Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Hala özelden msj atma yetkisi vermemişler bana tatlım:KK1:
Canım benim ben duymadım adını belki kılıçbalığı biliyordur,
araştırdım biraz sen söyleyince ama çok bir bilgi yok galiba hakkında,
ben BaByliss kullanıyodum ama ısısı 210 a kadar ne yazıkki bu zamana kadar yetiyordu ben memnundum ama keratinde işe yaramıyormuş.

Anladım tatlım, balıkcıma sordum ama gözden kaçırmıştır, rahatsızmış bide :KK43:

Baygınlık getirmişimdir bu düzleştiriciden dolayı, ama ne bileyim ya, saçımı yakmaktan korkuyorum:KK14:

Kızlar birşey soracağım,şimdi benim saçım geçen hafta orielden mahvoldu,keratinler gelince saçımı önce nude ile yıkayacağım ama saçımı kremsiz tarar ve kurutursam saçım kecin gibi olur,kremsiz de saçların açılacağını hiç sanmıyorum,çünkü saçlarım suyu görünce taş gibi oluyor mübarekler ve bildiğim kadarıyla keratinden önce krem kullanmamam gerekiyor,ne yapayım ben şimdi? Kılıçbalığı rahatsız,deneyimli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

saç kremlerinde sodyum ve sülfat olmadığını kılıçbalığı zaten belirtmişti. fakat işlem öncesi de krem kullanmamamız gerektiğini de açıkça söyledi. sadece nude veya muadili bir şampuanla yıkayıp işleme başlıycaksın.. son kez zorlanarak, gayret edip deniyceksin canım =)

Biz kılıçbalığıyla birlikte yaza doğru bi almıştık, aynı üründen, ben yazın yapmıştım ve buraya da resimleri koymuştum, pazar günüyse tekrar yaptım keratinimi, ama bu sefer daha dikkatli, daha kitabına uygun, şimdi bekleme süresindeyim ve yarın gece 10a doğru sürem dolacak yıkıcam saçlarımı, keratinli halini dahi gören arkadaşlar hayran kaldıalr saçlarıma, ve hemen saçımdaki değişikliği sordular. Daha önce de bahsetmiştim ben yazın yaptığım keratinden sonra nude şampuanı çok az kullandım, sonra denize gittim ve havuza girdim bol bol, üstüne orada deniz ve havuz suyundan açamadığım için saçlarımı glissiin spreylerinden alıp kullandım ki onlar da bozuyor keratini, üstüne gelince normal şampuan kullanmaya başladım, saçım haftada 5kez kuaför tarafından yapıldı, röfle yapıldı, her türlü saç sabitleyici kullanıldı, ki bunlar da fönü bozuyo, ama saçlarım yine de gayet saglıklı ışıltılı ve hafif kabarıyordu banyodan sonra, ikinci kez fönü yapmasam dahi gayet güzeldi saçlaırm herkes de soruyodu, en son röfleli saçımı maşayla dalgalandırmak isteyen kuaförün gazabına uğradım ve röflelerin olduğu yerler yandı, tabi ben ertesi gün yıkayınca farkettim. İşte ben de hem yanıklar tamir edilsin hem de o ilk dümdüz ve canlı ipeksi saçlara tekrar kavuşmak için yaptım 2.seansımı. Emin ol ilk seansında dümdüz olmasa bile, yumusaklığı, kabarmaması, çabuk kurumusu, sağlıklı parlak ve canlı görünmesi seni mutlu etmeye yetecek de artacak bile. Tek önemli nokta adımları düzgün bir şekilde izlemek, üşenip yorulup baştan sağma yapmamak..
Yarın gece saçlarımı yıkayınca da öncesi ve sonrası fotografları ekleyeceğim.. Size de daha net bilgi vermiş olurum böylece de :)

merakla bekliyoruz ssule07 umarım güzel olur :)

kızlar size üzücü bi haberim var sevgili kılıçbalığı biraz rahatsız dinlenmesi gerekiyo
bugün kargoları gönderememiş
benden sizlere haber vermemi istedi. bu durumda bile aklı gönderemediği kargolarda.
bugün biraz daha iyiymiş yarın kargolarınızı gönderecekmiş akıllara başka bişey gelmesin istedi.

