Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Anladım tatlım, balıkcıma sordum ama gözden kaçırmıştır, rahatsızmış bide

Baygınlık getirmişimdir bu düzleştiriciden dolayı, ama ne bileyim ya, saçımı yakmaktan korkuyorum

saç kremlerinde sodyum ve sülfat olmadığını kılıçbalığı zaten belirtmişti. fakat işlem öncesi de krem kullanmamamız gerektiğini de açıkça söyledi. sadece nude veya muadili bir şampuanla yıkayıp işleme başlıycaksın.. son kez zorlanarak, gayret edip deniyceksin canım =)

merakla bekliyoruz ssule07 umarım güzel olur :)

teşekkürler amonra kılıçbalğı iyileşsin de keratinler nasılsa gelir.. çookk geçmiş olsun kılıçbalığı valla yorumların yokken eksik kalıyo sayfa iyileş bian evvel

günaydın kızlar....

kılıçbalığı çok geçmiş olsun......bi gün erken bi gün geç farketmez sen dinlenmene bak arkadaşım....

slm kızlar az önce saçlarımı yıkadım ve kurutup düzleştirdim birazdan öğle yemeği yiyeceğiz daha sonra da keratin işlemine başlıyorum.nude şampuanı çok beğendim bu arada.illa brezilya fönü olması gerekmez aslında keşke daha önce de kullansaydım bu şampuanı.

hadi bakalım şimdiden kolay gelsin mavis81 nude yi aldım ama henüz kullanmadım bu başlığı görmeden önce loreal profesyonellere bi yığın yatırım yapmıştm onların tükenmesi lazım önce sonucu paylaşmayı unutma canım:)

kolay gelsin maviş81 hayırlı haberlerini bekliyoruz:))inş güzel olur..

bu arada bende daha nudemi almadım of ya bende loreallerin kırılma karşıtı serisini daha 10 gün önce falan almıştım maskesi kremi şampuanı hepsi kaldı eşimde farklı şampuan kullanıyo o seri ölece kalıcak sanırım

ben sırf tükensinler diye biraz gecikmeli yapabilirim keratini. yazık onca paraya. bozulur falan neme malum...

bende bu ay sonuna kadar kullanıcam canım hemde röfleli saçlarım dip boyamı yaptırıp öle yapıyım olmadı keratinimi ama nası dayanırım bilmiyorum ya

ya birine bağışta bulunucass :) ya da bitirip ömür boyu keratin ve dostlarını kullancaz :) üstelik prof.seri olmasına rağmen içinde saçımızın düşmanı sodium laureth sulfat var

İlgin için teşekkürler canım,denerim

okadar para verdik bağış yokk:))))ama napıcaz okadar şeyi bilemiyorum cnm:)eşim bi süre kendi şampuanından almıycak olmadı bunları kullanıcak onunda saçları baya bi uzun ziyan olucağına kullansın

Kızlar balığımız baya hasta galiba bu günde katılamadı aramıza,
salgın var gibi duruyor bende kaptım şifayı ama benim hafif çok şükür,
inşallah kılıçbalığı da hemen atlatır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…