Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Sadece kurutmuş halin mi bu cnm? Bir de kaçıncı yapışındı? Yazdıysan kaçırdım galiba ben

Nasıl farkediyor ya..Tepeler pasparlak ve canlı..Uçları normal..Azıcık aldırırsın olmazsa uçlarından..
İşte ben bu durumu düzleştiriciden ötürü yaşamaktan korkuyorum :18:
Şuan uçlarım da sağlıklı çünkü, zar zor toparladım..

Neyse sonuç harika olmuş cidden..Eline sağlık..

Kızlar bu arada elimde 2 şişe keratin kaldı, kaybolma üstadı arkadaşlar ne yazık ki bu ekiptede yerini aldı...Sayelerinde sağlam para bağladım keratinlere ve bu arada biraz masrafım oldu biliyorsunuz bu yüzden hızlı bir biçimde keratin almak isteyen varsa lütfen yazsın. Neticede benim kimse için keratin saklama mecburiyetim yok, ödemeyi ilk yapan alır, bu kadar basit. Akşam akşam sinirlerim tepeme sıçradı yine...

balıkçım çok geçmiş olsun,büyük badire atlatmışsın,bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle canım...

sule saçların çok güzel olmuş,eline sağlık...

15 dk önce EFT yaptım güzelim zaten mesajda attım uyanınca okursun :)
geçmiş olsun nazar çıktı diyelim tatlım

çok geçmiş olsun kılıçbalığı başıma bi benzeri geldi daha önce mide deyip geçmemek lazım korkunç ağrılı bi durumdu. evet hastalığın özrü olmaz sağlık her şeyin başı. sağlıklı günler

vaavvv harika olmuş saçlar eskisinden eser yok . güle güle kullan canım.

canım ama keratini almayan saç kalmamış sonuçta. fazla eksik durumu ne kadar etkiler ki.. bu arada saç renginin tonunda da açılma olmuş daha önce yapan arkadaşlarda. umarım güzel tutar.

günaydın kızlar....geçmiş olsun kılıçbalığı bende grip gibi bişi sanmıştım(

ssule07 saçların süper gözüküyor darısı başımızaaa yada saçımıza:)

merhaba, siteyi bir sure sessiz takip ettim bu konuyu bir de sevgili aycangulun konusunu sonunda uye de oldum ama bir suredir oglum ve kendimin rahatsızlıgından takip edemiyordum, bu keratin alma olayını kacırdıgıma cok uzuldum. cunku yırtdısında yasıyorum ve burda bi kez sordum bi kozmetik magazasına yoktu ne keratin ne de sulfatsız sampuan.. eger hala elinde varsa keratin hele bir de sulfatsız sampuan da varsa ben almak isterim kılıcbalıgı.
ayrıca çok geçmiş olsun, ve gercekten cok emek veriyorsunuz, kendi adıma cok tesekkur ederim, eger malzemeleri de temin edebilirsem sayenizde saclarım ve kocam hic olmadıkları kadar mutlu olucaklar :)

Son düzenleme:

Canım kılıçbalığının elinde kalmıştı keratin,
iyileşip aramıza döndüğünde sanada gönderir bi tane

merhaba kızlar,bende kuaför mağduru olarak konu dikkatimi çekti.Topiğin 30. sayfasına kadar okuyabildim:) saçlarımı sarı kullandığım için malum çok yıpranma oluyor.Lastik gibi uzuyor.Brazilya fönü yaptırmak için kuaförlere danıştım.Hepsi birbirinden farklı fiyatlar ve bilgiler verdi,oyüzden kararsız kalıp yaptıramadım.En son sorduğum kuaför saça zararı olmadığını fakat sağlığa zararlı olduğunu söyledi.Buda içeriğindeki formaldehid maddesinden kaynaklanıyormuş. Ama evde yapılabilmesi insana çok cazip geliyor. Saçlarım kopar diye de korkuyorum.Ayrıca konuyu açan kılıçbalığı'na teşekkür ediyorum.

Yararı olabilir diye bulduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim;

Brezilya Fönü Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenleri Sizler İçin Araştırdık!

Öncelikler bilinmesi gereken şey saç düzleştirme işlemlerinin hepsi saç sağlığına ve insan sağlığına zararlı değil.

Kalıcı Saç düzleştirme işlemleri 4 e ayrılmaktadır.

