Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

düzleştirme amacı gütmeden sadece bakım amaçlı olmazmı ki bu iş, kuaförden çıkınca saçlarım dümdüzdü ve ben kabarık olmadığı takdirde dalgalarımı sevdiğimi farkettim

Maalesef canım, keratinin sabitlenmesi için ısı lazım çünkü, ve içeriğindeki balmumundan dolayı saçlar otomatikman düzleşmeye başlıyor istesende istemesende bu yüzden düzleşme olmadan sadece bakım amaçlı yapamazsınız...

Maalesef canım, keratinin sabitlenmesi için ısı lazım çünkü, ve içeriğindeki balmumundan dolayı saçlar otomatikman düzleşmeye başlıyor istesende istemesende bu yüzden düzleşme olmadan sadece bakım amaçlı yapamazsınız...

bu arada ikimizde saçlarımızı doğal yoldan uzatma derdindeyiz sanırım :KK43:
sinamekili kür diyo kızlar denedin mi hiç canım

MErhaba kızlar,

Benimde duyumlarıma gore içersinde kansorejen madde varmış?

Bzi artık bu kanserojen madde konusunu kapattık canım. Piyasada ucuz ve kötü markaların ürünlerinde formaldehit var elbette, iyisini almanız lazım bu yüzden...Canını seven ucuz mal kullanmaz...

bu arada ikimizde saçlarımızı doğal yoldan uzatma derdindeyiz sanırım :KK43:
sinamekili kür diyo kızlar denedin mi hiç canım

Sinameki denedim canım, işe yarıyor sende dene...Benim sorunum saçlarımla sürekli oynanması ve akabinde sürekli uçlardan almak zorunda kalmam birde geçmiş dönemde yapılanları toparlamak için almak durumundayım zaten yoksa uzama sorunum yok...İnce ince uzayacağına keseyim daha iyi diyorum... Üst taraflarım gayet gür, altlar cılız ne kadar brezilya fönü vs bakım yaparsam yapayım saçlar aynı boya gelmeden gür gözükmesi mümkün değil, birazda bu yüzden kesiyorum...Herhalde daha 1.5 sene falan daha sıkacağım dişimi...

ah be güzelim boyalardan tut ojesinden rujuna kadar herşeyde var, gdo'lu ürünlerde cabası, içtiğin ilaçların bile %75'i faydaysa %25'i karaciğerde depolanan ve pasifize edilen zehir

Bu açıdan bakarsak bu da doğru... Birde kanserojen olarak kastedilen madde olan formaldehitin gıdaların raf ömrünü uzatmakta bile kullanıldığını bilseler bir daha hazır gıdalardan uzak duracaklar ama...

Son düzenleme:
Şimdi saçlarıma bakım yapmaya girişeceğim, bakalım daha önce hazırladığım yağlara bir bakayım... Sinameki yağı+ biberiye yağı+ at kuyruğu yağı + argan yağı karışımı uygulayacağım saçlarıma... Gerçi bu gün yağlı bakım günü değil ama neticede saç diplerime iyi geleceği için bu gün yapmamda sakınca yok gibi...

Neden bahsettiğimi anlamayanlara

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

linki inceleyin, sevgili Kızkardeşim Aycangül'ün başlığı... Ben tüm bakımlarımı, kesim günümü, brezilya fönümü bu tarihlere göre ayarlıyorum... Mesela

16 Aralık 2011 saat 06:58’den 18 Aralık 2011 saat 09:06’ya kadar brezilya fönü yapılması işlemin garantili olması açısından önemli, ben bu işlemi hep ay başaktayken yapıyorum bu sayede keratin sabitlenmiş oluyor akmıyor, daha uzun ömürlü ve stabil oluyor...

