-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.961
Canım rengin kolay bir renk bence sen direkt 7.0 boya ile boya, oksidana gerek yok fotoğrafını görünce böyle daha iyi olacağını düşündüm açıkçası...
Öööörtmenimmmm
Nerde hata yapıyorsun canım? Mümkün değil 2. seferde saçların jilet gibi olması gerek...
:
yok balığım almam ordan o temsili resimdi bian düşündüm ordan almayı ama sonra var bi iş bu işte dedim...dediğim gibi eşim sık sık yurt dışına çıkıyor ondan rica edicem almasını marka belirlersem tabi:)hatta canım sen kullandığımızın markasını versen bile yurt dışında buldurtabilirim belki kocişe....adama pariste salyangoz kremi bile buldurtmuş insanım ben:)))))ay çok güldüm
7.0 ile sadece dip boya mı yapım canım? ton farkı olur mu ki :S:S Öğrencilerim de aynen sen gibi örtmenimmmm diye diye dolaşıolar çevremde
bilmiyorum ki balığım senin söylediklerine harfiyen uydum ama :26::26:
napıcam şimdi ben :18:
Kılıçbalığıııı benimde aklıma bir şey takıldı canım,
fikrini merak ediyorum.Şöyle ki;
saçlarım kalın telli ve oldukça gür jilet gibi düz yaptığımda daha az görünüyor ve ben daha çok beğeniyorum.
Keratin yapınca daha da kalınlaşacak dimi canım benim saçlar.
Nasıl olur sence daha fazla saç var gibi mi görünür :26::26:
Canım saç teli açısından kalınlaşma olacaktır saçın ihtiyacına göre ama normalde mesela saçlarını düzleştirdğinde nasıl görünüyorsa yine o şekilde daha ince az görünecektir...
ohhh bende bu cevabı bekliyordum canım yaa teşekkür ede ede vallahi sana:128:
Rica ederim canım ya :) Şu keratinler yarın sabahın köründe gelsin artık dellendim... Son yaptığım keratin tutmamış kızlar bu gün daha net gördüm...
Veeee size bir haberim var, hani ben mikro bant kaynak uygulaması yapmıştım 50 cm, sonra onu çıkartmıştım ve yanlara koyabilme şansım yoktu hatırlarsanız çünkü o şekilde topuz vs yapılamıyordu... Bu gün saçımın yanlarına ultra uçlu silikon boncuk kaynak yaptırdım, diğer taraflara yine mikro bant kaynak uyguladım... Hiç de öyle insanların dediği gibi acı sızı batma vs yok, saçımı topluyorum hiç bir şekilde yanlardan bir şey görünmüyor gayet rahatım yani...
Ben bu halini çok sevdim fakat yine elim boş durmadı 70 cölik saçları yok şöyle yapayım yok böyle yapayım derken yaptım yine 60 cmGerçi zaten 50 cm lik saçlardan sonra bu boy benim boyumdaki bir insan için tamam oldu diğer türlü kısa kalıyorççç
Bu kaynak türünü yaptırmamda speedy-gonzales'in olumlu yorumları büyük, kendisine buradan teşekkür ederim...
Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim...
Kızlar bu sorumu da en iyisi genel sorayım,çok olmadan ben:44:
İşleme başlamadan önce peki hangi ürünü kullanıyoruz?
Okudum sayfaları aynı kullansak nude yani oluyor gibi söylenmiş.Daha bir karıştırdım sayfaları ayrı alınıyor diyenlerde olmuş,kafam karıştı.Napim sizce?
Benim saçlarımın onları yapabilecek konuma gelmesi için canım o kadaaaar çok zaman var ki görsen?Saçlarının fotoğraflarına baktım öylesi bile çok güzeldi.Bir yerden başlamak lazım tabiki yinede..
Kuzum şampuandan ötürü değil, ilk başta bende diğer özel şampuandan kullanıyordum sonra nude ile devam ettim, bir şey farketmiyor ama bak, eğer şampuandan sonra saç kremi serum vs kullandıysan saç tutmaz...
