Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bir dahakinede kalan yerlere sür canım aksi halde boya yaparken farklı farklı olacak renkler...

Bir dahakinede kalan yerlere sür canım aksi halde boya yaparken farklı farklı olacak renkler...

Tamam canım benim, ben de öyle yapmayı düşünüyorum zaten, hatta bugün vakit bulabilirsem halletmeyi düşünüyorum. Artık elimde kalan son keratinimi de kullanabilirim Perşembe dersim az olduğu için perşembeye yapıcam inşallah Sonra da öncesi sonrası foto eklicem, artık pek eklenmez oldu fotograf.. Hala da çilekliyle ilgili yorum da alamadık. Sen hangisinden sipariş verdin canım?

kılıçbalığı saçındaki kaynaklar çok doğal görünüyo.. çok beğendim.. bu arada ben de ödemeyi hallettikten sonra bilgilerimi yollamıştım 2 gün önce, geldi dimi?

Kızlar konuyla ilgisi yok ama keratinden önce acaba saçlarımı biraz daha mı uzatsam diyorum.Bir ay kadar bekletsem mi keratini.
(tabi dolabımda dursun bol bol olsun benim içim rahat etsin )Çok okudum ama en hızlı yanıtı burdan alırım diye buraya yazıyorum.
(Balığım argan yağı dedi dün, sinameki demişsiniz birde, turplu suyu da çok okudum)Sinamekiyi deniyim mi canım kılıçbalığım bir müddet sence?

Son düzenleme:

Canım bence beklemene hiç gerek yok. Çünkü diplerine zaten uygulayamıyorsun biliyorsun ki, hem bir ayda ne kadar uzucak ki en fazla 2-3 cm. Bana sorarsan bir an önce uygula, kış aylarında rahat rahat yıka kurut çık Rahatlığına alışınca inanılmaz güzel oluyo

Tek başıma ben de ilşk kez denicem canım..presslenme haricinde zorlanacağımı düşünmüyorum..yanımda yardım edecek kimse yok..Beni bir tek o kısım zorlayacak..Zaten zor olan kısmı o

Benim şu boya ile ilgili kafama takıldı kızlar, ben 4 ay önce keratin yüklettikten sonra saçlarımı 2-3 kere boyadım,hatta açıcı falan da sürdüm kendi başıma.. öyle çok aşırı bozulma falan olmadı, ama tabi ilk günlerdeki hali de pek kalmadı..ben ömrünün tükendiğine yormuştum bozulmaları, boyadan mıymış:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

balığımmmm canımmm bayadır yokum buralarda saçların süper olmuş bitanem.bende senelik iznimde izmire gittim yine orda kuaföre yaptırdım brezilya fönünü başka bi kuafördede(bide sosyete kuaförü olcak :S hadi isim vermiyim) kestiriyim azcık dedim sen tut saçı kısacık yap katlar falan kattanda nefret ederim nutkum tutuldu bişide demedim keserken nedense yani anlayacağın benim saçlar kısacık kaldı.bide 1 yılda 4 cm uzayan bi saça sahibim oyüzden bende düşündüm bu mikro kaynağı bi kullan memnun kalırsan bende yaptırayım.buarada bununla ilgili önceki sayfalarda bişiler yazmıştın sanırım ama işten dolayı fazla takip edemedim boş bi zamanımda kaçırdığım sayfaları okucam tek tek baya birikti öptüm kocaman

Ben de yalnız yapıcam canım maalesef kimse yok keratin sürmeyi arkadaşa yaptırabilirim ama preslemeye güvenemem zor olacak doğrusu ama sonucu görünce buna değdi demek en güzel tarafı olur heralde :) aynı şehirde olsak birbirimize yapardık :))

Kızlar biraz keyifsizim... En son yaptığım keratin tutmamıştı biliyorsunuz hani şu ünlü b ile başlayan marka... Bu gün kaynaklar dahil yeniden saçlarımı yıkadım, tam 65 dakika saçımı komple kurutmam sürdü... Şimdi hadi saç uzatmak vs iyi hoş da, bu kaynakların kurumaması ve kuruduğunda deli gibi kabarması, boncukların diplerinin nemli nemli kalması vs birde üzerine şekillendirmek için ya fön yada düzleştirici ile geçmek şart olduğunu göz önünde tutarak, komple çıkarttım hepsini çünkü bununla uğraşmaya ne zamanım var, ne sabrım var üstelik şekillendirme ile kendi saçlarımın kırılacak olmasıda cabası... Benim gibi deliye kaynak yaramaz ben bunu anladım... Yaşasın daha kısa ama hızlı kuruyan ve kendi kendine şekil alan saçlarım...

