Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

ewet balığım dedim şimdi eşime ocakta yurt dışına gidiyo bulurum dedi ay sevindirik oldum:)bulamazsada yandım gitti:))

peki canım o 20 ila 40 dk arasındaki süreç saçın tamamı keratinlendikten sonra mı başlıyor?

tarak olayını hakaten hiç düşünmemiştim :26::26::26:

diplerim düz ama altlarım dalgalı nasıl uygulayayım keratini balığım yarın yapmayı planlıyorum :26::26:

ewet balığım dedim şimdi eşime ocakta yurt dışına gidiyo bulurum dedi ay sevindirik oldum:)bulamazsada yandım gitti:))

Bulur bulur sen merak etme Bu arada adres bilgini kaydettim, dediğim gibi eft pazartesi sabah geçer...

Eeeee kızlar hala açığımız var Yaşasın 1.500 ml keratinim oldu, artık kaşlarıma, kirpiklerime hatta arada bir uzayan bıyık bölgemdeki tüylerime bile brezilya fönü yapabileceğim

Son düzenleme:

Tamamen her yere sürdükten sonra tabii ki canım... Sen yine komple yapacaksın mecbur...Birde kullanmadan önce şişeyi çalkala... Ayrışam maddeler yeniden tepkimeye başlasın...

Hee hee benimkide bitkisel akıtıcıydı Ne bitkiseli ayol, içinde kimysala 50 tane şey var, bir tane bitki girince bitkisel mi oluyor geçiniz...

Ayy canım arkadaştan parasını da alamadım adresi de alamadım henüz. Alır almaz bilgilendireceğim seni. Ben de almayı çok istiyorum kendim için, hele siz böle aldıkça bi hevesleniyorum bi hevesleniyorum ki sormayın gitsin.. Elinde fazladan kalırsa ilk param olduğu an almak isterim canım senden, 80 lirayla ay sonunu getirmeyi çalışıyoruz malesef :S:S

Hee hee benimkide bitkisel akıtıcıydı Ne bitkiseli ayol, içinde kimysala 50 tane şey var, bir tane bitki girince bitkisel mi oluyor geçiniz...

Kel kalasıcalar..Saç bu ya..Bu konuda nasıl yalan söylenir anlayabilmiş değilim.
Evde kendim açarım gene de açtırmam bidaha..tövbe tanrıma..

Tamamen her yere sürdükten sonra tabii ki canım... Sen yine komple yapacaksın mecbur...Birde kullanmadan önce şişeyi çalkala... Ayrışam maddeler yeniden tepkimeye başlasın...

keratini nasıl yayayım peki balığım alttan mı başlayayım üstten mi yani fırçayla nasıl süreyim?

elinde kalırsa keratin ben de alabilirim..

Canımm, ben senin keratinini ayırdım zaten, itiraz etmesen arkadaşınınki ile birlikte göndereceğim ama...

Kel kalasıcalar..Saç bu ya..Bu konuda nasıl yalan söylenir anlayabilmiş değilim.
Evde kendim açarım gene de açtırmam bidaha..tövbe tanrıma..

Aynen aynen Birde zaten açık renk saçı yakabilmek ayrı bir meziyet biliyorsun...

keratini nasıl yayayım peki balığım alttan mı başlayayım üstten mi yani fırçayla nasıl süreyim?

elinde kalırsa keratin ben de alabilirim..

Enseden başla canım, boya yapar gibi...

60 cm mikrobant kaynak(arkalar)+ ultrauçlu silikon boncuk kaynak(yanlar)

Ne diyorsunuz kızlar, boyu daha iyi olmamış mı? Yandaki saçlar fotoda gözükmüyor yahu hahahaha sanki kısa gibi kalmış

Son düzenleme:
tutamlara nasıl yayayım canım onu kastetmiştim..

saçlarına onlarca harika!

Tarakla yayayacaksın , eldiven tak önce, avucuna aldığın bir tutam saça fırça ile sür sonrada ince bir tarakla tara canım...You tube da brazilian blow out olarak arat videolar çıkar karşına daha net anlarsın...

canım teşekkür ederim..
aklında bulunsun keratin kalırsa elinde ben alırım..

Maşallah canım ebnim çok ama çok güzel olmuş, normalde kaynak saçlar hemen anlaşılıyor, yapay duruyor, ama seninki inanılmaz doğal olmuş, bayıldım doğrusu, aman anzar değmesin.. Güzeliğine güzellik katmış doğrusu..

Saçların elbette çok güzel omuş canım,güle güle kullan.
Eftnin sana ulaşmış olması lazım,adres bilgilerimi de yolladım,herşey tamam dersen çok rahatlayacağım

Saçların elbette çok güzel omuş canım,güle güle kullan.
Eftnin sana ulaşmış olması lazım,adres bilgilerimi de yolladım,herşey tamam dersen çok rahatlayacağım

Canım sen zaten erkenden yollamadın mı? Bilgilerini falan aldım, çoktan gelmiştir eft... Sadece 2 kişinin ödemesi gelmedi bunlardan biri sen değilsin

Teşekkür ederim canım, bakalım ne kadar dayanacak mikro bantlar...

canım teşekkür ederim..
aklında bulunsun keratin kalırsa elinde ben alırım..

Elimde kaldı canım zaten hesap meydanda

Amancia şu nickinin altında yazan teleften bir geceyi okudukça gülüyorum... Niye telef yahu, bunun bir hikayesi vardır kesin :)

Kesinlikle canım
Güle güle kullan..

Çook teşekkür ederim kızlar, acaba araya bir kat atsam daha mı doğal durur dersiniz?

Son düzenleme:
Eveett dayanamadım, saçımın diplerini %6lık oksidan losyonla açtım biraz, tabi ki saçımın boyalı kısmıyla aynı tonu yakalayamadım, daha koyu dipler hala, ama hoş güzel eskisine göre çok daha iyi bi görüntü oluştu. Tek pişmanlığım sadece saçımı topladığımda ve açtığımda görünebilecek yerlere sürmüştüm oksidanı, keşke tamamına sürseymiştim Böle bi kurtarı olabileceğini de hiç düşünmemiştim yaf, balığıma teşekkürrr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…