- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.921
İnşallah canım, bende öyle ümit ediyorum...Sadece 3 kişi kaldı canım o zaman beklediğimiz inşallah pazartesiye kalmayız yaaa
kızlar benim saç düzleştiricim braun es1 , kullanıyordum ama çok da güzel olmuyordu saçlarım meğer max 180 dereceymiş.ben de saçlarımı suçluyordum.. 1 saatte uğraşıyorum.. saçlarım kuru , gür, dalgalı,kalın telli ve kabarık..kk deki düzleştirici markalarıyla ilgili başlıları,yorumları okudum ama kafam karıştı. ben hangi marka alayım, remington mu, philips mi braun es3 mü babyliss mi ?
ayy canım tutmamış
saçlarım parlak yumuşak, oldukça kabarık dalgalı...
2.seansımda da olmadı, ne yapsam bilmiyorum
kızlar benim saç düzleştiricim braun es1 , kullanıyordum ama çok da güzel olmuyordu saçlarım meğer max 180 dereceymiş.ben de saçlarımı suçluyordum.. 1 saatte uğraşıyorum.. saçlarım kuru , gür, dalgalı,kalın telli ve kabarık..kk deki düzleştirici markalarıyla ilgili başlıları,yorumları okudum ama kafam karıştı. ben hangi marka alayım, remington mu, philips mi braun es3 mü babyliss mi ?
bu arada kılıçbalığı cnm sana maill atmıştım fikir verebilirmisin bana....
canım remington ile ilgili yorumlar çok iyi..olumsuz tek bir yorum yok diyebilirim..remington modellerine bakabilirsin..max 230 C olması gerek..
ayrıca ben düzleştiriciden korktuğum için saça en az zarar veren modelini araştırıyorum remingtonun..
teflon kaplama ve teflon kumaş lifler olan modelleri var..bunlar saça çok daha az zarar verir deniyor..ama ben de araştırma aşamasındayım..kılıçbalığı remington s6500 kullanıyor sanıyorum..çok memnun..şu teflon şeylerle ilgili olan modeller hakkında belki bilgisi vardır söyler bize
ayrıca benimde kalın telli ve gür..geniş plaka almak istiyordum..ama beğendiğim model ( sanırım s1051 di) max 200 C ymiş..ince plakayla daha zor olur gibime geliyor sankim:26:
canım özelden msj atmıssın cokkk tesekkür ederim inceliğin için. netim olmadığı için yeni bkabiliyorum. özelden msj atamıyorum daha buradan yazayım dedim sanırımliste dolmusbir dahakialıma eşlik ederim umarım
ayy canım tutmamış
saçlarım parlak yumuşak, oldukça kabarık dalgalı...
2.seansımda da olmadı, ne yapsam bilmiyorum
bu arada kılıçbalığı cnm sana maill atmıştım fikir verebilirmisin bana....
canım remington ile ilgili yorumlar çok iyi..olumsuz tek bir yorum yok diyebilirim..remington modellerine bakabilirsin..max 230 C olması gerek..
ayrıca ben düzleştiriciden korktuğum için saça en az zarar veren modelini araştırıyorum remingtonun..
teflon kaplama ve teflon kumaş lifler olan modelleri var..bunlar saça çok daha az zarar verir deniyor..ama ben de araştırma aşamasındayım..kılıçbalığı remington s6500 kullanıyor sanıyorum..çok memnun..şu teflon şeylerle ilgili olan modeller hakkında belki bilgisi vardır söyler bize
ayrıca benimde kalın telli ve gür..geniş plaka almak istiyordum..ama beğendiğim model ( sanırım s1051 di) max 200 C ymiş..ince plakayla daha zor olur gibime geliyor sankim:26:
canım özelden msj atmıssın cokkk tesekkür ederim inceliğin için. netim olmadığı için yeni bkabiliyorum. özelden msj atamıyorum daha buradan yazayım dedim sanırımliste dolmusbir dahakialıma eşlik ederim umarım
Keratin saçı ısıya karşı koruyor, 200 derece ile yapacağınız bakım ilk yıkamada akar gider... İsteyen kendince bir yöntem uygulayabilir kızlar ama bu şekilde ne saçlarınız düzleşir, ne kalıcı olur nede bakım yapmış olursunuz... Ben uyarayım, daha sonra neden tutmadı demeyin...
