Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

aa yok canım açıkmış dün baktım da açılmıyordu bende demek kapandı dedım ... yeni ürünler gelmiş bır karıştırayım elim boş çıkamıyorum ordan

100 ml gönderebilme şansım yok canım 250 ml paylaşım yapıyoruz.

Ben 100 ml alamıyoruz diye biliyorum ama öyle mi hala?

Tabii ki öyle, 100 ml ile nasıl uğraşayım tek tek...Yok hayır birine 10 ml fazla gitse diğeri 90 ml kalır mesela, daha neler...

Canım, benim saçlarım zaten düz, ama brezilya fönü ile arka arkaya iki seans yapsan bu kadar düz olur yine... Yavaş yavaş okuyorsun zaten mesajları, ne şekilde yapılabileceğini okuyacaksın... Saçların ince telliyse veya uçları kuruysa en yıpranmış kısımları olan uçlar yavaş yavaş kopuyor işte böyle, benimde böyledir maalesef, bir çözümü yok... Silikonlu serumlar ile bir miktar yavaşlatılıyor sadece, keratinde bir süre engelliyor...

Benim için sorun yok canım 250 ml alıcam, haklısın sende,
yavaş yavaş çoğalsın bakalım liste inşallah..

Canım son zamanlarda bir hayli kıslamıştı saçlarım ve uzatamıyordumda, yoğunlaşma olmadı aslında çünkü benim normal saç yoğunluğum bundan fazla toplayınca ama işte yanlar kısa olduğu için arkaları iki kıl kalmıştı, şimdi en azından belli bir bölgeye kadar gürlük var ama uçlar yine ince... Olacak o kadar çünkü gerçek insan saçı bu, prasa gibi zuamasını bekleyemzdim :)

Benimde o malum siteden aldığım keratin aynen yağlı yağlıydı, eh böyle olması çok iyi... Ben kullanamadım ki yorum yapabileyim, neyse artık bu haftaki alımdan gelenle yapacağım mis gibi

Hayır, tedavi ediyor...

ama kırık yaptığını söylüolar ya bana yardımcı olurmusun ben saçlarımı düzleştiriyorum haliyle yıpranıyolar ve buna emek vermekten artık tiksindim diyebilirim. brezlya fönü çok cezbetti beni ama bi kaç çekincem oldu 1. si saçı yıpratırmı? kimileri saçı çok daha yaktığını kırık oluştrduğunu söylüo kimileri kırıkları onardığın ben bu işi anlamadım? ikincisi 4 ay gayet güzel bi süreç ama ya daa erken bozulursa? vede 4 ayda bir durmadan bunu fönü yaptrsak üstelik dipten uzayanlara düzlemeye devam edersek bide saçlarımı boyuyorum ben 3 4 ayda bir saçlarım mahvolurmuuu???

Canım bak burada binlerce mesaj yazdık bunun üzerine, çok şey yazıldı çizildi, istersen bir kaç sayfa oku baştan itibaren ona göre sana uygun olup olmadığına karar verirsin... Brezilya fönü bir tedavi sistemi, saça zarar vermez, ha ama beceriksiz bir kuaföre düşersen ve saçını yakarsa o başka...

canım sayfalarca okudum hemde ama işte bu konularda karasız kaldım sen yardımcı olabilrmisin

