- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.941
Yarın öğlene kadar ödeme yapabilecek misin canım? Banka bilgilerimi vereceğim oraya yapacaksın...[/QUo
o zaman bir dahaki alıma lütfen ismimmi yazar mısın
Canım üzgünüm bu son alımımız olacak artık...
Canım, az önce havale geçtim firmaya... Kalan arkadaşlar ödeme yapacaklarını belirtmişlerdi bu gün için o yüzden üzerini kendim tamamladım beklememek ve bekletmemek adına, yarın gelir keratinler...Eğer açık olursada yine buradan birilerine veririz herhalde ne bileyim... Bende acele ettim bu sefer
Bu arada kızlar, saat 19:00 a kadar dışarıdayım, ne hesap kontrol edebilirim, ne foruma bakabilirim, ne de telefonlara bakabilirim... Bilginize, arayıp ulaşamazsanız panik olmayın
Canım, az önce havale geçtim firmaya... Kalan arkadaşlar ödeme yapacaklarını belirtmişlerdi bu gün için o yüzden üzerini kendim tamamladım beklememek ve bekletmemek adına, yarın gelir keratinler...Eğer açık olursada yine buradan birilerine veririz herhalde ne bileyim... Bende acele ettim bu sefer
Bu arada kızlar, saat 19:00 a kadar dışarıdayım, ne hesap kontrol edebilirim, ne foruma bakabilirim, ne de telefonlara bakabilirim... Bilginize, arayıp ulaşamazsanız panik olmayın
Bizleri düşünmüşsün yine :) teşekkürler kılıçbalığı bi ihtimal açıkta kalan ürün olursa talip olabilirim
Aynen
Zaten kakrarsızdım 250 mi alayım 500 mü diye
he he :) aynı şeyleri düşünüoss..
canım remington ile ilgili yorumlar çok iyi..olumsuz tek bir yorum yok diyebilirim..remington modellerine bakabilirsin..max 230 C olması gerek..
ayrıca ben düzleştiriciden korktuğum için saça en az zarar veren modelini araştırıyorum remingtonun..
teflon kaplama ve teflon kumaş lifler olan modelleri var..bunlar saça çok daha az zarar verir deniyor..ama ben de araştırma aşamasındayım..kılıçbalığı remington s6500 kullanıyor sanıyorum..çok memnun..şu teflon şeylerle ilgili olan modeller hakkında belki bilgisi vardır söyler bize
ayrıca benimde kalın telli ve gür..geniş plaka almak istiyordum..ama beğendiğim model ( sanırım s1051 di) max 200 C ymiş..ince plakayla daha zor olur gibime geliyor sankim:26:
kızlar benim çok beyazım var 1 ya da 1,5 ayda bir boyuyorum, ozaman keratin etkisi bozulur değil mi. bu durumda sadece dip boya gibi bir şey mi yapmalıyım
Evet canım, oksidan fönü bozduğu için sadece dip boya yapabiliyorsun, fönünün etkisi geçmeye başladığında da komple boyanı yapar yine fönünü tekrarlarsın.
slm kızlar kılıçbalığı cnm mailimdede bahsetmiştim hastane dönüşü paranı gönderiyorum diye telaştan bilgilerini almayı unutmuşum ama az önce eşime gönderdim bilgilerini kısa bi süre sonra paran elinde bilgine işlem onaylanınca tekrar yazarım.....
Bizleri düşünmüşsün yine :) teşekkürler kılıçbalığı bi ihtimal açıkta kalan ürün olursa talip olabilirim
Sağol balığım ...
Kalan arkadaşlar bugün hallederler eminim..
Aynen
Zaten kakrarsızdım 250 mi alayım 500 mü diye
he he :) aynı şeyleri düşünüoss..
Aklın yolu bir canım
Zaten balıkcım bu son alımımız olacak falan demiş, napicizz bilmem
Kızlar ya bi şey danışmak istiyorum, şimdi saçımda röfle var, ama 4-5cm kadar uzadı dipleri, öğretmenlik yaptığım yer çok küçük bi ilçe ve güvenebileceğim bi kuaför yok burda, Ankara'ya da şubat tatilinde gidicem, o zaman boyatabilcem saçlarımı ancak, ama bu çirkin görüntüden de nefret ediyorum, acaba diyorum saçlarım açıkken ve topladığımda görünen kısımları oksidan losyonla açsam mı bir iki ton?yani saçımdaki boyanın tonunu tutturamam belki ama en azından diplerle saç boyunun rengi ton olarak birbirine yaklaşır, ama bu durumda da acaba saçma sapan bi ton farkı mı oluşur ki? ya da şubat tatilinde tekrar boyatırken kuaförün işini zorlaştırır mı bu durum ne diyosunuz? riske girip oksidan losyon kullanayım mı, yoksa hiç riske atmadan çingene gibi dolaşmaya devam mı edeyim??Bunlar da kapalı alanda çekilmiş fotoğraflarım, az çok belli oluyo saç rengim. 2. resimde de öcü gibi olmuşum
Eki Görüntüle 308651 Eki Görüntüle 308652
kızlar benim çok beyazım var 1 ya da 1,5 ayda bir boyuyorum, ozaman keratin etkisi bozulur değil mi. bu durumda sadece dip boya gibi bir şey mi yapmalıyım
Evet canım, oksidan fönü bozduğu için sadece dip boya yapabiliyorsun, fönünün etkisi geçmeye başladığında da komple boyanı yapar yine fönünü tekrarlarsın.
kesin kesin balığım alıcam keratinimi gecikmeden dolayı cidden üzgünüm...iş eşlere bırakılınca böyle unutuluyo işte adam işinden benim yüzümden öğleye kadar oluncada ters çıkamadım...akşam netten birlkte yapalım çok yoğunum dedi he dedim artıkın:))))
ya bide balığım şu mailimde gönderdiğim doğrumu bundan sonrada alım yapmıycam diyosun onay verirsen bundan sonra onu alıcam:)))