- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.781
Canım ben dayanamayıp boyasız saçlarıma brezilya fönümü yapıcam perşembeye sanırımKeşke param olsa da siz hazır alırken ben de alabilsem, ama malum evlenince ev eşyalarımızı hep kendimiz aldık ve sürekli taksit borç ödüyoruz 50-100lirayla ay sonunu getirmeye çalışıyoruz Bu arada öğretmen arkadaşlarımdan birine bahsettim keratin alımımızdan, arkadaşım da rica etti, benim adımla onu da listeye ekleyebilirseniz sevinirim Ona da ben uygulucam bakalım, renk tutturulamadığı için aynı hafta içinde 3kez boyama yapılmış ve saçları fena halde yanmış malesef :S
kılıçbalığı bişey sormak istiorum. bu senin uyguladığın keratin treatment
formaldehyde içeriyo mu?
baluum perfect de ev boyası değil profosyonel bır boya çok kullanan oldu yeşerme yapmıyor o yuzden önerdım ama senın bilgine erişemem tabıkı maviş senın formülü denesin..
selective i bu kadar övuyosan vardır hikmetı bende yenı boya alcaktım bari selective sipariş edeyım koyu çıkmıyordur umarım pınar altuğun saç rengi gibi bişi düşünuyorum şuan.
kzuzucuk o zaman hemen 6,3 sipariş edeyım bençok ucuz 4tl ayy yenide keratın yaptım tüh...
250 ml de ben alıyorum
aa ama selective in bal rengi/ karamel gibi renkleri yok :26:
benim saçlarım bu tonlarda çünkü..bende bidahakine selective alırım demiştim okuyunca..avatardaki resmim 2 yıl öncesine ait..ama yine o tonlarda saçlarım..bir ton koyusu gibi..
Kılıçbalığına yardımcı olayım dedim:)
Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
Selective'de ne renkler var bir bilsenEn olmadı ana renk+baz renk karıştırılarak her rengi üretebilirsin...
Kızlar, çilekli keratin gönderdiğim arkadaşlar çilekliler için ne düşünüyorlar, yorumlarınızı yazın lütfen...Benim ekip düzleştirirken az duman çıkarttığını ve kokmadığını söylediler, doğru mu kızlar?
Acil cevap, ona göre alacağız...
Çok iyi yaptın canım teşekkür ederim