Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kızlar benim saç düzleştiricim braun es1 , kullanıyordum ama çok da güzel olmuyordu saçlarım meğer max 180 dereceymiş.ben de saçlarımı suçluyordum.. 1 saatte uğraşıyorum.. saçlarım kuru , gür, dalgalı,kalın telli ve kabarık..kk deki düzleştirici markalarıyla ilgili başlıları,yorumları okudum ama kafam karıştı. ben hangi marka alayım, remington mu, philips mi braun es3 mü babyliss mi ?

oki ozaman napalım saçın o anki tepkisine göre pres işlemini gerçekleştiricez:))fön konusunda başarılı sayılırım saçlarımı tanıyorum umarım bu işin üstesinden gelirim....

canım remington ile ilgili yorumlar çok iyi..olumsuz tek bir yorum yok diyebilirim..remington modellerine bakabilirsin..max 230 C olması gerek..
ayrıca ben düzleştiriciden korktuğum için saça en az zarar veren modelini araştırıyorum remingtonun..
teflon kaplama ve teflon kumaş lifler olan modelleri var..bunlar saça çok daha az zarar verir deniyor..ama ben de araştırma aşamasındayım..kılıçbalığı remington s6500 kullanıyor sanıyorum..çok memnun..şu teflon şeylerle ilgili olan modeller hakkında belki bilgisi vardır söyler bize

ayrıca benimde kalın telli ve gür..geniş plaka almak istiyordum..ama beğendiğim model ( sanırım s1051 di) max 200 C ymiş..ince plakayla daha zor olur gibime geliyor sankim:26:

canım özelden msj atmıssın cokkk tesekkür ederim inceliğin için. netim olmadığı için yeni bkabiliyorum. özelden msj atamıyorum daha buradan yazayım dedim sanırımliste dolmus bir dahakialıma eşlik ederim umarım

ayy canım tutmamış
saçlarım parlak yumuşak, oldukça kabarık dalgalı...
2.seansımda da olmadı, ne yapsam bilmiyorum

Nerde hata yapıyorsun canım? Mümkün değil 2. seferde saçların jilet gibi olması gerek...

Remington kesinlikle, plakaları asla aşınmayacak...

bu arada kılıçbalığı cnm sana maill atmıştım fikir verebilirmisin bana....

Birde mailimi açabilsem

Ben Remington Sleek and Curl kullanıyorum ince plakalı, zaten kalın olmasının bir mantığı yok... Teflon konusu ise basit, yanmaz, yapışmaz, kalıntı bırakmaz doğal olarakda saçı yakmaz ve kullandığınızda saç ph sini düşürerek saçın aynı parlaklığında ve yumuşak olmasını sağlar...Ph konusunu lütfen sormayın burada anlatamayacağım kadar derin bir konu ama kısaca özetlersem, saçları röfleli bir hanım saçlarını şampuanlayıp duruladıktan sonra saç ph si 11-12 civarıdır, Kremleyince bu 8-10 civarına düşer ama eğer banyodan çıkmadan bir parça elma sirkesi kullanırsa ph 6-7 civarına düşer bu sayede saç parlamaya başlar ve yumuşar... Saç kremi vs gibi materyallarin amacı saç ph sini düşürmektir, zaten saç da ph si düştüğü için yumuşar...

Listede hala boşluk var, hislerim beni asla yanıltmaz

ayy canım tutmamış
saçlarım parlak yumuşak, oldukça kabarık dalgalı...
2.seansımda da olmadı, ne yapsam bilmiyorum

Nerde hata yapıyorsun canım? Mümkün değil 2. seferde saçların jilet gibi olması gerek...

Remington kesinlikle, plakaları asla aşınmayacak...

bu arada kılıçbalığı cnm sana maill atmıştım fikir verebilirmisin bana....

Birde mailimi açabilsem

Ben Remington Sleek and Curl kullanıyorum ince plakalı, zaten kalın olmasının bir mantığı yok... Teflon konusu ise basit, yanmaz, yapışmaz, kalıntı bırakmaz doğal olarakda saçı yakmaz ve kullandığınızda saç ph sini düşürerek saçın aynı parlaklığında ve yumuşak olmasını sağlar...Ph konusunu lütfen sormayın burada anlatamayacağım kadar derin bir konu ama kısaca özetlersem, saçları röfleli bir hanım saçlarını şampuanlayıp duruladıktan sonra saç ph si 11-12 civarıdır, Kremleyince bu 8-10 civarına düşer ama eğer banyodan çıkmadan bir parça elma sirkesi kullanırsa ph 6-7 civarına düşer bu sayede saç parlamaya başlar ve yumuşar... Saç kremi vs gibi materyallarin amacı saç ph sini düşürmektir, zaten saç da ph si düştüğü için yumuşar...

Listede hala boşluk var, hislerim beni asla yanıltmaz

Tabi işin uzmanı sensin canım. ama benim yazdan kalma bi düzleştirici korkum var denizde olunca mecburen 160 dereceyle kullandığım halde sonrasında saçlarım o kadar çok döküldü ki ve inceldi bu durumu epey bi kafaya taktım. aynı durumu yaşamamak adına düşünmüştüm bunu. düzleştiriciden uzak durduğum için yeni almam da mantıksız olacak sanırım keratinimle kuaförün yolunu tutucam...

Canım kuaföre gitmek yerine bir arkadaşından ödünç alsan olmaz mı? Sen kendi saçını yakmazsın ama kuaförün yakmayacağının garantisini veremeyiz ki

çoook teşekkürler oldukça açıklayıcı olmuş =) pek vaktim olmadığından uzun uzadıya okuyamıyorum yazılanları ilk sayfaya göz attım ... kafama takılan sorular var=) ilki, bu bakım amaçlı keratin neden keskin koku ve buhara neden oluyor acaba ? hani sanki saç ağır bikimyasal işlemden geçiyormuş gibi ? bir de alıma karar verirsem eğer ödemeyi nasıl yapmam gerek ?

şimdiden bisürü tşekkürler =) fiyat da çok uygnmuş bu arada =)

bir de işin erbabı olmandan dolayı-tabiki forumdan öğrendiğim kadarıyla =))- sevgili kılıç balığı, ben saçlarıma sadece bakım amaçlı keratin uygulamak istiyorum düzleştirmeden yani.. bu durumda gene ısı gerekli mi ? gerekliyse nasıl ? yoğunluğumdan dolayı geçmiş sayfalara göz atamıyorum, zahmet olmazsa daha önce açıklandıysa dahi tekrar açıklarsan sevinirim =))

Bunların cevabı aslında sayfalarda var..Bu konuda kılıçbalığı uzman..mesajını görünce yanıtlar zaten

Canım, ben mesajını atlamışım... Eğer saçların düzleşmesini istemiyorsan bu bakım sana uygun değil maalesef...

bende 250 ml istiyorum ödemeyi nasıl yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…