- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.801
Canım yine ben.Hafta sonu Pazar günü saçım orelle açıldı,boyandı, pazartesi yıkadığımda boya aktı ve saçım iğrenç bir renk oldu.Bu sabah 2. kez tekrar boyandı eski rengime döndüm ama saçlarım çok ama çok yıprandı. YARDIMINA İHTİYACIM VAR.lÜTFEN AMA LÜTFEN BANA UYGUN OLDUĞUN EN KISA ZAMANNDA SADECE BAKIM AMACI İLE KERATİN YOLLAR MISIN? Saçlarım çok gür değil ve omuzlarımdan biraz aşağıda sanırım 80 ml yeter. Eğer sorun olmayacaksa bir arkadaşım daha istiyor. Eğer şu an elinde varsa benimki acil olduğundan hemen yollayabilirsen sevinirim.Yok eğer elinde yoksa mecbur beklerim.Hesap numaranı özelden yollarsan hemen eft yapabilirim.Lütfen yardımcı ol,saçımın sertliğine tahammül edemiyorum,yıllarca kına kullaanan biri için bu çok zor....
Sonuç:elinde varsa hemen bir tane 80 ml
Yoksa 80 ml + 80 ml 2 adet
berraceylin 250 mlKılıçbalığına yardımcı olayım dedim:)
Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml
bildiğim kadarıyla 250 ml den aşağı verilmiyor..en az 250 ml alabiliyorsunuz..zaten fiyatı çok uygun..
şuan bir liste yapıyoruz..yakında keratin alınacak..1-2 sayfa önceye bakarsanız liste orada var..adınızı ekleyebilirsiniz..
Geçmiş olsun bu arada..
ben de 250 ml istiyorum kızlar, çok heveslendim, bu kabarım saçlarımdan da bıktım usandım. şimdiden çok teşekkür ederim kılıçbalığı
boya zamanım geldiğinde sen üretebilirsin demek oluyor yani bu dimi
ben saçımın tam rengini veririm sen bana hangi numaraları karıştıracağımı söylersin mesela, olur mu
bu rengi tutturuna kadar neler yaptım bi bilsen, boyaların içine açıcı bile attım, sonra rengi karardı birden, ama aldırış etmedim boyadım, çok güzel bi renk oldu, hepsi şansımaydı ama, ya tutarsa diyerekten yaptım
benim de müdavimi olduğum siteye baktım da, göremedim karamelle bal rengini, ondan dedim
neyse konumuz keratin :)
keratinlerimizi sabırsızlıkla bekliyorummm, gelsin bakımlı, yumuşacık, dümdüz saçlar
Tabii ki iyi bir şey...tatlım benimki çilekli ama henüz yapmadım, perşembe günü kuaförüme yaptırcam, az duman çıkması iyi bişeymi
Rica ederim canım:)
Çilekli keratinle ilgili yorumları acil bekliyoruz bu arada..
bi konu başlığı açmştm ama Pumpkins sayesinde buradan haberdar oldum. çok faydalı bi başlık olmuş ellerine sağlık hazırlayanın. ..
Kılıçbalığımmmm, canım benim, sana ne kadar dua etsek az inan ki, şu an saçımdaki keratinin etkisi nerdeyse geçti, yasaklı ne varsa yaptım, saçıma röfle atıldıktan sonra 1haftada 5kez saç yaptırdım, yanık manık oldu her yanı, ama öyle ki saçlarım harika bi şekilde parlıyo, yumuşacık, ha düzlüğü azaldı ama tülermiyo, kabarmıyo, herkes saçlarıma hayran ve hasta :) bunların hepsi senin bu bildiklerini ve araştırmalarını tamamen çıkarsız olarak bizlerle paylaşman, üstüne bir de kendi imkanlarımızla ulaşamayacağımız keratine ulaşmamızı sağlayıp binbir zahmet çekmen sayesinde.. Düşünüyorum da benim böle bi sırrım olsa kimseye söylemezdim heralde, en azından en yakınlarıma söylerdim.. Ne olur hakkını helal et, emeklerinin karşılığı kolay kolay ödenmez..
