yine bildin sen canım...hem fazla ürün kullandım, 120 ml kadar hemde tam kurutamadan düzleştirmeye geçtim. Fazla ürün kullanmamım sebebi aslında şu; evde uygulama yapmadan 15 gün önce kuaförde şu iyi diye bilinen marka ile bir uygulama yaptırmıştım, kuaförü iyice izledim ve ürünü hiçte az kullanmadığını farkettim, sorunca 100 ml kullandım dedi. O marka nedense bende hiç koku, rahatsızlık vs. yapmadı. Evde yaparkende ben biraz daha fazla kaçırıp 120 ml kullandım. (Saçlarım omuzlarımın biraz aşağısında ancak kalın telli ve gür) Öyle olunca kurutmaya geçer geçmez ben zaten kokudan ve dumandan çok rahatsız olmaya başladım ve saçlarım tam kurumadan
düzleştirmeye geçtim ve ıslak ıslak düzleştirirken haliyle daha çok duman çıktı.
Ayrıca eklemeden geçmeyeyim, bizim evde kullandığımız ürünün sonuçları yarım yamalak yapmama rağmen kuaförde yapılandan daha iyi oldu. Kuaförde yapılan 2-3 yıkamada bozuldu sanki bilmiyorum belkide benim saç tipimden kaynaklanıyordur. Bizim ürünle yaptığım uygulamada ise hala saçlarım düzlüğünü ve parlaklığını koruyor. Sadece ön taraf dipten çıkanlarda normal olarak bozulmalar var. Zaten uygulama sonrası 2 seferde dip boya yaptım.