da teşekkürler kılıçbalığı pzarlığı güzel yapmışsın

evet alım yapılıcak sanırım 90tl oldu fiyat. listeye kendini ekleyebilirsin almak istersen.

tesekkurler bende almak istiyorum o halde eklermisiniz peki bilgi alısverisini nasıl yapıcaz?ben ozel mesaj gonderemiyorum

evet alım yapılıcak sanırım 90tl oldu fiyat. listeye kendini ekleyebilirsin almak istersen.

tesekkurler bende almak istiyorum o halde eklermisiniz peki bilgi alısverisini nasıl yapıcaz?ben ozel mesaj gonderemiyorum

tamam ben ekliyorum şimdi liste tamamlanınca kılıçbalığı özelden msj atacak tüm listeye.

Yapma yahu, yine mi

bunlar çıldırmış yahu zam mı bu şimdi milleti nasıl soyarız derdinler sana da teşekkürler kılıçbalığı pzarlığı güzel yapmışsın

Canım, özeldende yazdım buradanda yazayım. Ürünün normal fiyatı 600 lirayken biz 320 den alıyorduk, şimdi 725 oldu 360'dan alacağız. Aslında bana ürün vermeye hiç bir mecburiyetleri yok çünkü iç piyasaya zaten bu ürünün satışını yapmıyorlar kısaca biz almışız almamışız firmayı çokda müşkül durumda bırakacak bir durum değil, tam tersi bizim ihtiyacımız var onlara...Ve ben kendi adımı kullanarak alıyorum bunuda unutmamak gerekir... Yinede bilemedim, eğer isterseniz almayalım neticede 80 lira mantıklı bir rakam ama 90 lira yinede fazla gibi...Birde nerden baksan 4-8 lira kargo ücreti ekleniyor. Bilmiyorum kızlar...

Kızlar, normalde Nude kullanıyorum biliyorsunuz. Bu gün doktorum her ihtimale karşı bana Konazol şampuan verdi(kepek vs sorunum yok saçlarım çok yağlı ve kullandığım vitaminlerden dolayı bir miktar daha yağlanacakmış bu şampuan dengeliyormuş), içeriğine henüz bakmadım ama muhtemelen sls ve sodyum kloridin dibine vurmuş bir şampuan olacaktır, bende hazır bu şampuanı kullanmak zorunda kalacağımdan ve fönümün akıp gideceğini düşündüğümden hiç yoktan bari bu şampuanı kullandığım süre içerisinde Gliss'in Keratin içeren serisini kullanayım dedim ve alıverdim...

Anlayacağınız yine kendimi denek ilan ettim... Bakalım sls davasına dünya para verdiğimiz şampuanlar ciddi manada fönü koruyor mu yoksa sls'nin fönün akmasıyla bir alakası yok mu... Deneyip göreceğim...

Yanık kısımlarım 1 haftada yine tel kadayıf görünümüne bulunursa anlayacağım ki Nude'dan vazgeçmemek lazımmış... Yakın zamanda brezilya fönü yapmayı düşünen ve kendini feda edebilecek olan varsa katılsın bana...

Bu arada Sevgili Doktorcuğumun ısrarları ile şampuanın içine 2 bepanthene ampul ve 1 evigen ampul kırmış bulundum...

Son düzenleme:
aaa kızlar zammı gelmiş o halde beni listeden şimdiden silin.sizi mağdur etmek istemem.80 lirayken bile 4 lira havalesi 11 lira kargosu derken 100 lirayı buluyordu zaten.şimdi birde zammı ben vazgeçtim o zaman.zaten amacım evde bekletip ileride kullanmaktı zamlanmışsa gerek kalmadı.

Eh olacağı bu zaten, haklısın...Bende bozuğum bakmayın...Acaba yarın arayıp bir kereye mahsus eski fiyattan verin diye zırlasam mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…