Seviyoruz seni,hem de çok :):)
Canım yine ben.Hafta sonu Pazar günü saçım orelle açıldı,boyandı, pazartesi yıkadığımda boya aktı ve saçım iğrenç bir renk oldu.Bu sabah 2. kez tekrar boyandı eski rengime döndüm ama saçlarım çok ama çok yıprandı. YARDIMINA İHTİYACIM VAR.lÜTFEN AMA LÜTFEN BANA UYGUN OLDUĞUN EN KISA ZAMANNDA SADECE BAKIM AMACI İLE KERATİN YOLLAR MISIN? Saçlarım çok gür değil ve omuzlarımdan biraz aşağıda sanırım 80 ml yeter. Eğer sorun olmayacaksa bir arkadaşım daha istiyor. Eğer şu an elinde varsa benimki acil olduğundan hemen yollayabilirsen sevinirim.Yok eğer elinde yoksa mecbur beklerim.Hesap numaranı özelden yollarsan hemen eft yapabilirim.Lütfen yardımcı ol,saçımın sertliğine tahammül edemiyorum,yıllarca kına kullaanan biri için bu çok zor....
Sonuç:elinde varsa hemen bir tane 80 ml
Yoksa 80 ml + 80 ml 2 adet
bildiğim kadarıyla 250 ml den aşağı verilmiyor..en az 250 ml alabiliyorsunuz..zaten fiyatı çok uygun..
şuan bir liste yapıyoruz..yakında keratin alınacak..1-2 sayfa önceye bakarsanız liste orada var..adınızı ekleyebilirsiniz..
geçmiş olsun bu arada..
benım kratın çikolata kokuyodu hatta eve misafir geldi bisküvili pastamı yaptınız dedi
benımkı hiç gözümü yakmadı düzleştirme işlemınde amaben yuzde yuz kuruttum kuruttuktan sonra fırçayla şöle bı dülzşrdim föne başladım yanlız saçıma keratını sürerken anneciğimin gözleri yandı bunun içinde biber mi var kızım dıyo
GÜNCELLENMİŞ LİSTE
Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
Ssule 250 ml
ason 250 ml
agnesflynn 250 ml
berraceylin 250 ml
ben de 250 ml istiyorum kızlar, çok heveslendim, bu kabarım saçlarımdan da bıktım usandım. şimdiden çok teşekkür ederim kılıçbalığı
pazar gunu yaptım ya balığım yarın yıkayabılırmıyım pazar akşamı düzletrdım
bana şu brezilya fönü konusunda yardım edin ne zamandır araştırıyorum ve bi sonuç elde edemedim çıldırmak üzereyim
bana şu brezilya fönü konusunda yardım edin ne zamandır araştırıyorum ve bi sonuç elde edemedim çıldırmak üzereyim
Bakınız 380 sayfa,
bu tür sorular forumda pek hoş karşılanmıyor canım haberin olsun ben uyarayımda:)
Kılıçbalığımmmm, canım benim, sana ne kadar dua etsek az inan ki, şu an saçımdaki keratinin etkisi nerdeyse geçti, yasaklı ne varsa yaptım, saçıma röfle atıldıktan sonra 1haftada 5kez saç yaptırdım, yanık manık oldu her yanı, ama öyle ki saçlarım harika bi şekilde parlıyo, yumuşacık, ha düzlüğü azaldı ama tülermiyo, kabarmıyo, herkes saçlarıma hayran ve hasta :) bunların hepsi senin bu bildiklerini ve araştırmalarını tamamen çıkarsız olarak bizlerle paylaşman, üstüne bir de kendi imkanlarımızla ulaşamayacağımız keratine ulaşmamızı sağlayıp binbir zahmet çekmen sayesinde.. Düşünüyorum da benim böle bi sırrım olsa kimseye söylemezdim heralde, en azından en yakınlarıma söylerdim.. Ne olur hakkını helal et, emeklerinin karşılığı kolay kolay ödenmez..
Seviyoruz seni,hem de çok :):)
ya inanın 2 yıldır araştırıyorum karşıma her türlü şey çıktı brezilya fönü defrize straight therapy falan bazı yerlerde brezilya fönüyle defrizenin aynı şey olduğunu okudum ve defrizenin saça çok fazla zarar verdiğini duydum fakat sitedekileri okuduktan sonra kafam karıştı açıkçası çok heveslendim ben:) napıcam bilemiyorum bi kuaföre gittim 600 lira dedi o kadarda vermek istemiyorum açıkçası evde yapma imkanım varsa :)
Bende yeni katılmama rağmen böyle düşünüyorum, en iyiyim diyen kaç yıllık kuaförüm bile yapmadı...
Sonunda ne kadar güzel olmuşşşşşş
benım kratın çikolata kokuyodu hatta eve misafir geldi bisküvili pastamı yaptınız dedi
benımkı hiç gözümü yakmadı düzleştirme işlemınde amaben yuzde yuz kuruttum kuruttuktan sonra fırçayla şöle bı dülzşrdim föne başladım yanlız saçıma keratını sürerken anneciğimin gözleri yandı bunun içinde biber mi var kızım dıyo