Brezilya Fönü
Keratin Düzleştirici
NanoKeratin Kalıcı Düzleştirici Saç Bakımı
Defrize

Brezilya Fönü

Saç bakım Etkisi 5%
Düzleştirici Etkisi 100%
Kalıcılık Süresi 100%
Formaldehyde 10.6%

İnsan Sağlığına Zarar verecek derecede zararlı düz saçlara sahip olmak için sağlığınız ile fatura ödemeyin!! Kuaförlerede önerim ileriki yıllarda kanser tedavisi ile yaşam mücadelesine devam etmemek için ne kullanın nede müşterinize uygulayın.

Keratin Düzleştirici

Saç bakım Etkisi 70%
Düzleştirici Etkisi 50%
Kalıcılık Süresi 50%
Formaldehyde 0%

Xxxx

Defrize

Saç Bakım Etkisi 0% (Saçları Kurutup Zarar Veriyor)
Düzleştirici Etkisi 100%
Kalıcılık Süresi 100%
Formaldehyde 0%

Sizlere tavsiyemiz yukarıdaki tablodada görüldüğü gibi düzleştirici etkisi yüksek olam ürünler saçlara zarar veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenen arkadaşlara teşekkür ederim, hoş farka bakınca beğenilmicek gibi de değil ama, insanın çektiği zahmete değiyor doğrusu. Hele siz bir de gün ışığında görün, parıl parıl sağlıkla parlıyor. Bir tek kaküllerimdeki röfleli kısımların yanıkları tamir olmadı, sadece kaküllerimi düzleştiriyorum o kadar, o kısmı da çekmedim zaten fotolarda, kaküllerim de baya uzadı aslında kestirsem o yanık yerler gidicek hemen. Bu arada bu benim 3. yapışım, ilkini internetten kendi aldığım ürünle yapmıştım ama düzleştiricim 200 derecelikti kalıcı olmadı, ikincisini de yazın birlikte aldığımız ürünle yapmıştım ama yaptıktan iki hafta sonra tatile gittim denize ve havuzu girdim, üzerine röfle yaptırdım, üzerine sülfatsız şampuan kullanmadım, saç açıcı sprey kullandım, vs derken halini bırakmadığım saçlarımın da keratin bakımımın da Aslında keratin öncesi hali bu kadar kötü değildi saçımın, benim ilk fönümü uygularken aldığım keratin öncesi derinlemesine temizleyen şampuanım vardı, bitsin diye bu sefer de onu kullandım, o da artık öyle bi derinlemesine temizliyo ki saçın halini bırakmıyo sagolsun. Yoksa saçımdaki o kadar işleme rağmen yazın yaptığım keratinin etkisi tam olarak geçmemişti yine de... Okuldaki herkes de saçımı sordu durdu, nazar değicek diye korkuyorum yav :S:S

çok çok geçmiş olsun balığım.dikkat et kendine hemencecik iyileş inşallah

kılıçbalığı geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm hastalığına.umarım biran önce iyileşirsin.ben geçirmedim ama babam da mide kanaması geçirmişti nasıl bişey olduğunu görmüştüm.Allah acil şifa versin canım.

canım ama keratini almayan saç kalmamış sonuçta. fazla eksik durumu ne kadar etkiler ki.. bu arada saç renginin tonunda da açılma olmuş daha önce yapan arkadaşlarda. umarım güzel tutar.

evet canım bugün bende öyle düşünmeye başladım.çünkü saçlarım düne göre daha yumuşadı sanki.ilk yapıldığında bir fark yok gibiydi ama gün geçtikçe değiştiğini hissedecem galiba.hem sağıyla solu arasında renk yada yumuşaklık farkı da yok.saçımın rengi gerçekten çok açıldı benim.eşim bile dün akşam gelir gelmez farketti tekrarmı boyattın dedi:)pazar günü saçımı küllü kumrala boyatmıştım.röfleli yerler tam kapanmamıştı ama koyulaşmıştı.keratinden sonra o röfleli yerler açıldı tekrar sarı oldu.ama eskisi gibi solgun bir sarı değil oldukça canlı bir sarı görünüyor.onun için açılması beni rahatsız etmedi aksine röflem zaman içinde solunca üstüne boya yaptıracağıma yada cila attıracağıma keratin sürseymişim eski canlılığını alacakmış demek.bunuda öğrenmiş oldum artık.cumartesiyi iple çekiyorum bakalım sonuç ne olacak.umarım bunca emek ,masraf boşa gitmez ve sonuç yüz güldürücü olur.

Her şerde bir hayır vardır,sen hiç üzülme ve biran önce iyileşmene bak lütfen

brezilya fönüyle keratin düzleştirici arasında ne fark var?ben aynı şey sanıyordum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…