Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım, az önce havale geçtim firmaya... Kalan arkadaşlar ödeme yapacaklarını belirtmişlerdi bu gün için o yüzden üzerini kendim tamamladım beklememek ve bekletmemek adına, yarın gelir keratinler...Eğer açık olursada yine buradan birilerine veririz herhalde ne bileyim... Bende acele ettim bu sefer

Bu arada kızlar, saat 19:00 a kadar dışarıdayım, ne hesap kontrol edebilirim, ne foruma bakabilirim, ne de telefonlara bakabilirim... Bilginize, arayıp ulaşamazsanız panik olmayın

Canım kılıçbalığı teşekkürler çooooookk, iyiki acele ettin

slm kızlar kılıçbalığı cnm mailimdede bahsetmiştim hastane dönüşü paranı gönderiyorum diye telaştan bilgilerini almayı unutmuşum ama az önce eşime gönderdim bilgilerini kısa bi süre sonra paran elinde bilgine işlem onaylanınca tekrar yazarım.....

Bizleri düşünmüşsün yine :) teşekkürler kılıçbalığı bi ihtimal açıkta kalan ürün olursa talip olabilirim

Kızlar ya bi şey danışmak istiyorum, şimdi saçımda röfle var, ama 4-5cm kadar uzadı dipleri, öğretmenlik yaptığım yer çok küçük bi ilçe ve güvenebileceğim bi kuaför yok burda, Ankara'ya da şubat tatilinde gidicem, o zaman boyatabilcem saçlarımı ancak, ama bu çirkin görüntüden de nefret ediyorum, acaba diyorum saçlarım açıkken ve topladığımda görünen kısımları oksidan losyonla açsam mı bir iki ton?yani saçımdaki boyanın tonunu tutturamam belki ama en azından diplerle saç boyunun rengi ton olarak birbirine yaklaşır, ama bu durumda da acaba saçma sapan bi ton farkı mı oluşur ki? ya da şubat tatilinde tekrar boyatırken kuaförün işini zorlaştırır mı bu durum ne diyosunuz? riske girip oksidan losyon kullanayım mı, yoksa hiç riske atmadan çingene gibi dolaşmaya devam mı edeyim??Bunlar da kapalı alanda çekilmiş fotoğraflarım, az çok belli oluyo saç rengim. 2. resimde de öcü gibi olmuşum

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim cevabın için araştırma başlayacağım.

kızlar benim çok beyazım var 1 ya da 1,5 ayda bir boyuyorum, ozaman keratin etkisi bozulur değil mi. bu durumda sadece dip boya gibi bir şey mi yapmalıyım

kızlar benim çok beyazım var 1 ya da 1,5 ayda bir boyuyorum, ozaman keratin etkisi bozulur değil mi. bu durumda sadece dip boya gibi bir şey mi yapmalıyım

Evet canım, oksidan fönü bozduğu için sadece dip boya yapabiliyorsun, fönünün etkisi geçmeye başladığında da komple boyanı yapar yine fönünü tekrarlarsın.

Canım henüz hesaba ödeme geçmedi...

Bizleri düşünmüşsün yine :) teşekkürler kılıçbalığı bi ihtimal açıkta kalan ürün olursa talip olabilirim

Canım maalesef tahmin ettiğim gibi açığımız var hem sen hem FaSoLLal alabilirsiniz...

Sağol balığım ...
Kalan arkadaşlar bugün hallederler eminim..

Ason'un halledeceği kesin...

Aynen
Zaten kakrarsızdım 250 mi alayım 500 mü diye

Kısmet işte

he he :) aynı şeyleri düşünüoss..

Aklın yolu bir canım

Zaten balıkcım bu son alımımız olacak falan demiş, napicizz bilmem

Canım rengin kolay bir renk bence sen direkt 7.0 boya ile boya, oksidana gerek yok fotoğrafını görünce böyle daha iyi olacağını düşündüm açıkçası...

Dip boya yap kuzum...

Evet canım, oksidan fönü bozduğu için sadece dip boya yapabiliyorsun, fönünün etkisi geçmeye başladığında da komple boyanı yapar yine fönünü tekrarlarsın.

Öööörtmenimmmm

kesin kesin balığım alıcam keratinimi gecikmeden dolayı cidden üzgünüm...iş eşlere bırakılınca böyle unutuluyo işte adam işinden benim yüzümden öğleye kadar oluncada ters çıkamadım...akşam netten birlkte yapalım çok yoğunum dedi he dedim artıkın:))))

ya bide balığım şu mailimde gönderdiğim doğrumu bundan sonrada alım yapmıycam diyosun onay verirsen bundan sonra onu alıcam:)))

ya bide balığım şu mailimde gönderdiğim doğrumu bundan sonrada alım yapmıycam diyosun onay verirsen bundan sonra onu alıcam:)))

Yaparsınız canım... Mailde gönderdiğin şişe bizim ilk kullandığımız 4 gün bekletilen ürün, alabilirsiniz ondan ama sağlam sitelerden alın öyle gg ye sahibindene falan bulaşmayın ucuz diye, oradakilerin hepsi sahte...

Keşke bizim şu an aldığımız ürünü artık Türk piyasassınada sürse bu firma, neden her şeyin en kötüsünü kullanmak zorunda bırakılıyoruz anlamıyorum... Fazla söylenmeyeyim gerçi çünkü başlığımız takip ediliyordur emin olun...

yok balığım almam ordan o temsili resimdi bian düşündüm ordan almayı ama sonra var bi iş bu işte dedim...dediğim gibi eşim sık sık yurt dışına çıkıyor ondan rica edicem almasını marka belirlersem tabi:)hatta canım sen kullandığımızın markasını versen bile yurt dışında buldurtabilirim belki kocişe....adama pariste salyangoz kremi bile buldurtmuş insanım ben:)))))ay çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…