Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıç balığı, özür dileyerek ( gene accauyip yoğun olduğumdan ve fena halde uyku bastırdığından eski sayfaların tamamına bakamadım :KK66: keratin arttı demişsin bir de son alım olucak demişsin, gerçi düzleştirmek istemiyorsam bunun bana uygun olmadığını söylemiştin ama gene de denemek isterim. hala sipariş etme şansımz var mı acabaa ? =)

Ben de öyle yaptm zaten canım, zor ve meşakatli bir brezilya fönünün daha sonuna gemiş bulunmaktayım, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım...

Şaka bi yana keratini ilk saça sürerken gözlerim çok yanıyo benim, aglıyorum, burnum akıyo vs :KK70: Ama kurutup da presleme aşamasına geldiğimde nerdeyse hiç sıkıntı olmuyo o açıdan, tek zorluğu saçlarım acayip gür olduğundan ince ince ayırınca işlemin çok uzun sürmesi, Allah'tan saçlarım düzümsü olduğundan düzleştirmede zorluk çekmiyorum. Bunun dışında bu sefer ki brezilya fönümü çok daha dikkatli yaptım :) son keratinim olduğundan galiba :KK70::KK70: Önce yıkayıp kuruttum ve jilet gibi dümdüz yaptım saçları,keratini sürerken ince ince ayırarak azar azar yedirerek sürdüm, 40dk streçleyerek beklettim, ardından yine ince ince ayırarak yarıya kadar 10kez, yarıdan aşağı on kez düzleştirdim. Hatta parmaklarım falan yandı azıcık düzleştiricinin ve saçlarımın ısısından :KK70: Bakalım umarım yine güzel sonuç elde ederim.

Şimdi tek derdim pazartesi ve salı okulda ne yapacağım :KK70::KK70: Malum taaa salı akşamı yıkayacağım saçlarımı :KK70: Öğrenciler dalga geçmezler inşallah :KK43::KK43:

Canım, strechledikten sonra saçlarını kurutmadan mı presledin:26:

İnşallah iyi sonuç alırsın canım,
benimde aynı, sorunum saçlarımın çok gür olması, birinden rica etsem annem bile olsa bu biri :KK1: uğraşmaz sanıyorum.İlk denemem olacağı için kendim biraz zorlancam ama bakalım keratinim gelsinde bir yol bulucaz artık..

Gür saçlar biraz sıkıntılı tabii ama incecik saçlarada saç demiyorum ben doğrusu, kimse alınmasın şu sıra benimde saçlarım çok azaldı geçmiş dönemde kopan yerlerden dolayı, inşallah toparlayacağım 2 sene içinde...

çok güzel görünüyodu saçların ama bu kadar zahmete de değmezmiş doğrusu canım. keratinler de gelmiş sabırsızlanıyorm ben de az önce watsons dan nude yi aldım. :)

Bende böyle düşündüm canım, değmez...Takarım çıtçıtları olur biter...

kılıç balığı, özür dileyerek ( gene accauyip yoğun olduğumdan ve fena halde uyku bastırdığından eski sayfaların tamamına bakamadım :KK66: keratin arttı demişsin bir de son alım olucak demişsin, gerçi düzleştirmek istemiyorsam bunun bana uygun olmadığını söylemiştin ama gene de denemek isterim. hala sipariş etme şansımz var mı acabaa ? =)

Var canım, kesin diyorsan bilgileri vereyim...

3 kez saçlarıma keratin yapmak üzere gidiyorum umarım bu kez olur :26::26:

Olacak :nazar::nazar::nazar:

Gür saçlar biraz sıkıntılı tabii ama incecik saçlarada saç demiyorum ben doğrusu, kimse alınmasın şu sıra benimde saçlarım çok azaldı geçmiş dönemde kopan yerlerden dolayı, inşallah toparlayacağım 2 sene içinde...

Haklısın canım bakımı zor olsa da becerebildikten sonra on numara oluyor.
Şimdi kendime söz verdim,sabrediyorum,press yok.
İnşallah keratinden sonra kendime güvenim gelecek...
Bunuda iyi kalpli balığımıza borçlu olucam:KK54::KK71:

kılıçbalığı yeni bir düzleştirici ve şampuan arayışı içindeyim, şampuana diğer konu başlığında bakarız fakat aşağıdaki düzleştirici senin kullandığın mı?
yada en son çıkan en iyisi hangisidir bu markanın kafam çok karıştı...
$Remington-S6500-Sleek-and-Curl-S_3234_1.jpg

kılıçbalığı yeni bir düzleştirici ve şampuan arayışı içindeyim, şampuana diğer konu başlığında bakarız fakat aşağıdaki düzleştirici senin kullandığın mı?
yada en son çıkan en iyisi hangisidir bu markanın kafam çok karıştı...
Eki Görüntüle 309629

Benim kullandığım marka ama benim kullandığım model değil tatlım... Ben Remington sleek and curl kullanıyorum, hem saçı kırmadan çok güzel düzleştiriyor(arkadaşlarımın saçlarını yapıyorum) hemde istediğin gibi 5 dakikada saçlarını bukle bukle yapabiliyorsun tavsiye ederim...

Benim kullandığım marka ama benim kullandığım model değil tatlım... Ben Remington sleek and curl kullanıyorum, hem saçı kırmadan çok güzel düzleştiriyor(arkadaşlarımın saçlarını yapıyorum) hemde istediğin gibi 5 dakikada saçlarını bukle bukle yapabiliyorsun tavsiye ederim...

Canım remington sleek and curl de de modeller var sanırım, resmiyle beraber tam modelini de yazabilir misin canım??

keratinlemem bitti streche sardım saçlarımı şimdi...
yine hemen çok çabuk yedi keratini saçlarım :26:

s6500 kullanıyor kılıçbalığı sanıyorum..

Ben de ghd yi merak ediyorum..nette hiç bir yerde bulamadım..Türkiye'de satılmıyor mu bu alet? Bilen var mı kızlar?

resimleri görünce kesinlikle bende yapma kararı aldım ınanılmaz guzel parlıyolarrrrr :)) kuafore sordugumda 600tl gibi bi fıyat vermıstı, inşallah kendım evde becerebılırım

Benim de saçlarım hafiften dalgalı, düz sayılır, ama çok kabarır, gerçi 5,5 ay önce yapmıştım keratinimi, üstüne yasaklı ne varsa yapmama rağmen eskisi gibi çok kabarmıyo yine de :KK70: Öncesinde resim çektim, sonrasında da yıkayınca çekicem salı akşamı, bakalım sonuç nasıl olucak, ilk yaptığımda da buraya öncesi sonrası fotoğraf koymuştum ben, öncesi inanılmaz derecede kabarıktı, sonrasıysa inanılmaz güzel, düz ve sağlıklı. Bu seferse saçlarımda röfleli yerlerde yanıklar vardı, onlar iyileşecek mi diye bekliyorum. Adi kuaför yakmıştı saçımı :KK43::KK43:

X