-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.981
1-Bekleme süresi 20 dakika değil, 20 ile 40 dakika arası, mantık olarak 20 dakikanın kolay saçlar, 40 dakikanın zor saçlar olduğu net anlaşılıyordur diye umuyordum, ben ilk yaptığımda 40 sonrakilerde 30 dakika bekletiyorum mesela, saçım kolay ama yıpranmış bir saç... Birinci hata bu ama çok net belirtmemişim özür dilerim, şimdi ilk sayfayı güncelliyorum...
2-Kuaförün saçını açmakta kullandığı tarak, fön çekmekte kullandığı fırça muhtemelen kalıntı içeriyordu... Genel olarak fön çektikten sonra saça briyantin, dax, wax sürüp sonra fırça ile bir güzel tararlar, senden önceki müşteriye bunu yaptıysa fırçada pekala kalıntı vardır haliyle saçına bulaşmıştır...
Bunun dışındakiler doğru canım... Ne kadar ince ayrıntı değil mi...Bir dahakine sana an be an keratin coachluğu yapacağım...
ewet balığım dedim şimdi eşime ocakta yurt dışına gidiyo bulurum dedi ay sevindirik oldum:)bulamazsada yandım gitti:))
peki canım o 20 ila 40 dk arasındaki süreç saçın tamamı keratinlendikten sonra mı başlıyor?
tarak olayını hakaten hiç düşünmemiştim :26::26::26:
diplerim düz ama altlarım dalgalı nasıl uygulayayım keratini balığım yarın yapmayı planlıyorum :26::26:
Beni kandırdılar canım da ondan dedim
Bitkisel açıcı dediler, sürdükleri orealmış işte bildiğin..En azından iyi ve prensipli bir kuaför böyle bir konuda yalan söylemez diye düşünüyorum..Söylerler mi acep
Hee hee benimkide bitkisel akıtıcıydıNe bitkiseli ayol, içinde kimysala 50 tane şey var, bir tane bitki girince bitkisel mi oluyor geçiniz...
Tamamen her yere sürdükten sonra tabii ki canım... Sen yine komple yapacaksın mecbur...Birde kullanmadan önce şişeyi çalkala... Ayrışam maddeler yeniden tepkimeye başlasın...
Ayy canım arkadaştan parasını da alamadım adresi de alamadım henüz. Alır almaz bilgilendireceğim seni. Ben de almayı çok istiyorum kendim için, hele siz böle aldıkça bi hevesleniyorum bi hevesleniyorum ki sormayın gitsin.. Elinde fazladan kalırsa ilk param olduğu an almak isterim canım senden, 80 lirayla ay sonunu getirmeyi çalışıyoruz malesef :S:S
Kel kalasıcalar..Saç bu ya..Bu konuda nasıl yalan söylenir anlayabilmiş değilim.
Evde kendim açarım gene de açtırmam bidaha..tövbe tanrıma..
keratini nasıl yayayım peki balığım alttan mı başlayayım üstten mi yani fırçayla nasıl süreyim?
elinde kalırsa keratin ben de alabilirim..
Aynen aynenBirde zaten açık renk saçı yakabilmek ayrı bir meziyet biliyorsun...
Enseden başla canım, boya yapar gibi...
tutamlara nasıl yayayım canım onu kastetmiştim..
saçlarına onlarcaharika!
Eki Görüntüle 309003
60 cm mikrobant kaynak(arkalar)+ ultrauçlu silikon boncuk kaynak(yanlar)
Ne diyorsunuz kızlar, boyu daha iyi olmamış mı? Yandaki saçlar fotoda gözükmüyor yahu hahahaha sanki kısa gibi kalmış
Tarakla yayayacaksın , eldiven tak önce, avucuna aldığın bir tutam saça fırça ile sür sonrada ince bir tarakla tara canım...You tube da brazilian blow out olarak arat videolar çıkar karşına daha net anlarsın...
Eki Görüntüle 309003
60 cm mikrobant kaynak(arkalar)+ ultrauçlu silikon boncuk kaynak(yanlar)
Ne diyorsunuz kızlar, boyu daha iyi olmamış mı? Yandaki saçlar fotoda gözükmüyor yahu hahahaha sanki kısa gibi kalmış
Saçların elbette çok güzel omuş canım,güle güle kullan.
Eftnin sana ulaşmış olması lazım,adres bilgilerimi de yolladım,herşey tamam dersen çok rahatlayacağım
Maşallah canım ebnim çok ama çok güzel olmuş, normalde kaynak saçlar hemen anlaşılıyor, yapay duruyor, ama seninki inanılmaz doğal olmuş, bayıldım doğrusu, aman anzar değmesin.. Güzeliğine güzellik katmış doğrusu..
canım teşekkür ederim..
aklında bulunsun keratin kalırsa elinde ben alırım..
Kesinlikle canım
Güle güle kullan..