Bakın, size ufak bir örnek...Daha önce aldığımız keratinlerdede bazı arkadaşların saçları tutmadı,dalgalı kaldı, kabardı vs. sebebi açık, ben demiştim ki, saçınızı yıkayıp kurutun daha sonra önce düzleştirip sonra keratini sürün... Kızlar üşendikleri için saçları düzleştirmeden direkt keratini sürdüler mesela ve saçlar dalgalı kaldı... İş bilenin kılıç kuşananın, bu şekilde söylüyorsak bir bildiğimiz var, size tavsiyem formül üretmek yerine işin aslına sadık kalmanız... 200 derece ile bu iş olmaz...
Tabi işin uzmanı sensin canım. ama benim yazdan kalma bi düzleştirici korkum var denizde olunca mecburen 160 dereceyle kullandığım halde sonrasında saçlarım o kadar çok döküldü ki ve inceldi bu durumu epey bi kafaya taktım. aynı durumu yaşamamak adına düşünmüştüm bunu. düzleştiriciden uzak durduğum için yeni almam da mantıksız olacak sanırım keratinimle kuaförün yolunu tutucam...
Canım kuaföre gitmek yerine bir arkadaşından ödünç alsan olmaz mı? Sen kendi saçını yakmazsın ama kuaförün yakmayacağının garantisini veremeyiz ki
canım alım listemiz 1-2 sayfa öncede var..aldığımız keratin, kılıçbalığı tarafından labaratuvarda inceletilmiş, tamamen zararsız ve formaldehitsiz keratindir..konuya bir göz atarsan kendisi bu konuda uzmandır zaten
1. sayfada yapım şekli mevcut..sadece bakım niyetine kullanacaksan press işlemini atlayacaksın demek oluyor bu..yine de kılıçbalığı bu konuda daha fazla yardımcı olur sana..
250 ml fiyatı 80 lira..3-4 kullanımlık oluyor 250 ml..
şuan keratin alımımız var..eğer karar verirsen listeye adını eklemelisin..eğer biraz daha düşünmek, araştırma v.s.. istersen bir daha ki alımımıza katılırsın
çoook teşekkürler oldukça açıklayıcı olmuş =) pek vaktim olmadığından uzun uzadıya okuyamıyorum yazılanları ilk sayfaya göz attım ... kafama takılan sorular var=) ilki, bu bakım amaçlı keratin neden keskin koku ve buhara neden oluyor acaba ? hani sanki saç ağır bikimyasal işlemden geçiyormuş gibi ? bir de alıma karar verirsem eğer ödemeyi nasıl yapmam gerek ?
şimdiden bisürü tşekkürler =) fiyat da çok uygnmuş bu arada =)
çoook teşekkürler oldukça açıklayıcı olmuş =) pek vaktim olmadığından uzun uzadıya okuyamıyorum yazılanları ilk sayfaya göz attım ... kafama takılan sorular var=) ilki, bu bakım amaçlı keratin neden keskin koku ve buhara neden oluyor acaba ? hani sanki saç ağır bikimyasal işlemden geçiyormuş gibi ? bir de alıma karar verirsem eğer ödemeyi nasıl yapmam gerek ?
şimdiden bisürü tşekkürler =) fiyat da çok uygnmuş bu arada =)
bi yoklama yapayım bakalım canım. umarım bulurum. olmadı kuaförümden alırım :)
Kılıçbalığı 1000 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml+şampuan
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml
eecem 250 ml
tugce 250 ml
yeni liste bu şekilde :))
bende 250 ml istiyorum ödemeyi nasıl yapıcaz
Yarın öğlene kadar ödeme yapabilecek misin canım? Banka bilgilerimi vereceğim oraya yapacaksın...[/QUo
o zaman bir dahaki alıma lütfen ismimmi yazar mısın