teşekkürler amonra kılıçbalğı iyileşsin de keratinler nasılsa gelir.. çookk geçmiş olsun kılıçbalığı valla yorumların yokken eksik kalıyo sayfa iyileş bian evvel :KK43:

günaydın kızlar....

kılıçbalığı çok geçmiş olsun......bi gün erken bi gün geç farketmez sen dinlenmene bak arkadaşım....

slm kızlar az önce saçlarımı yıkadım ve kurutup düzleştirdim birazdan öğle yemeği yiyeceğiz daha sonra da keratin işlemine başlıyorum.nude şampuanı çok beğendim bu arada.illa brezilya fönü olması gerekmez aslında keşke daha önce de kullansaydım bu şampuanı.

slm kızlar az önce saçlarımı yıkadım ve kurutup düzleştirdim birazdan öğle yemeği yiyeceğiz daha sonra da keratin işlemine başlıyorum.nude şampuanı çok beğendim bu arada.illa brezilya fönü olması gerekmez aslında keşke daha önce de kullansaydım bu şampuanı.

hadi bakalım şimdiden kolay gelsin mavis81 :KK66: nude yi aldım ama henüz kullanmadım bu başlığı görmeden önce loreal profesyonellere bi yığın yatırım yapmıştm onların tükenmesi lazım önce :KK43: sonucu paylaşmayı unutma canım:)

kolay gelsin maviş81 hayırlı haberlerini bekliyoruz:))inş güzel olur..

bu arada bende daha nudemi almadım of ya bende loreallerin kırılma karşıtı serisini daha 10 gün önce falan almıştım maskesi kremi şampuanı hepsi kaldı eşimde farklı şampuan kullanıyo o seri ölece kalıcak sanırım:KK43:

kolay gelsin maviş81 hayırlı haberlerini bekliyoruz:))inş güzel olur..

bu arada bende daha nudemi almadım of ya bende loreallerin kırılma karşıtı serisini daha 10 gün önce falan almıştım maskesi kremi şampuanı hepsi kaldı eşimde farklı şampuan kullanıyo o seri ölece kalıcak sanırım:KK43:

ben sırf tükensinler diye biraz gecikmeli yapabilirim keratini. yazık onca paraya. bozulur falan neme malum...

bende bu ay sonuna kadar kullanıcam canım hemde röfleli saçlarım dip boyamı yaptırıp öle yapıyım olmadı keratinimi ama nası dayanırım bilmiyorum ya:KK43:

ya birine bağışta bulunucass :) ya da bitirip ömür boyu keratin ve dostlarını kullancaz :) üstelik prof.seri olmasına rağmen içinde saçımızın düşmanı sodium laureth sulfat var :KK43:

saç kremlerinde sodyum ve sülfat olmadığını kılıçbalığı zaten belirtmişti. fakat işlem öncesi de krem kullanmamamız gerektiğini de açıkça söyledi. sadece nude veya muadili bir şampuanla yıkayıp işleme başlıycaksın.. son kez zorlanarak, gayret edip deniyceksin canım =)

İlgin için teşekkürler canım,denerim

okadar para verdik bağış yokk:))))ama napıcaz okadar şeyi bilemiyorum cnm:)eşim bi süre kendi şampuanından almıycak olmadı bunları kullanıcak onunda saçları baya bi uzun ziyan olucağına kullansın

Kızlar balığımız baya hasta galiba bu günde katılamadı aramıza,
salgın var gibi duruyor bende kaptım şifayı ama benim hafif çok şükür,
inşallah kılıçbalığı da hemen atlatır..

X