Biz kılıçbalığıyla birlikte yaza doğru bi almıştık, aynı üründen, ben yazın yapmıştım ve buraya da resimleri koymuştum, pazar günüyse tekrar yaptım keratinimi, ama bu sefer daha dikkatli, daha kitabına uygun, şimdi bekleme süresindeyim ve yarın gece 10a doğru sürem dolacak yıkıcam saçlarımı, keratinli halini dahi gören arkadaşlar hayran kaldıalr saçlarıma, ve hemen saçımdaki değişikliği sordular. Daha önce de bahsetmiştim ben yazın yaptığım keratinden sonra nude şampuanı çok az kullandım, sonra denize gittim ve havuza girdim bol bol, üstüne orada deniz ve havuz suyundan açamadığım için saçlarımı glissiin spreylerinden alıp kullandım ki onlar da bozuyor keratini, üstüne gelince normal şampuan kullanmaya başladım, saçım haftada 5kez kuaför tarafından yapıldı, röfle yapıldı, her türlü saç sabitleyici kullanıldı, ki bunlar da fönü bozuyo, ama saçlarım yine de gayet saglıklı ışıltılı ve hafif kabarıyordu banyodan sonra, ikinci kez fönü yapmasam dahi gayet güzeldi saçlaırm herkes de soruyodu, en son röfleli saçımı maşayla dalgalandırmak isteyen kuaförün gazabına uğradım ve röflelerin olduğu yerler yandı, tabi ben ertesi gün yıkayınca farkettim. İşte ben de hem yanıklar tamir edilsin hem de o ilk dümdüz ve canlı ipeksi saçlara tekrar kavuşmak için yaptım 2.seansımı. Emin ol ilk seansında dümdüz olmasa bile, yumusaklığı, kabarmaması, çabuk kurumusu, sağlıklı parlak ve canlı görünmesi seni mutlu etmeye yetecek de artacak bile. Tek önemli nokta adımları düzgün bir şekilde izlemek, üşenip yorulup baştan sağma yapmamak..
Yarın gece saçlarımı yıkayınca da öncesi ve sonrası fotografları ekleyeceğim.. Size de daha net bilgi vermiş olurum böylece de :)