Balığımm, dayanamadım ben elimdeki son keratinimi kullandım bugün, şu an bekleme sürecindeyim. Ama aklıma birşey takıldı, biz bu ikinci aldığımız keratini tamamen mi kurutuyorduk yoksa azcık nemli mi bırakıyorduk presleme aşamasına geçerken?? Gerçi neredeyse tamamen emdi daha şimdiden diyebilirim :):)

Şimdi saçlarıma bakım yapmaya girişeceğim, bakalım daha önce hazırladığım yağlara bir bakayım... Sinameki yağı+ biberiye yağı+ at kuyruğu yağı + argan yağı karışımı uygulayacağım saçlarıma... Gerçi bu gün yağlı bakım günü değil ama neticede saç diplerime iyi geleceği için bu gün yapmamda sakınca yok gibi...

Neden bahsettiğimi anlamayanlara

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

linki inceleyin, sevgili Kızkardeşim Aycangül'ün başlığı... Ben tüm bakımlarımı, kesim günümü, brezilya fönümü bu tarihlere göre ayarlıyorum... Mesela

16 Aralık 2011 saat 06:58’den 18 Aralık 2011 saat 09:06’ya kadar brezilya fönü yapılması işlemin garantili olması açısından önemli, ben bu işlemi hep ay başaktayken yapıyorum bu sayede keratin sabitlenmiş oluyor akmıyor, daha uzun ömürlü ve stabil oluyor...

Bende yapacağım zaman bakacağım canım bu konuya:KK1:
Bu arada gün boyu bakamadım keratinler gelmiş, çooook sevindim:KK16:
Çilek veya diğeri farketmez canım dimi yani:KK1:

Canım bence beklemene hiç gerek yok. Çünkü diplerine zaten uygulayamıyorsun biliyorsun ki, hem bir ayda ne kadar uzucak ki en fazla 2-3 cm. Bana sorarsan bir an önce uygula, kış aylarında rahat rahat yıka kurut çık :KK70: Rahatlığına alışınca inanılmaz güzel oluyo :KK70:

Haklısın aslında canım söylediklerinizi duyunca ve önce sonra fotoğraflarını görünce beklemek pek mümkün olmucak gibi:KK1:

Balığımm, dayanamadım ben elimdeki son keratinimi kullandım bugün, şu an bekleme sürecindeyim. Ama aklıma birşey takıldı, biz bu ikinci aldığımız keratini tamamen mi kurutuyorduk yoksa azcık nemli mi bırakıyorduk presleme aşamasına geçerken?? Gerçi neredeyse tamamen emdi daha şimdiden diyebilirim :):)

Tamamen kurutuyorsun kuzum...

Bende yapacağım zaman bakacağım canım bu konuya:KK1:
Bu arada gün boyu bakamadım keratinler gelmiş, çooook sevindim:KK16:
Çilek veya diğeri farketmez canım dimi yani:KK1:

Aynen keratin olsunda hiç farketmez:KK1::KK1::KK1:

Haklısın aslında canım söylediklerinizi duyunca ve önce sonra fotoğraflarını görünce beklemek pek mümkün olmucak gibi:KK1:

Bencede bekleme canım, yap biran önce... Benim için 4 dakikada kurutulup birde üzerine pırıl pırıl parlayan saçlar paha biçilemez:KK1::KK1::KK1:

Ben de öyle yaptm zaten canım, zor ve meşakatli bir brezilya fönünün daha sonuna gemiş bulunmaktayım, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım...

Şaka bi yana keratini ilk saça sürerken gözlerim çok yanıyo benim, aglıyorum, burnum akıyo vs :KK70: Ama kurutup da presleme aşamasına geldiğimde nerdeyse hiç sıkıntı olmuyo o açıdan, tek zorluğu saçlarım acayip gür olduğundan ince ince ayırınca işlemin çok uzun sürmesi, Allah'tan saçlarım düzümsü olduğundan düzleştirmede zorluk çekmiyorum. Bunun dışında bu sefer ki brezilya fönümü çok daha dikkatli yaptım :) son keratinim olduğundan galiba :KK70::KK70: Önce yıkayıp kuruttum ve jilet gibi dümdüz yaptım saçları,keratini sürerken ince ince ayırarak azar azar yedirerek sürdüm, 40dk streçleyerek beklettim, ardından yine ince ince ayırarak yarıya kadar 10kez, yarıdan aşağı on kez düzleştirdim. Hatta parmaklarım falan yandı azıcık düzleştiricinin ve saçlarımın ısısından :KK70: Bakalım umarım yine güzel sonuç elde ederim.