Göster de görelim kuzum
Sen benim saçlarımın yanmadan önceki halini görecektin, pırıl pırıl uzun ve gayet gür saçlarım vardı, herhalde eski halini alması 3 senemi alacak, o zamana kadar böyle takılacağım ne yapayım artık...
Birde bu gün kauför arkadaşım bana argan yağını önerdi, banyodan evvel sür 1 saat kalsın dedi, saçları hızlı uzatıyor dedi, bende kaynak var uygulama yapabilir miyim diye sordum, hiç bir sakıncası yok dedi kendisi... Bende zaten argan yağı vardı kullanacağım sanırım...
Canım ben adres bekliyorum senden, unutma sakın...
Benden mi canım anlamadım?
balığım öncelikle yıkadım sülfatsız şampuanla
sonra gidip kestirip fön çektirdim
tamamen düz olan saçlarıma senin anlattığın gibi diş fırçasıyla ince ince sürdüm keratini
sonra sarıp 20 dk kadar bekledim
daha sonra kuruttum makinayla tutamlar halinde.
sonra da düzleştirirken düzleştiricim babyliss st27 e 230 a alıp üstüne bir de turbo fonksiyonunu açtım iyice pressledim.
ertesi günlerde 210-220 ile sabah akşam üzerinden geçtim ama ilk seferdeki gibi 15-20 kez değil.
kılıçbalığı cnm ben yaptım eft yi bilgine bilgilerimide maill atıcam şimdi.......
Hemmen de üzerime alındım
Yanan saçların kendine gelmesi 3-4 seneyi alıyor balıkcım..Aynı şeyi ben de yaşadım..Fakat ben zerre bakım uygulamadım..
Sürdüğüm boya 1 hafta dayanmadan akıyordu..Durmadan boyadım..Sonra avatarımdaki gibi hoş bir renk oldu aka aka..bende dip boyadım..Avatar 2-3 sene öncesine ait..
Sonra durmadım koyulttum..Yine durmadım bal rengi yapmaya çalıştım..Boyanın içine açıcı koymak ve 4-5 boyayı karıştırmak gibi bir sürü salaklık yaptım v.s diye uzar giderBoya konusunda biraz şanslıyım sanırım, o kadar bilgisizce saçma sapan şey yapmama rağmen hep istediğim renkler tuttu
Uzun sözün kısası yapmadığımı bırakmadım saçıma...Öyle kuvvetli saçlarım varmış ki, benim yaptıklarımı başkası yapsa heralde kel kalırdı..Zaten avuç avuç saç döktüm..Yarısı gitti saçlarımın..(Zaten çoktular iyi oldu)
Ve anca kendine geliyor..4 ay önce yaptırdığım keratin çok ama çok iyi geldi..Tekrar keratin uygular uygulamaz ilk işim foto koymak olacak..
Uzatmak isteyenler şu sinamekili kürü denedi mi bilemiyorum ama çok iyi sonuçlar almışlar uygulayanlar..
Benim saçlarım belimden 5 parmak falan yukarıda şuan..gayet uzunlar yani...Bir ara ensede küt kestirmiştim, yanlar uzun falandı..Sonra sıkıldım kaynak yaptırayım dedim..Ama bir gün kuaförde kaynağı çıkarılan kızın halini görünce vazgeçtim..Saçlarını yoldular kızın resmen
Çok çabuk uzadılar zaten..
Ayy saçımın çileli hayat hikayesini yazdım resmen..Siz siz olun, ne üdüğü belirsiz kuaförlerde oreal sürdürtmeyin kafanıza..
Tamam canım, eft bana ancak pazartesi ulaşacak...
Ne üdüğü belirli kuaförlerede oryal falan sürdürmeyin bence, bunların hepsi aynı fabrikadan çıkıyor çünkü