Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım,kılıçbalığım,nerelerdesin özledik
Bu gün veriyomusun kargoya tatlım keratinleri,sabısızlanıyorum çooook

slm kızlar bende yarın yapacam brezilya fönümü bakalım nasıl olacak :18:dün kuaföre gitti saçımı boyattım bu konuyuda konuştuk, biraz moralimi bozdu saçların biraz kabarık dedi hem öyle dümdüz falanda olmuyor çok az kabarıklığını alıyor dedi.büyük beklentilerin olmasın diyorsizden kimler son alınan keratinden yaptı ve sonuçlar ne oldu kızlar?

ben aldım cnm ama henüz elime geçmedi elime geçer geçmez deniycem:)

tatlım ben başıma geleni yazmıştım ama bi daha özetliyim, perşembe günü kuaförüme götürdüm yaptırdım pazara gel yıkayalım dedi, ama ben saçımda 30 saat durduktan sonra yıkamak zorunda kaldım ki normali 72 saat biliyosun, olan oldu dedim saçımdan havluyu çıkardım dizi izlemeye devam ettim kendi kendine kurusun dedim ertesi gün işte yoktu rahattım yani, amanınnn bide baktım normal şartlarda saatlerce kurutamadığım saçlarım kuruyo kendiliğinden ve hızla kuruyo, üstelik düz olarak kuruyo ve kabarmadan, elektriklenmeden :) saçlarımı kuruttuğumda tam bir bonus kafa olan ben mutluluktan uçuyodum 30 saat bile yetmiş yani, tabiki jilet gibi dümdüz değil hafif havalı ama rahatça o halde evden çıkabileceğin şekilde zaptedilebilir, zaten benim jilet gibi dümdüz olması gibi bi derdim yoktu hoş oldu yani pişman olmıcaksın eminim

Biz kılıçbalığıyla birlikte yaza doğru bi almıştık, aynı üründen, ben yazın yapmıştım ve buraya da resimleri koymuştum, pazar günüyse tekrar yaptım keratinimi, ama bu sefer daha dikkatli, daha kitabına uygun, şimdi bekleme süresindeyim ve yarın gece 10a doğru sürem dolacak yıkıcam saçlarımı, keratinli halini dahi gören arkadaşlar hayran kaldıalr saçlarıma, ve hemen saçımdaki değişikliği sordular. Daha önce de bahsetmiştim ben yazın yaptığım keratinden sonra nude şampuanı çok az kullandım, sonra denize gittim ve havuza girdim bol bol, üstüne orada deniz ve havuz suyundan açamadığım için saçlarımı glissiin spreylerinden alıp kullandım ki onlar da bozuyor keratini, üstüne gelince normal şampuan kullanmaya başladım, saçım haftada 5kez kuaför tarafından yapıldı, röfle yapıldı, her türlü saç sabitleyici kullanıldı, ki bunlar da fönü bozuyo, ama saçlarım yine de gayet saglıklı ışıltılı ve hafif kabarıyordu banyodan sonra, ikinci kez fönü yapmasam dahi gayet güzeldi saçlaırm herkes de soruyodu, en son röfleli saçımı maşayla dalgalandırmak isteyen kuaförün gazabına uğradım ve röflelerin olduğu yerler yandı, tabi ben ertesi gün yıkayınca farkettim. İşte ben de hem yanıklar tamir edilsin hem de o ilk dümdüz ve canlı ipeksi saçlara tekrar kavuşmak için yaptım 2.seansımı. Emin ol ilk seansında dümdüz olmasa bile, yumusaklığı, kabarmaması, çabuk kurumusu, sağlıklı parlak ve canlı görünmesi seni mutlu etmeye yetecek de artacak bile. Tek önemli nokta adımları düzgün bir şekilde izlemek, üşenip yorulup baştan sağma yapmamak..
Yarın gece saçlarımı yıkayınca da öncesi ve sonrası fotografları ekleyeceğim.. Size de daha net bilgi vermiş olurum böylece de :)

kızlar size üzücü bi haberim var sevgili kılıçbalığı biraz rahatsız dinlenmesi gerekiyo
bugün kargoları gönderememiş
benden sizlere haber vermemi istedi. bu durumda bile aklı gönderemediği kargolarda.
bugün biraz daha iyiymiş yarın kargolarınızı gönderecekmiş akıllara başka bişey gelmesin istedi.

