Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıç balığı, özür dileyerek ( gene accauyip yoğun olduğumdan ve fena halde uyku bastırdığından eski sayfaların tamamına bakamadım keratin arttı demişsin bir de son alım olucak demişsin, gerçi düzleştirmek istemiyorsam bunun bana uygun olmadığını söylemiştin ama gene de denemek isterim. hala sipariş etme şansımz var mı acabaa ? =)

Canım, strechledikten sonra saçlarını kurutmadan mı presledin:26:

Gür saçlar biraz sıkıntılı tabii ama incecik saçlarada saç demiyorum ben doğrusu, kimse alınmasın şu sıra benimde saçlarım çok azaldı geçmiş dönemde kopan yerlerden dolayı, inşallah toparlayacağım 2 sene içinde...

çok güzel görünüyodu saçların ama bu kadar zahmete de değmezmiş doğrusu canım. keratinler de gelmiş sabırsızlanıyorm ben de az önce watsons dan nude yi aldım. :)

Bende böyle düşündüm canım, değmez...Takarım çıtçıtları olur biter...

Var canım, kesin diyorsan bilgileri vereyim...

3 kez saçlarıma keratin yapmak üzere gidiyorum umarım bu kez olur :26::26:

Olacak

Haklısın canım bakımı zor olsa da becerebildikten sonra on numara oluyor.
Şimdi kendime söz verdim,sabrediyorum,press yok.
İnşallah keratinden sonra kendime güvenim gelecek...
Bunuda iyi kalpli balığımıza borçlu olucam

kılıçbalığı yeni bir düzleştirici ve şampuan arayışı içindeyim, şampuana diğer konu başlığında bakarız fakat aşağıdaki düzleştirici senin kullandığın mı?
yada en son çıkan en iyisi hangisidir bu markanın kafam çok karıştı...

Benim kullandığım marka ama benim kullandığım model değil tatlım... Ben Remington sleek and curl kullanıyorum, hem saçı kırmadan çok güzel düzleştiriyor(arkadaşlarımın saçlarını yapıyorum) hemde istediğin gibi 5 dakikada saçlarını bukle bukle yapabiliyorsun tavsiye ederim...

saçlarımı bir güzel yıkadım kuruttum düzleştirdim şimdi de keratinlemeye gidiyorum :26::26:

Canım remington sleek and curl de de modeller var sanırım, resmiyle beraber tam modelini de yazabilir misin canım??

keratinlemem bitti streche sardım saçlarımı şimdi...
yine hemen çok çabuk yedi keratini saçlarım :26:

s6500 kullanıyor kılıçbalığı sanıyorum..

Ben de ghd yi merak ediyorum..nette hiç bir yerde bulamadım..Türkiye'de satılmıyor mu bu alet? Bilen var mı kızlar?

resimleri görünce kesinlikle bende yapma kararı aldım ınanılmaz guzel parlıyolarrrrr :)) kuafore sordugumda 600tl gibi bi fıyat vermıstı, inşallah kendım evde becerebılırım

Benim de saçlarım hafiften dalgalı, düz sayılır, ama çok kabarır, gerçi 5,5 ay önce yapmıştım keratinimi, üstüne yasaklı ne varsa yapmama rağmen eskisi gibi çok kabarmıyo yine de Öncesinde resim çektim, sonrasında da yıkayınca çekicem salı akşamı, bakalım sonuç nasıl olucak, ilk yaptığımda da buraya öncesi sonrası fotoğraf koymuştum ben, öncesi inanılmaz derecede kabarıktı, sonrasıysa inanılmaz güzel, düz ve sağlıklı. Bu seferse saçlarımda röfleli yerlerde yanıklar vardı, onlar iyileşecek mi diye bekliyorum. Adi kuaför yakmıştı saçımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…