Yanan saçların kendine gelmesi 3-4 seneyi alıyor balıkcım..Aynı şeyi ben de yaşadım..Fakat ben zerre bakım uygulamadım..
Sürdüğüm boya 1 hafta dayanmadan akıyordu..Durmadan boyadım..Sonra avatarımdaki gibi hoş bir renk oldu aka aka..bende dip boyadım..Avatar 2-3 sene öncesine ait..
Sonra durmadım koyulttum..Yine durmadım bal rengi yapmaya çalıştım..Boyanın içine açıcı koymak ve 4-5 boyayı karıştırmak gibi bir sürü salaklık yaptım v.s diye uzar gider
Boya konusunda biraz şanslıyım sanırım, o kadar bilgisizce saçma sapan şey yapmama rağmen hep istediğim renkler tuttu
Uzun sözün kısası yapmadığımı bırakmadım saçıma...Öyle kuvvetli saçlarım varmış ki, benim yaptıklarımı başkası yapsa heralde kel kalırdı..Zaten avuç avuç saç döktüm..Yarısı gitti saçlarımın..(Zaten çoktular iyi oldu
)
Ve anca kendine geliyor..4 ay önce yaptırdığım keratin çok ama çok iyi geldi..Tekrar keratin uygular uygulamaz ilk işim foto koymak olacak..
Uzatmak isteyenler şu sinamekili kürü denedi mi bilemiyorum ama çok iyi sonuçlar almışlar uygulayanlar..
Benim saçlarım belimden 5 parmak falan yukarıda şuan..gayet uzunlar yani...Bir ara ensede küt kestirmiştim, yanlar uzun falandı..Sonra sıkıldım kaynak yaptırayım dedim..Ama bir gün kuaförde kaynağı çıkarılan kızın halini görünce vazgeçtim..Saçlarını yoldular kızın resmen
Çok çabuk uzadılar zaten..
Ayy saçımın çileli hayat hikayesini yazdım resmen..Siz siz olun, ne üdüğü belirsiz kuaförlerde oreal sürdürtmeyin kafanıza..