Şimdi tek derdim pazartesi ve salı okulda ne yapacağım :KK70::KK70: Malum taaa salı akşamı yıkayacağım saçlarımı :KK70: Öğrenciler dalga geçmezler inşallah :KK43::KK43:

Ben de öyle yaptm zaten canım, zor ve meşakatli bir brezilya fönünün daha sonuna gemiş bulunmaktayım, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım...

Şaka bi yana keratini ilk saça sürerken gözlerim çok yanıyo benim, aglıyorum, burnum akıyo vs :KK70: Ama kurutup da presleme aşamasına geldiğimde nerdeyse hiç sıkıntı olmuyo o açıdan, tek zorluğu saçlarım acayip gür olduğundan ince ince ayırınca işlemin çok uzun sürmesi, Allah'tan saçlarım düzümsü olduğundan düzleştirmede zorluk çekmiyorum. Bunun dışında bu sefer ki brezilya fönümü çok daha dikkatli yaptım :) son keratinim olduğundan galiba :KK70::KK70: Önce yıkayıp kuruttum ve jilet gibi dümdüz yaptım saçları,keratini sürerken ince ince ayırarak azar azar yedirerek sürdüm, 40dk streçleyerek beklettim, ardından yine ince ince ayırarak yarıya kadar 10kez, yarıdan aşağı on kez düzleştirdim. Hatta parmaklarım falan yandı azıcık düzleştiricinin ve saçlarımın ısısından :KK70: Bakalım umarım yine güzel sonuç elde ederim.

Şimdi tek derdim pazartesi ve salı okulda ne yapacağım :KK70::KK70: Malum taaa salı akşamı yıkayacağım saçlarımı :KK70: Öğrenciler dalga geçmezler inşallah :KK43::KK43:

İnşallah iyi sonuç alırsın canım,
benimde aynı, sorunum saçlarımın çok gür olması, birinden rica etsem annem bile olsa bu biri :KK1: uğraşmaz sanıyorum.İlk denemem olacağı için kendim biraz zorlancam ama bakalım keratinim gelsinde bir yol bulucaz artık..

Kızlar biraz keyifsizim... En son yaptığım keratin tutmamıştı biliyorsunuz hani şu ünlü b ile başlayan marka... Bu gün kaynaklar dahil yeniden saçlarımı yıkadım, tam 65 dakika saçımı komple kurutmam sürdü... Şimdi hadi saç uzatmak vs iyi hoş da, bu kaynakların kurumaması ve kuruduğunda deli gibi kabarması, boncukların diplerinin nemli nemli kalması vs birde üzerine şekillendirmek için ya fön yada düzleştirici ile geçmek şart olduğunu göz önünde tutarak, komple çıkarttım hepsini çünkü bununla uğraşmaya ne zamanım var, ne sabrım var üstelik şekillendirme ile kendi saçlarımın kırılacak olmasıda cabası... Benim gibi deliye kaynak yaramaz ben bunu anladım... Yaşasın daha kısa ama hızlı kuruyan ve kendi kendine şekil alan saçlarım...

Üzerimden yük kalktı resmen:KK1::KK1::KK1:

Bu arada keratinler geldi, şu başımın ağrısı bir geçsin yarın yeni bakımımı yapacağım mis gibi... Pazarteside kargoları vereceğim... Gelen keratinlerden çikolatalı ve çilekli karışık... Irmaky özel mesajda dedi ki ben kardeşime uyguladım ve beğendim, duman koku olmuyor... bende yarın çilekli ile yapmayı düşünüyorum denemiş olurum hem...

çok güzel görünüyodu saçların ama bu kadar zahmete de değmezmiş doğrusu canım. keratinler de gelmiş sabırsızlanıyorm ben de az önce watsons dan nude yi aldım. :)

X