Canım doğru yapıldığı takdirde gayet düzeliyor..
Ben kuaförde yaptırdım, allahtan iyi bir uygulama yaptı..
4 ay geçti, evet hafiften bozulmalar var ama üzerine bi dünya boya yaptım..bir defa kesim yaptırdım, ister istemez sodyumlu şampuan kullanmak durumunda kaldım..Burada öğrendim ki oksidan fönü bozuyormuş..Sadece dip boya yapılmalıymış..
Islak bırakıp kendi kendine kurumasını beklersen, hafif dalgalı olabiliyor..Böyle su dalgası gibi..(Ki benim saçlarım gayet belirgin su dalgası hacmindedir ve kalın tellidir, ben de hafif duruyor yani:)) Ama kurutup, üzerine bir de saç fırçasıyla düzelte düzelte kuruttuğun zaman gayet te dümdüz oluyor..Zaten çok çabuk kuruyor..
Bırak her şeyi, pasparlak, tülermeyen, sağlıklı saça kavuşuyorsun..İnsan saçının o halini görünce düzlüğü falan pek aramıyor...

Ben de evde tek başıma ilk defa yapıcam..Umarım düzgün yapabilirim..

Rahat olsun..1-2 gün gecikme sağlığından önemli değil..
Ben de tlfnu var ama arayıp rahatsız etmek istemem..Belki dinleniyordur..
Görüşürsen geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen..
Bir an önce iyileşip gelsin aramıza :)

iyi kalpli balığımız hiç kötü bir şey düşünür müyüz, konunun açıldığı zaman belli, yapılan işler ve yardımlar belli,
geçmiş olsun balığımıza..

Son düzenleme:
cevap yazan arkadaşlarıma tek tek teşekkürleryarın saçımı yıkayıp kuruladıktan sonra keratin öncesi bir fotoğrafını çekeceğim .hafta sonu saçlarımı yıkadıktan sonrada 2. fotoğrafı çekeceğim burda sizinle paylaşmak istiyorum.tüm malzemelerimi hazırladım talimatlara tamamiyle uymak istiyorum,diğer 3 günde de sabah akşam düzleştireceğim saçlarımıumarım sizin dediğiniz gibi olur kızlarhafta sonu çok mutlu olurum inşallah:18:

İnşallah canım..Pırıl pırıl fotoğraflar koy bize

Akıllara başka şey gelmesi mümkün değil zaten,çok geçmiş olsun

Kızlar birşey soracağım,şimdi benim saçım geçen hafta orielden mahvoldu,keratinler gelince saçımı önce nude ile yıkayacağım ama saçımı kremsiz tarar ve kurutursam saçım kecin gibi olur,kremsiz de saçların açılacağını hiç sanmıyorum,çünkü saçlarım suyu görünce taş gibi oluyor mübarekler ve bildiğim kadarıyla keratinden önce krem kullanmamam gerekiyor,ne yapayım ben şimdi? Kılıçbalığı rahatsız,deneyimli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

s6500 kullanıyor kılıçbalığı sanıyorum..

Ben de ghd yi merak ediyorum..nette hiç bir yerde bulamadım..Türkiye'de satılmıyor mu bu alet? Bilen var mı kızlar?

Hala özelden msj atma yetkisi vermemişler bana tatlım
Canım benim ben duymadım adını belki kılıçbalığı biliyordur,
araştırdım biraz sen söyleyince ama çok bir bilgi yok galiba hakkında,
ben BaByliss kullanıyodum ama ısısı 210 a kadar ne yazıkki bu zamana kadar yetiyordu ben memnundum ama keratinde işe yaramıyormuş.

Son düzenleme:

Bunun için keratin öncesi kullanılan sodyumsuz yada sülfatsız kremler varmış canım galiba öyle hatırlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…