- 18 Kasım 2011
- 266
- 314
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.061
Canım,kılıçbalığım,nerelerdesin özledik
Bu gün veriyomusun kargoya tatlım keratinleri,sabısızlanıyorum çooook
Bu gün veriyomusun kargoya tatlım keratinleri,sabısızlanıyorum çooook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar....
selaaamm ason :)
slm kızlar bende yarın yapacam brezilya fönümü bakalım nasıl olacak :18:dün kuaföre gitti saçımı boyattım bu konuyuda konuştuk, biraz moralimi bozdu saçların biraz kabarık dedi hem öyle dümdüz falanda olmuyor çok az kabarıklığını alıyor dedi.büyük beklentilerin olmasın diyorsizden kimler son alınan keratinden yaptı ve sonuçlar ne oldu kızlar?
slm kızlar bende yarın yapacam brezilya fönümü bakalım nasıl olacak :18:dün kuaföre gitti saçımı boyattım bu konuyuda konuştuk, biraz moralimi bozdu saçların biraz kabarık dedi hem öyle dümdüz falanda olmuyor çok az kabarıklığını alıyor dedi.büyük beklentilerin olmasın diyorsizden kimler son alınan keratinden yaptı ve sonuçlar ne oldu kızlar?
:))nasılsın kılıçbalığı ortalarda yok sanırım kargolarla ilgileniyor acayip heycan yaptım bekliyorum:))
sağol güzelim kursa yetişicem çıkmadan bi bakayım dedim muhtemelen bizim keratnlerle ilgileniyodur canım
kızlar size üzücü bi haberim var sevgili kılıçbalığı biraz rahatsız dinlenmesi gerekiyo
bugün kargoları gönderememiş
benden sizlere haber vermemi istedi. bu durumda bile aklı gönderemediği kargolarda.
bugün biraz daha iyiymiş yarın kargolarınızı gönderecekmiş akıllara başka bişey gelmesin istedi.
cevap yazan arkadaşlarıma tek tek teşekkürleryarın saçımı yıkayıp kuruladıktan sonra keratin öncesi bir fotoğrafını çekeceğim .hafta sonu saçlarımı yıkadıktan sonrada 2. fotoğrafı çekeceğim burda sizinle paylaşmak istiyorum.tüm malzemelerimi hazırladım talimatlara tamamiyle uymak istiyorum,diğer 3 günde de sabah akşam düzleştireceğim saçlarımıumarım sizin dediğiniz gibi olur kızlarhafta sonu çok mutlu olurum inşallah:18:
kızlar size üzücü bi haberim var sevgili kılıçbalığı biraz rahatsız dinlenmesi gerekiyo
bugün kargoları gönderememiş
benden sizlere haber vermemi istedi. bu durumda bile aklı gönderemediği kargolarda.
bugün biraz daha iyiymiş yarın kargolarınızı gönderecekmiş akıllara başka bişey gelmesin istedi.
s6500 kullanıyor kılıçbalığı sanıyorum..
Ben de ghd yi merak ediyorum..nette hiç bir yerde bulamadım..Türkiye'de satılmıyor mu bu alet? Bilen var mı kızlar?
Kızlar birşey soracağım,şimdi benim saçım geçen hafta orielden mahvoldu,keratinler gelince saçımı önce nude ile yıkayacağım ama saçımı kremsiz tarar ve kurutursam saçım kecin gibi olur,kremsiz de saçların açılacağını hiç sanmıyorum,çünkü saçlarım suyu görünce taş gibi oluyor mübarekler ve bildiğim kadarıyla keratinden önce krem kullanmamam gerekiyor,ne yapayım ben şimdi? Kılıçbalığı rahatsız,deneyimli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim