Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım yine ben.Hafta sonu Pazar günü saçım orelle açıldı,boyandı, pazartesi yıkadığımda boya aktı ve saçım iğrenç bir renk oldu.Bu sabah 2. kez tekrar boyandı eski rengime döndüm ama saçlarım çok ama çok yıprandı. YARDIMINA İHTİYACIM VAR.lÜTFEN AMA LÜTFEN BANA UYGUN OLDUĞUN EN KISA ZAMANNDA SADECE BAKIM AMACI İLE KERATİN YOLLAR MISIN? Saçlarım çok gür değil ve omuzlarımdan biraz aşağıda sanırım 80 ml yeter. Eğer sorun olmayacaksa bir arkadaşım daha istiyor. Eğer şu an elinde varsa benimki acil olduğundan hemen yollayabilirsen sevinirim.Yok eğer elinde yoksa mecbur beklerim.Hesap numaranı özelden yollarsan hemen eft yapabilirim.Lütfen yardımcı ol,saçımın sertliğine tahammül edemiyorum,yıllarca kına kullaanan biri için bu çok zor....
Sonuç:elinde varsa hemen bir tane 80 ml
Yoksa 80 ml + 80 ml 2 adet

bildiğim kadarıyla 250 ml den aşağı verilmiyor..en az 250 ml alabiliyorsunuz..zaten fiyatı çok uygun..
şuan bir liste yapıyoruz..yakında keratin alınacak..1-2 sayfa önceye bakarsanız liste orada var..adınızı ekleyebilirsiniz..
geçmiş olsun bu arada..

benım kratın çikolata kokuyodu hatta eve misafir geldi bisküvili pastamı yaptınız dedi:KK1:
benımkı hiç gözümü yakmadı düzleştirme işlemınde amaben yuzde yuz kuruttum kuruttuktan sonra fırçayla şöle bı dülzşrdim föne başladım yanlız saçıma keratını sürerken anneciğimin gözleri yandı bunun içinde biber mi var kızım dıyo:KK37:

ben de 250 ml istiyorum kızlar, çok heveslendim, bu kabarım saçlarımdan da bıktım usandım. şimdiden çok teşekkür ederim kılıçbalığı

boya zamanım geldiğinde sen üretebilirsin demek oluyor yani bu dimi:KK17:
ben saçımın tam rengini veririm sen bana hangi numaraları karıştıracağımı söylersin mesela, olur mu:KK17::KK71:

bu rengi tutturuna kadar neler yaptım bi bilsen, boyaların içine açıcı bile attım, sonra rengi karardı birden, ama aldırış etmedim boyadım, çok güzel bi renk oldu, hepsi şansımaydı ama, ya tutarsa diyerekten yaptım:KK9:

benim de müdavimi olduğum siteye baktım da, göremedim karamelle bal rengini, ondan dedim:KK9:

neyse konumuz keratin :)

keratinlerimizi sabırsızlıkla bekliyorummm, gelsin bakımlı, yumuşacık, dümdüz saçlar:KK66:

Rengi tutturduysan onun üzerine devam et o halde, hç riske atma canım...

tatlım benimki çilekli ama henüz yapmadım, perşembe günü kuaförüme yaptırcam, az duman çıkması iyi bişeymi
Tabii ki iyi bir şey...

Rica ederim canım:)
Çilekli keratinle ilgili yorumları acil bekliyoruz bu arada..

Kesinlikle acilll...

bi konu başlığı açmştm ama Pumpkins sayesinde buradan haberdar oldum. çok faydalı bi başlık olmuş ellerine sağlık hazırlayanın. ..

Kılıçbalığımmmm, canım benim, sana ne kadar dua etsek az inan ki, şu an saçımdaki keratinin etkisi nerdeyse geçti, yasaklı ne varsa yaptım, saçıma röfle atıldıktan sonra 1haftada 5kez saç yaptırdım, yanık manık oldu her yanı, ama öyle ki saçlarım harika bi şekilde parlıyo, yumuşacık, ha düzlüğü azaldı ama tülermiyo, kabarmıyo, herkes saçlarıma hayran ve hasta :) bunların hepsi senin bu bildiklerini ve araştırmalarını tamamen çıkarsız olarak bizlerle paylaşman, üstüne bir de kendi imkanlarımızla ulaşamayacağımız keratine ulaşmamızı sağlayıp binbir zahmet çekmen sayesinde.. Düşünüyorum da benim böle bi sırrım olsa kimseye söylemezdim heralde, en azından en yakınlarıma söylerdim.. Ne olur hakkını helal et, emeklerinin karşılığı kolay kolay ödenmez..
Seviyoruz seni,hem de çok :):)

Canım rica ederim hiç olur mu öyle şey, bir şey bilipde paylaşmamak benim yapıma ters, tam tersi herkes yararlansın mutlu olsun isterim ben...Bende sizi seviyorum, hakkım sonuna kadar helal olsun, sizde helal edin...