yaşasınn yapacağım zamana denk geldiiiii, ben de katılıyorum

Kılıçbalığı 500 ml
Acaresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml

Şimdi bak, forumun en başında hikayemi yazmıştım, doğal sarışınım ama bir ara saçlarımı kumrala boyama gafletinde bulundum ama renk olmadı, ne tuttu ne yakıştı, sonra yeniden sarıya dönmeye kalkınca akıtıcıyı saçımda bir miktar fazla bekeleten kuaförüm sebebi ile saçlarım yandı, lastik gibi uzamaya kopmaya başladı... Kestirmek zorunda kalacaktım, berbat haldelerdi ve o sırada göğüs hizamda olan saçlarımı kulak hizasında erkek gibi kestirmem gerekiyordu... Ne yapabilirim diye gezinirken bu yöntemi okudum, başlangıçta çon ön yargılı yaklaştım... Bir sürü söylenti vardı, formaldehit vs, neticede sağlığımı tahlikeye atamazdım... Bu yüzden bulabildiğim tüm firmalardan tester talep ettim, gelen keratinleri analiz ettikten sonra en uygun markaya karar verip saçıma yaklaşık bir sene önce ilk defa bu uygulamayı yaptım... Saçlarımı yakmak, incitmek şöyle dursun, bu gün saçlarım sağlıklı ve uzunsa bunun en büyük sebebi brezilya fönü keratinidir...Bu yüzden bazı noktalara dikkat etmek kaydı ile brezilya fönü zarar değil fayda sağlar...

çooooooooooooooooooook teşekkr ederm bitanesin kesnlikle yaptrcammm. kalitelisi olduğunda tüm masraf ortalama kaç olu canm :)

çooooooooooooooooooook teşekkr ederm bitanesin kesnlikle yaptrcammm. kalitelisi olduğunda tüm masraf ortalama kaç olu canm :)

Canım kuaförde yaptırmayı düşünüyorsan fiyat değişir ama internet vs bilimum yerlerden keratini alıp kendin yaparsandaha ucuz olur... Mesela şimdi biz 250 ml keratini 80 e alıyoruz buna birde şampuan ekleniyor, nude kullanıyoruz fiyatı alınan yere göre 12-15 arası ama 400 ml yani epey gidiyor...Kısaca eğer becerebileceksen kendin yap ve başlangıç için az keratin al ama yok kendin yapamıyorsan kuaförüne kendi keratinini götür... Dur sana özel mesaj atacağım şimdi...

tatlım şahsen benim totom yemedi kendim yapmaya, kankamı yardıma çağırdım ilk uygulamaya ben girişmem bi aksilik olursa beni boğarsın dedi, keratini alıp kuaförüme gidicem

Kılıçbalığı 500 ml
Acaresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
hadi bakalım hayırlı olsun yeni listemiz...

kılıçbalığı sana sorularım var canım,yardımcı olabilirsen sevinirim,ben ilk uygulamayı geçen hafta yaptım,sonuçlar şöyle;
tam fönlü gibi dümdüz olmasada,düze yakın,yumuşacık,ipek gibi saçlarım oldu,yatıştı,düzleştirici ile beş dakkada jilet gibi yapabiliyorum,yalnız şöyle bi durum var,benim saçım zaten normaldede düz bi saç,sadece senelerdir boyanın,düzleştiricilerin vermiş olduğu sertlik,kabarıklık ve yıpranma mevcuttu,iki hafta kadar öncede saçıma krepe balyaj yaptırdım,malesef hiç umduğum gibi olmadı,beğenmedim,üstelik saçlarım yandı,resmen uçları lastik gibi uzamaya başladı,bu ilk yaptığım keratin uygulamsından sonra malesef bu lastik gibi yerlerde herhangi bi değişme olmadı hala aynı,üstelik saçımın üstleri gayet sağlıklı pırıl pırıl ve yumuşacıkken bu uç kısımlar kötü görünüyo,acaba ikinci uygulamada uç kısımlar düzelirmi,yoksa kestirip kurtulmaktan başka çare yokmu
bide düzleştiricim 205 dereceye kadar ısınıyor,bununla yaptım,zaten uçları yanmış olduğu için,230 derecelik düzleştiricim olsa bile uçlarına o ısıyla yapamazdım sanırım,elimde kalırdı heralde,acaba tam dümdüz olmamasının sebebi ısının yaterli gelmemesimi,şimdi 230 derecelik bi düzleştirici alıp onunlamı yapmalıyım:18:
saçlarındaki lastiklenmelerden ve yanıklardan kurtulmuş biri olarak benim de şu zavallı saçlarıma bi el atıver noolurkestirmek istemiyorum,zira hayatım boyunca ilk defa saçımı uzatmaya niyetlendim

Düzeltelim yanlışlık olmasın (aceresin olacak) :)

Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…