Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

evet maalesef biraz rahatsızmış bugün de olmadığına göre henüz iyileşemedi sanırım. sana da balığımızı da acilen şifalar diliyorum canım..

slm kızlar benim operasyon bitti.ama pek umutlu değilim bençünkü arkaları yapan kişi eşit oranda sürememiş düzeltmeye çalıştım taradım ama yinede sağ taraftaki bazı yerler sola göre daha azdıçok üzüldüm sinirim bozuldu o kadarda uğraştım düzleştirme için.şuan dümdüz oldu ama tabi yıkandıktan sonra nasıl görünecek onu bilemem:18:ben 4 gün sonra yıkamayı düşünüyorum 1 gün fazla kalsın belki daha iyi olur zaten sürdüğümde de 40 dk değil 1 saat beklettim saçımda.sonrada 2 saatte düzleştirdim.bişey sormak istiyorum keratini sürdükten sonra saçta yumuşama oluyormu yoksa bunu yıkadıktan sonramı anlıyoruz?benim ki şuanda pek farklı değil çünkü.ha bu arada sanki saçımın rengi biraz açılmış gibi geldi.bilmiyorum belkide bana öyle geldi:44:

Canım kılıçbalığı saçta fazla bekletmenin hiç bi yararı olmadığını, hatta zararı olduğunu çünkü havayla temasında uçup gittiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam, ben de ilk yaptığımda 1saat bekletmiştim, iyi yapmadığımı söylemişti bana. Aynı şekilde 4 gün bekletmenin de faydası olacağını sanmıyorum. Saçtaki yumuşamaysa yıkandıktan sonra belli oluyo, yıkamadan önce pek bi fark oluşmuyo.

anladım canım keşke daha önce okusaydım fazla bekletmezdim.streçle iyice sardım ve üstünüde sıcak havluyla sardım umarım uçacak yer bulamamıştıryıkadıktan sonra değişiklik olduğuna sevindim işe yaramadımı diye korkmuştum.şuan sadece biraz daha parlak duruyor oda o yağlı hissinden dolayı olabilir.

soruma thirteeanrea cevap vermiş tşk ler, bekleme süresi 3 gün onun ok. tüm uygulama balığın forumun en başında anlattığı gibi bekletme düzleştirme falan aynı yani değişmedi değil mi? bir de son sorum saçımı boyayacağım da keratini boyamadan önce mi sonra mı yapsam?

sonra yap ki boyanın verdiği hasarı da toparlasın güzelim

Uygulamada bekleme süresi dışında ufak bi fark var, ilki tamamen kurumuyordu, bu tamamen kurutuluyor ondan sonra presleme işlemine geçiliyor.

sevgili kılıç balığıııııııııııııı =)
mesajına cevap yazamıyorum çünkü postan doluymuş =)
herhangi bi bilgiye sahip değilim yani ne zaman nereye ne kadar para yatırmam gerek acep ?
bir de ne zmn elime ulaşır?
ayrıca çok geçmiş olsunn =)

Kızlar, ağır hastayım ancak bu gün biraz daha iyi hissettiğim için internete girebildim, arayıp soran tüm arkadaşlara teşekkür ederim her ne kadar cevap veremesemde . Keratinleriniz yarın kargoya verilecek annem tarafından, hepsini şişeledi biraz önce, gecikme için özür dilerim ancak hastalık mevzu olunca pekde yapılabilecek bir şey kalmıyor...

Sonra görüşmek üzere...

Çok ama çok geçmiş olsun canım,özür dilemen hiç gerekli değil,
kendi adıma benim acelem yok,
sıkma sakın canını,
Allah şifa versin inşallah bir an önce iyileş,
yarın,bir hafta sonra benim için hiç fark etmez,
çok öpüyorum..

canım bana özelden mail adresini atarsan ben sana balığın bilgilerini mail olarak gönderirim,
özelden mesaj atamıyorum ben..

Doktora falan gittiniz mi bilemiyorum ama bu kadar ağırsa gidin canım..İğne, serum, antibiyotik v.s.. en azından atlatma sürecini azaltırsın..Bir de bilmiyoruz tabi grip misin yoksa başka bir durum mu, umarım kötü bir şey yoktur. habersiz bırakma bizi.

canım bana özelden mail adresini atarsan ben sana balığın bilgilerini mail olarak gönderirim,
özelden mesaj atamıyorum ben..

Sen aktardın mı bilmiyorum ama görünce ben de aktarma yaptım bilgileri canım..
Sana neden özel mesaj yazma hakkı yok ki, böyle bir uygulaması mı var KK'nın:26:

Mide kanaması geçirdim antibiyotiklik bir durum yok... Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmam, sinir stresden uzak kalmam ve relax bir hayat sürmem lazım...Ağrılı bir hastalık, yinede çok daha iyiyim merak etmeyin...

Bilirim..Ne kalkabilirsin ne yatabilirsin..Öyle lanet bişeydir. Ben grip gibi düşünmüştüm. Çok çok geçmiş olsun cnm. Tamamen toparlaman biraz zaman alabilir.
Dikkat et kendine.

Eveeett, sonunda saçlarımı yıkadım kızlar, sonuç çok güzel ama röfleli yayan kısımlardan bazıları tamir olmamış, gerçi onlar da çok kötü durumdaydı tamir olmayacağı belliydi hani, onun dışında sonuçlara siz karar verin bakalım Tek başıma çektiğim için fotoları fazla net ve düzgün değil fotolar malesef ama fikir vericek durumda en azından İlk iki resim öncesi, son resim sonrası..

Eklentiler

• $Fotoğraf0121.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoğraf0132.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $Fotoğraf0138.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 49

Çok çok geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın..

Gayet iyi görünüyor canım, kırıklarıda en kısa zamanda tamir edersin artık, ben diyeyim 3 vakte kadar bu 3 gün olabilir...

Çok çok geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın..

Teşekkür ederim canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…