Canım yine ben.Hafta sonu Pazar günü saçım orelle açıldı,boyandı, pazartesi yıkadığımda boya aktı ve saçım iğrenç bir renk oldu.Bu sabah 2. kez tekrar boyandı eski rengime döndüm ama saçlarım çok ama çok yıprandı. YARDIMINA İHTİYACIM VAR.lÜTFEN AMA LÜTFEN BANA UYGUN OLDUĞUN EN KISA ZAMANNDA SADECE BAKIM AMACI İLE KERATİN YOLLAR MISIN? Saçlarım çok gür değil ve omuzlarımdan biraz aşağıda sanırım 80 ml yeter. Eğer sorun olmayacaksa bir arkadaşım daha istiyor. Eğer şu an elinde varsa benimki acil olduğundan hemen yollayabilirsen sevinirim.Yok eğer elinde yoksa mecbur beklerim.Hesap numaranı özelden yollarsan hemen eft yapabilirim.Lütfen yardımcı ol,saçımın sertliğine tahammül edemiyorum,yıllarca kına kullaanan biri için bu çok zor....
Sonuç:elinde varsa hemen bir tane 80 ml
Yoksa 80 ml + 80 ml 2 adet

Kızlar gerekli cevabı yazmışlar...

bildiğim kadarıyla 250 ml den aşağı verilmiyor..en az 250 ml alabiliyorsunuz..zaten fiyatı çok uygun..
şuan bir liste yapıyoruz..yakında keratin alınacak..1-2 sayfa önceye bakarsanız liste orada var..adınızı ekleyebilirsiniz..
geçmiş olsun bu arada..

Teşekkürler canım...
benım kratın çikolata kokuyodu hatta eve misafir geldi bisküvili pastamı yaptınız dedi:KK1:
benımkı hiç gözümü yakmadı düzleştirme işlemınde amaben yuzde yuz kuruttum kuruttuktan sonra fırçayla şöle bı dülzşrdim föne başladım yanlız saçıma keratını sürerken anneciğimin gözleri yandı bunun içinde biber mi var kızım dıyo:KK37:

Kıyamam annene, vah canım...

GÜNCELLENMİŞ LİSTE
Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml

Güncel liste:KK9::KK9::KK9:

ben de 250 ml istiyorum kızlar, çok heveslendim, bu kabarım saçlarımdan da bıktım usandım. şimdiden çok teşekkür ederim kılıçbalığı

Senide ekliyorum canım...

pazar gunu yaptım ya balığım yarın yıkayabılırmıyım pazar akşamı düzletrdım

Çarşamba akşamı yıka canım...

bana şu brezilya fönü konusunda yardım edin ne zamandır araştırıyorum ve bi sonuç elde edemedim çıldırmak üzereyim :KK43: :KK43:

Canım, ne konuda yardım istiyorsun?

GÜNCELLENMİŞ LİSTE
Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml
sevgi_kelebegi 250ml

ya inanın 2 yıldır araştırıyorum karşıma her türlü şey çıktı brezilya fönü defrize straight therapy falan bazı yerlerde brezilya fönüyle defrizenin aynı şey olduğunu okudum ve defrizenin saça çok fazla zarar verdiğini duydum fakat sitedekileri okuduktan sonra kafam karıştı açıkçası çok heveslendim ben:) napıcam bilemiyorum bi kuaföre gittim 600 lira dedi o kadarda vermek istemiyorum açıkçası evde yapma imkanım varsa :)

Kılıçbalığımmmm, canım benim, sana ne kadar dua etsek az inan ki, şu an saçımdaki keratinin etkisi nerdeyse geçti, yasaklı ne varsa yaptım, saçıma röfle atıldıktan sonra 1haftada 5kez saç yaptırdım, yanık manık oldu her yanı, ama öyle ki saçlarım harika bi şekilde parlıyo, yumuşacık, ha düzlüğü azaldı ama tülermiyo, kabarmıyo, herkes saçlarıma hayran ve hasta :) bunların hepsi senin bu bildiklerini ve araştırmalarını tamamen çıkarsız olarak bizlerle paylaşman, üstüne bir de kendi imkanlarımızla ulaşamayacağımız keratine ulaşmamızı sağlayıp binbir zahmet çekmen sayesinde.. Düşünüyorum da benim böle bi sırrım olsa kimseye söylemezdim heralde, en azından en yakınlarıma söylerdim.. Ne olur hakkını helal et, emeklerinin karşılığı kolay kolay ödenmez..
Seviyoruz seni,hem de çok :):)

Bende yeni katılmama rağmen böyle düşünüyorum, en iyiyim diyen kaç yıllık kuaförüm bile yapmadı...

ya inanın 2 yıldır araştırıyorum karşıma her türlü şey çıktı brezilya fönü defrize straight therapy falan bazı yerlerde brezilya fönüyle defrizenin aynı şey olduğunu okudum ve defrizenin saça çok fazla zarar verdiğini duydum fakat sitedekileri okuduktan sonra kafam karıştı açıkçası çok heveslendim ben:) napıcam bilemiyorum bi kuaföre gittim 600 lira dedi o kadarda vermek istemiyorum açıkçası evde yapma imkanım varsa :)

Canım kendin yap yapabiliyorsan 600 lira çok para, bunun çeyreği kadar bile maliyeti yok...Bak biz şimdi yeni keratin alımı yapıyoruz, 250 ml yani 3 kullanımlık keratin 80 lira, eh işçilikde sana ait, 600 nereee 80 nere:KK1::KK1::KK1: Yurdum insanı işini bilir:KK1::KK1:

Bu arada brezilya fönü konusunu ilk duyduğumda bende bunun klasik defrize işlemleri gibi zararlı bir şey olduğunu düşünmüştüm ama meğer hayat kurtarıcıymış...

Bende yeni katılmama rağmen böyle düşünüyorum, en iyiyim diyen kaç yıllık kuaförüm bile yapmadı...

Nasıl yani canım?

Sonunda ne kadar güzel olmuşşşşşş:KK31::KK31:

:KK9::KK9::KK9:

çikileta çikileta kokmuşsun ne güzel ösge:KK9:
çilekli güzel sonuç verse de biz de çilek çilek koksak ne güzel..

bu arada balıkcım ne zaman başlar alım? önümüzdeki hafta içinde başlar sanırsam?

listeyi de güncelleyelim son haliyle..

Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml
sevgi_kelebegi 250 ml

X