Üzerimden yük kalktı resmen

Bu arada keratinler geldi, şu başımın ağrısı bir geçsin yarın yeni bakımımı yapacağım mis gibi... Pazarteside kargoları vereceğim... Gelen keratinlerden çikolatalı ve çilekli karışık... Irmaky özel mesajda dedi ki ben kardeşime uyguladım ve beğendim, duman koku olmuyor... bende yarın çilekli ile yapmayı düşünüyorum denemiş olurum hem...

Son düzenleme:
kızlar resim yükleme imkanım yok ancak size elimden geldiğince betimleyerek keratin maceramı anlatıcam, geçen ay bu siteye üye olur olmaz kılıçbalığının açtığı bu başlığı görmek en büyük şansım oldu, ilk keratinimi aldım ve saçımı boyatıp kestirdikten sonra perşembe günü kuaföre gidip uygulattım, sağolsun ne annem ne kankam yanaştı evde yapma işine kendimde beceremicemi bildiğimden kuaföre gitmek durumunda kaldım, tabi malum kuaförler herşeyi biz biliriz havasında oluyolar, mesela keratini saçım nemliyken sürdü, 40 dk bekletti, pazar günü gel sabitleyici sprey sıkcam falan dedi, ki ben derhal bu konuyu kılıçbalığına sordum böyle bi sprey yokmuş para tuzağı yani,dün akşam ateşim çıktığı için anne yüreği keratin falan anlamadı beni duşa soktu 3 tam gün bekleyemedim yani, keratin saçımda 30 saat kadar durdu ben umutsuzca olan oldu diyip saçımdan havluyu çıkardım ıslak saçlarımla dizi izlemeye koyuldum normalde makinayla bile adam gibi kurumayan saç kendi kendine kurudu, tamamen kuruması 1 saat falan ya sürdü ya sürmedi, benim saçları ıslakken bırakıp sabaha kadar beklesem kendiliğinden kurumazdı yani o derece, kurutma makinasıyla kuruttuğumdada tam bir bonus kafa oluyodum, 30 saat saçımda durması bile yetmiş kızlar ne elektriklenme ne bişey, gayet zaptedilebilir gayet usturuplu oldu saçlarım, rengide biraz açıldı sanki tatlı bi karamel oldu, açılma neticesinde yıpranan yerleri yüzdeye vurursak %70 onardı diyebilirim ama açıcı mağduru olmayan diplerden uzamış olan saçlarıma daha bi güzel işledi sanki, annem bile keşke ateş düşürücü verseymişim bu meret biraz daha dursaymış saçında dedi :) ki bu anlattığım etki 30 saat saçımda durmasıyla oldu ve ben bozulan yerleri düzleştiriyim falan diyede uğraşmadım kuaför nasıl yaptıysa öyle kaldı, bi dahaki sefer evde kendim yapıcam ve 3 tam gün saçımda kalmasına dikkat edicem kendime güvenim geldi :))

bu arada benim keratinim çilekliydi, çilekli keratin hakkında ilk geribildirim benden oldu sanırım, gayet hoşmuş güzelmiş :)

İkinci uygulamada o açıcıdan yanmış yerler daha da tedavi olacak güven bana, çok ama çok evindim canım güzel olmasına ama hasta olmanada üzüldüm elbette, geçmiş olsun...

bu arada benim keratinim çilekliydi, çilekli keratin hakkında ilk geribildirim benden oldu sanırım, gayet hoşmuş güzelmiş :)

Duman falan durumu nasıl peki canım? Genel yorum dumanı yok denecek kadar az dendi çünkü merak ediyorum bende...

Valla keşke olsaydık canım..hatta kılıçbalığı olsaydı da ikimize de o yapsaydı

düzleştirme amacı gütmeden sadece bakım amaçlı olmazmı ki bu iş, kuaförden çıkınca saçlarım dümdüzdü ve ben kabarık olmadığı takdirde dalgalarımı sevdiğimi farkettim

Canım şu sinamekili kürü uygula..B,r de argan yağı demiş arkadaşın..Bence düzenli kullanırsan 6 ayda istediğin saç boyuna ulaşırsın..
Ben çilekli istiyorum
Bir de senden bişey istemiştim, bulabildin mi:26:

sağol tatlım daha iyiyim şimdi)
duman çıktı benimkinde belkide kuaförün beceriksizliğidir,ilk önce fön çekti sonra düzleştiriciyle üstünden geçti ama öyle göz gözü görmeyen bi duman değildi kokusuda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…