Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

ben 100 ml keratini 65 liraya gördüm fiyatı normal midir??

100 ml 65 lira, 1000 ml 160 lira vs vs falan sahte olmasınlar dikkat et...Gg de sahibindende olan ürünler sahte çünkü...Burada asıl olay orjinal olmasının haricinde formaldehit içerip içermemesi, çünkü bunlar karsinojen maddeler yani ileriye dönük olarak kanser ajanı olarak çalışıyorlar, dikkat etmek gerek...

aa ben körmüyüm acep ne çabuk ilerlemiş 1 sayfa, pardon liste güncellenmiş kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben de 250ml alıp denemek istiyorum listenin bi ucuna ekleseniz sevinicem yaşadığım yerde en güvenilir eller benimkiler olsa gerek :)

Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml

Ekledim bile...

Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml

Ekledim bile...

teşekkür ederim kılıçbalığı sabırsızlıkla bekliorummmm :)) bu arada iletişim bilgileri için özelden msj hakkım yok henüz nasıl yapılıyor bilemiyor ben

teşekkür ederim kılıçbalığı sabırsızlıkla bekliorummmm :)) bu arada iletişim bilgileri için özelden msj hakkım yok henüz nasıl yapılıyor bilemiyor ben

Canım Perşembe'ye kadar falan bekleyelim, liste tamam olunca ben özelden size bilgilerimi vereceğim para toplanınca alıyoruz...Bu hafta biter bu iş yani...

Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml
sevgi_kelebegi 250 ml
MichaelScofield 250 ml
Leyla10 250 ml

Şimdi ben birşey söylesem kızar mısın KILIÇBALIĞIM, burada o bahsettiğiniz şampuandan bulmak zor(Nude) iNTERNETTEN ALIRSAM YİNE EKSTRA KARGO ÜCRETİ VERMEK ZORUNDA KALACAĞIM.Eğer zahmet olmayacaksa ondan da yollayabilir misin? Ama sorun olacaksa mesajımı görme,olsun bitsin

Of istemeden diğer cümle büyük olmuş,ben sadece nicknami büyük yazmak istemiştim,dikkatini çeksin diye,oriel kafayada dokundu herhalll

Of istemeden diğer cümle büyük olmuş,ben sadece nicknami büyük yazmak istemiştim,dikkatini çeksin diye,oriel kafayada dokundu herhalll

Gönderirim tabii ki canım elime mi yapışacak? Yarın watsonsdan alır sana fiyatını söylerim...

sevgı pıtırcıgım balıgım 2011 enlerı ıcın ben secıp gonderdım bıle mesajımı..adında bol bol gectı her tasın altından sen cıkarsan oylamadan sasırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…