- 19 Ekim 2011
- 681
- 16
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.901
bende en geç yarın yapıyorum ödemeyi:)))ama benim saçlar çok ince telli ve yıpranmış haldeler acaba ben 205 yada 210 dereceyle preslesem tutarmı ki yaaa
aslında aynı şeyi ben de düşünüyorum ama 200 dereceyle çünkü max ısısı bu düzleştiricinin. hem saçlarım da röfleden dolayı lastiksi bi hal aldı kopmalar falan var fazlası yakar die korkuyorum..
balıkcım,çıt çıt için link yazacaktın
Kızlar, ödemeler geliyor, maillerinizi de okuyorum merak etmeyin...Yalnızca iki kişi yarın yatıracağını söylemişti, onları bekliyoruz ve yclozl arkadaşımız önemli bir durumdan dolayı keratin alımını askıya almak durumunda kaldı... Son listemiz şu şekildedir...
Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml+şampuan
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
eecem 250 ml
Bir kişi açığımız var... Almak isteyen varsa katılsın derim...
tamamdır ben alıyorum
Kaptım hemen boşluğu diyorsun yani
Hayırlı olsun cnm..
1 kişilik kontenjan kalmış sanırım o da ben olabilir myim kılıçbalığı :)
Fasollal yanıtlamış...cANIM FİYAT HAKIINDA BİLGİ ALABİLİR MİYİM ?
Eline sağlık :)250 ml 80 lira kızlar..
tamamdır ben alıyorum
Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml+şampuan
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
eecem 250 ml
tugce 250 ml
yeni liste bu şekilde :))
Kaptım hemen boşluğu diyorsun yani
Hayırlı olsun cnm..
saçlarımı yıkaım üstler düz ama altlar dalgalı çok korkuyorum tutmadı diye birazdan kurutucam :26::26::18::18:
Arkadaşlar, ödemelerin yarın öğlene kadar yapılmış olması gerek, lütfen es geçmeyin çünkü sizi bekliyoruz...Diğer türlü ödeme yapılan miktar kadar sipariş vereceğim...
Su dalgası gibiyse tutmuştur canım, benim düz saçlarım bile banyodan çıkınca dalgalı gibi görünüyor ıslakken... İnşallah dümdüz olur saçların, merakla bekliyorum...