- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.121
Eveeett, sonunda saçlarımı yıkadım kızlar, sonuç çok güzel ama röfleli yayan kısımlardan bazıları tamir olmamış, gerçi onlar da çok kötü durumdaydı tamir olmayacağı belliydi hani, onun dışında sonuçlara siz karar verin bakalımTek başıma çektiğim için fotoları fazla net ve düzgün değil fotolar malesef ama fikir vericek durumda en azından İlk iki resim öncesi, son resim sonrası..
Eki Görüntüle 310875 Eki Görüntüle 310876 Eki Görüntüle 310877
Kızlar bu arada elimde 2 şişe keratin kaldı, kaybolma üstadı arkadaşlar ne yazık ki bu ekiptede yerini aldı...Sayelerinde sağlam para bağladım keratinlere ve bu arada biraz masrafım oldu biliyorsunuz bu yüzden hızlı bir biçimde keratin almak isteyen varsa lütfen yazsın. Neticede benim kimse için keratin saklama mecburiyetim yok, ödemeyi ilk yapan alır, bu kadar basit. Akşam akşam sinirlerim tepeme sıçradı yine...
Mide kanaması geçirdim antibiyotiklik bir durum yok... Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmam, sinir stresden uzak kalmam ve relax bir hayat sürmem lazım...Ağrılı bir hastalık, yinede çok daha iyiyim merak etmeyin...
Eveeett, sonunda saçlarımı yıkadım kızlar, sonuç çok güzel ama röfleli yayan kısımlardan bazıları tamir olmamış, gerçi onlar da çok kötü durumdaydı tamir olmayacağı belliydi hani, onun dışında sonuçlara siz karar verin bakalımTek başıma çektiğim için fotoları fazla net ve düzgün değil fotolar malesef ama fikir vericek durumda en azından İlk iki resim öncesi, son resim sonrası..
Eki Görüntüle 310875 Eki Görüntüle 310876 Eki Görüntüle 310877
slm kızlar benim operasyon bitti.ama pek umutlu değilim bençünkü arkaları yapan kişi eşit oranda sürememiş düzeltmeye çalıştım taradım ama yinede sağ taraftaki bazı yerler sola göre daha azdı çok üzüldüm sinirim bozuldu o kadarda uğraştım düzleştirme için.şuan dümdüz oldu ama tabi yıkandıktan sonra nasıl görünecek onu bilemem:18:ben 4 gün sonra yıkamayı düşünüyorum 1 gün fazla kalsın belki daha iyi olur zaten sürdüğümde de 40 dk değil 1 saat beklettim saçımda.sonrada 2 saatte düzleştirdim.bişey sormak istiyorum keratini sürdükten sonra saçta yumuşama oluyormu yoksa bunu yıkadıktan sonramı anlıyoruz?benim ki şuanda pek farklı değil çünkü.ha bu arada sanki saçımın rengi biraz açılmış gibi geldi.bilmiyorum belkide bana öyle geldi:44:
Kızlar bu arada elimde 2 şişe keratin kaldı, kaybolma üstadı arkadaşlar ne yazık ki bu ekiptede yerini aldı...Sayelerinde sağlam para bağladım keratinlere ve bu arada biraz masrafım oldu biliyorsunuz bu yüzden hızlı bir biçimde keratin almak isteyen varsa lütfen yazsın. Neticede benim kimse için keratin saklama mecburiyetim yok, ödemeyi ilk yapan alır, bu kadar basit. Akşam akşam sinirlerim tepeme sıçradı yine...
merhaba, siteyi bir sure sessiz takip ettim bu konuyu bir de sevgili aycangulun konusunu sonunda uye de oldum ama bir suredir oglum ve kendimin rahatsızlıgından takip edemiyordum, bu keratin alma olayını kacırdıgıma cok uzuldum. cunku yırtdısında yasıyorum ve burda bi kez sordum bi kozmetik magazasına yoktu ne keratin ne de sulfatsız sampuan.. eger hala elinde varsa keratin hele bir de sulfatsız sampuan da varsa ben almak isterim kılıcbalıgı.
ayrıca çok geçmiş olsun, ve gercekten cok emek veriyorsunuz, kendi adıma cok tesekkur ederim, eger malzemeleri de temin edebilirsem sayenizde saclarım ve kocam hic olmadıkları kadar mutlu olucaklar :)
Mide kanaması geçirdim antibiyotiklik bir durum yok... Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmam, sinir stresden uzak kalmam ve relax bir hayat sürmem lazım...Ağrılı bir hastalık, yinede çok daha iyiyim merak etmeyin...
canım ama keratini almayan saç kalmamış sonuçta. fazla eksik durumu ne kadar etkiler ki.. bu arada saç renginin tonunda da açılma olmuş daha önce yapan arkadaşlarda. umarım güzel tutar.
Her şerde bir hayır vardır,sen hiç üzülme ve biran önce iyileşmene bak lütfenKızlar, ağır hastayım ancak bu gün biraz daha iyi hissettiğim için internete girebildim, arayıp soran tüm arkadaşlara teşekkür ederim her ne kadar cevap veremesemde . Keratinleriniz yarın kargoya verilecek annem tarafından, hepsini şişeledi biraz önce, gecikme için özür dilerim ancak hastalık mevzu olunca pekde yapılabilecek bir şey kalmıyor...
Sonra görüşmek üzere...