Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bu başlıkta marka adı paylaşmıyoruz!!! Biraz eski mesajları okuyun artık aynı soruları sürekli cevaplatarak bana vaktmden harcatmaya hakkınız yok...Bende insanım sabrım bir yere kadar arkadaşlar!

Eklerim canım onuda listeye...

Kılıçbalığı 500 ml
Acaresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml

Bu listeyi ilk mesaja da ekliyorum...

baluum perfect de ev boyası değil profosyonel bır boya çok kullanan oldu yeşerme yapmıyor o yuzden önerdım ama senın bilgine erişemem tabıkı maviş senın formülü denesin..
selective i bu kadar övuyosan vardır hikmetı bende yenı boya alcaktım bari selective sipariş edeyım koyu çıkmıyordur umarım pınar altuğun saç rengi gibi bişi düşünuyorum şuan.

Kuzum perfect amatör bir boya, tek tüp olarak değilde kutu ile satılan boyaların hepsi amatördür aklınızda olsun evde iyi sonuç alınabilir ama akıyor, selective akmıyor, alerji kepek vs yapmıyor aradaki fark bu. Tam rengi veriyor canım, ne koyu ne açık...

Kızlar, çilekli keratin gönderdiğim arkadaşlar çilekliler için ne düşünüyorlar, yorumlarınızı yazın lütfen...Benim ekip düzleştirirken az duman çıkarttığını ve kokmadığını söylediler, doğru mu kızlar?

Acil cevap, ona göre alacağız...

aa ama selective in bal rengi/ karamel gibi renkleri yok :26:
benim saçlarım bu tonlarda çünkü..bende bidahakine selective alırım demiştim okuyunca..avatardaki resmim 2 yıl öncesine ait..ama yine o tonlarda saçlarım..bir ton koyusu gibi..

Kılıçbalığına yardımcı olayım dedim:)

Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml

250 ml de ben alıyorum

Eklendiniz bile efendim :)

Selective'de ne renkler var bir bilsen En olmadı ana renk+baz renk karıştırılarak her rengi üretebilirsin...

Kılıçbalığına yardımcı olayım dedim:)

Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml

Çok iyi yaptın canım teşekkür ederim

Selective'de ne renkler var bir bilsen En olmadı ana renk+baz renk karıştırılarak her rengi üretebilirsin...

boya zamanım geldiğinde sen üretebilirsin demek oluyor yani bu dimi
ben saçımın tam rengini veririm sen bana hangi numaraları karıştıracağımı söylersin mesela, olur mu

bu rengi tutturuna kadar neler yaptım bi bilsen, boyaların içine açıcı bile attım, sonra rengi karardı birden, ama aldırış etmedim boyadım, çok güzel bi renk oldu, hepsi şansımaydı ama, ya tutarsa diyerekten yaptım

benim de müdavimi olduğum siteye baktım da, göremedim karamelle bal rengini, ondan dedim

neyse konumuz keratin :)

keratinlerimizi sabırsızlıkla bekliyorummm, gelsin bakımlı, yumuşacık, dümdüz saçlar

tatlım benimki çilekli ama henüz yapmadım, perşembe günü kuaförüme yaptırcam, az duman çıkması iyi bişeymi

bi konu başlığı açmştm ama Pumpkins sayesinde buradan haberdar oldum. çok faydalı bi başlık olmuş ellerine sağlık hazırlayanın. ..

Kılıçbalığımmmm, canım benim, sana ne kadar dua etsek az inan ki, şu an saçımdaki keratinin etkisi nerdeyse geçti, yasaklı ne varsa yaptım, saçıma röfle atıldıktan sonra 1haftada 5kez saç yaptırdım, yanık manık oldu her yanı, ama öyle ki saçlarım harika bi şekilde parlıyo, yumuşacık, ha düzlüğü azaldı ama tülermiyo, kabarmıyo, herkes saçlarıma hayran ve hasta :) bunların hepsi senin bu bildiklerini ve araştırmalarını tamamen çıkarsız olarak bizlerle paylaşman, üstüne bir de kendi imkanlarımızla ulaşamayacağımız keratine ulaşmamızı sağlayıp binbir zahmet çekmen sayesinde.. Düşünüyorum da benim böle bi sırrım olsa kimseye söylemezdim heralde, en azından en yakınlarıma söylerdim.. Ne olur hakkını helal et, emeklerinin karşılığı kolay kolay ödenmez..
Seviyoruz seni,hem de çok :):)

Son düzenleme:
Canım yine ben.Hafta sonu Pazar günü saçım orelle açıldı,boyandı, pazartesi yıkadığımda boya aktı ve saçım iğrenç bir renk oldu.Bu sabah 2. kez tekrar boyandı eski rengime döndüm ama saçlarım çok ama çok yıprandı. YARDIMINA İHTİYACIM VAR.lÜTFEN AMA LÜTFEN BANA UYGUN OLDUĞUN EN KISA ZAMANNDA SADECE BAKIM AMACI İLE KERATİN YOLLAR MISIN? Saçlarım çok gür değil ve omuzlarımdan biraz aşağıda sanırım 80 ml yeter. Eğer sorun olmayacaksa bir arkadaşım daha istiyor. Eğer şu an elinde varsa benimki acil olduğundan hemen yollayabilirsen sevinirim.Yok eğer elinde yoksa mecbur beklerim.Hesap numaranı özelden yollarsan hemen eft yapabilirim.Lütfen yardımcı ol,saçımın sertliğine tahammül edemiyorum,yıllarca kına kullaanan biri için bu çok zor....
Sonuç:elinde varsa hemen bir tane 80 ml
Yoksa 80 ml + 80 ml 2 adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…