- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.481
Canım sen tamamen kurutmadan mı presleme yaptın yoksa önce kuruttun ama preslerken yine mi çok duman çıktı? Acaba fazla ürün mü kullandın ki... Yinede son keratinler çok daha makul geliyor bana. Hele bu işe başlarken ilk kullandığım en eski ürün beni acıların Kılıcı yapmıştı, salya sümük Sonraki daha insaflıydı, en sonuncusunda ise artık oralı bile olmadım diyebilirim... Yakında bunun su gibi sürüp düzleştirenini çıkartırlarsa şaşırmam....
yine bildin sen canım...hem fazla ürün kullandım, 120 ml kadar hemde tam kurutamadan düzleştirmeye geçtim. Fazla ürün kullanmamım sebebi aslında şu; evde uygulama yapmadan 15 gün önce kuaförde şu iyi diye bilinen marka ile bir uygulama yaptırmıştım, kuaförü iyice izledim ve ürünü hiçte az kullanmadığını farkettim, sorunca 100 ml kullandım dedi. O marka nedense bende hiç koku, rahatsızlık vs. yapmadı. Evde yaparkende ben biraz daha fazla kaçırıp 120 ml kullandım. (Saçlarım omuzlarımın biraz aşağısında ancak kalın telli ve gür) Öyle olunca kurutmaya geçer geçmez ben zaten kokudan ve dumandan çok rahatsız olmaya başladım ve saçlarım tam kurumadan
düzleştirmeye geçtim ve ıslak ıslak düzleştirirken haliyle daha çok duman çıktı.
Ayrıca eklemeden geçmeyeyim, bizim evde kullandığımız ürünün sonuçları yarım yamalak yapmama rağmen kuaförde yapılandan daha iyi oldu. Kuaförde yapılan 2-3 yıkamada bozuldu sanki bilmiyorum belkide benim saç tipimden kaynaklanıyordur. Bizim ürünle yaptığım uygulamada ise hala saçlarım düzlüğünü ve parlaklığını koruyor. Sadece ön taraf dipten çıkanlarda normal olarak bozulmalar var. Zaten uygulama sonrası 2 seferde dip boya yaptım.
Bu arada kızlar yılbaşından sonra ürünlere zam geleceğini söylemiştim, arayıp sormaya korkuyorum yahu:18::18::18: Korkunun ecele faydası yok gerçi ama inşallah abartmamışlardır...
selam
geçen aylarda takip ettim baya konuyu fakat nasip olmamıştı sanırım şuan keratin alımı var
özel mesaj atmayı denedim ama olmadı
fiyatı ne kadar oldu ve bende alabilirmiyim şuan
Kızlar keratinin fiyatı 320 den 400'e çıktı, yazıktır durumlarımız çok iyi olsa zaten herkes bir litre alır rahat eder ama mecburen aramızda alıp paylaşmak durumunda kalıyoruz diyerekten 360'a indirdim. Yinede 10 lira fark ediyor ama ne yapayım elimden bu kadar geldi
evet alım yapılıcak sanırım 90tl oldu fiyat. listeye kendini ekleyebilirsin almak istersen.
tesekkurler bende almak istiyorum o halde eklermisiniz peki bilgi alısverisini nasıl yapıcaz?ben ozel mesaj gonderemiyorum
Çok becerıksızım ya yıkadım saçlarımı eskısınden de kötü etmişim gene sanırım düzleştirme kısmını ıyıce dumduz tarakla taramadan yaptım çunku çok yoğundum bu ara,oof off gene büzüldü uçlarımneyse balıktan aldığım daha biiir sürü keratinim var.
bunlar çıldırmış yahu zam mı bu şimdi milleti nasıl soyarız derdinlersana da teşekkürler kılıçbalığı pzarlığı güzel yapmışsın
hay allah cok heveslenmistim alınmıyormu
ne sanssızım
aaa kızlar zammı gelmişo halde beni listeden şimdiden silin.sizi mağdur etmek istemem.80 lirayken bile 4 lira havalesi 11 lira kargosu derken 100 lirayı buluyordu zaten.şimdi birde zammı ben vazgeçtim o zaman.zaten amacım evde bekletip ileride kullanmaktı zamlanmışsa gerek kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?