-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.761
merhaba arkadaşlar
kılıçbalığı yeni bi alım yapılacağını söylemişsin...250 ml den az gönderilmiyormuş sanırım.bu miktar bana anca yeter heralde.benim saçlarımda belime kadar ama tek kelimeyle iğrençler hayatımda ilk kez bukadar uzattım oda felaket:)kestirmek istemediğim için bu yolu seçtim evde yapıldığını öğrenincede maliyetini düşürmek açısından çok ilgimi çekti kuaförde sordum 500 tl dediler.sizden ricam bu miktarın bana nekadara mal olacağı.fiyat bildirirseniz sevinirim arkadaşlar.....
250 ml. 80 tl canım. 9 tl civarı da kargo tutuyo
içimdeki şeytan beni çok fena halde dürtüyo şu ara çilekli keratin almak için. halbuki daha bi kaç hafta oldu 500 ml alalı
Hahahaha dün annemde mikro bant kaynaklar için ben yapamam demişti ama oturttum güzel güzel yaptırdım... Bence sen yapabildiğin kısımları yap arkadaşında o sırada seni izlesin kalan kısımları o yapsın... Saçını kendi kendine düzleştirebilen bu işlemide yapabilir bence...tatlım şahsen benim totom yemedi kendim yapmaya, kankamı yardıma çağırdım ilk uygulamaya ben girişmem bi aksilik olursa beni boğarsın dedi, keratini alıp kuaförüme gidicem
Kılıçbalığı 500 ml
Acaresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
hadi bakalım hayırlı olsun yeni listemiz...
kılıçbalığı sana sorularım var canım,yardımcı olabilirsen sevinirim,ben ilk uygulamayı geçen hafta yaptım,sonuçlar şöyle;
tam fönlü gibi dümdüz olmasada,düze yakın,yumuşacık,ipek gibi saçlarım oldu,yatıştı,düzleştirici ile beş dakkada jilet gibi yapabiliyorum,yalnız şöyle bi durum var,benim saçım zaten normaldede düz bi saç,sadece senelerdir boyanın,düzleştiricilerin vermiş olduğu sertlik,kabarıklık ve yıpranma mevcuttu,iki hafta kadar öncede saçıma krepe balyaj yaptırdım,malesef hiç umduğum gibi olmadı,beğenmedim,üstelik saçlarım yandı,resmen uçları lastik gibi uzamaya başladı,bu ilk yaptığım keratin uygulamsından sonra malesef bu lastik gibi yerlerde herhangi bi değişme olmadı hala aynı,üstelik saçımın üstleri gayet sağlıklı pırıl pırıl ve yumuşacıkken bu uç kısımlar kötü görünüyo,acaba ikinci uygulamada uç kısımlar düzelirmi,yoksa kestirip kurtulmaktan başka çare yokmu
bide düzleştiricim 205 dereceye kadar ısınıyor,bununla yaptım,zaten uçları yanmış olduğu için,230 derecelik düzleştiricim olsa bile uçlarına o ısıyla yapamazdım sanırım,elimde kalırdı heralde,acaba tam dümdüz olmamasının sebebi ısının yaterli gelmemesimi,şimdi 230 derecelik bi düzleştirici alıp onunlamı yapmalıyım:18:
saçlarındaki lastiklenmelerden ve yanıklardan kurtulmuş biri olarak benim de şu zavallı saçlarıma bi el atıver noolurkestirmek istemiyorum,zira hayatım boyunca ilk defa saçımı uzatmaya niyetlendim
Düzeltelim yanlışlık olmasın (aceresin olacak) :)
Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml
merhaba arkadaşlar
kılıçbalığı yeni bi alım yapılacağını söylemişsin...250 ml den az gönderilmiyormuş sanırım.bu miktar bana anca yeter heralde.benim saçlarımda belime kadar ama tek kelimeyle iğrençler hayatımda ilk kez bukadar uzattım oda felaket:)kestirmek istemediğim için bu yolu seçtim evde yapıldığını öğrenincede maliyetini düşürmek açısından çok ilgimi çekti kuaförde sordum 500 tl dediler.sizden ricam bu miktarın bana nekadara mal olacağı.fiyat bildirirseniz sevinirim arkadaşlar.....
arkadaşlar aynı mesajı milyon kez göndermişim oy oy site cahilimiyim neyim:))))))))))))
Canım, gösterdiğin fotoda koyu kumral saç üzerine balyaj yapılmış...Sen saçını komple boyayıp balyaj mı yaptırmak istiyorsun yoksa sadece boya veya sadece balyaj mı, bunda bir netleşelim, ona göre söyleyeceğim...kılıçbalığı konuyla alakası yok ama sana bir soru sormak istiyorum çünkü saç konusunda çok tecrübelisin.ben daha önce saçlarıma röfle yaptırmıştım.sonra rengi çok açılınca üstüne %70 bal köpüğü %30koyu sarı dore karıştırıp boyattım.şimdi röfleli olan uç kısımlar açıldı tabi ama doğal saçın üstüne denk gelen boyanın rengi turunculaştı çirkin oldukuaförüm rengi bir türlü anlayamadı 2 yıldır bukalemun gibi renkten renge girdim valla ben daha küllü duran doğal bir sarı istiyorum.sence ne renge boyamalıyım?renk işini halletmeden keratin bakımını uygulayamayacağım çünkü ( bak istediğim renk şu tonlardaEki Görüntüle 305721 yardımcı olursan sevinirim canım
Ne renk yapacağına bağlı, özel açıcılı boyalardan(kutusunda böyle yazar) kestane tonları tutar, kumral vs tonları tutmaz...siyah boya üzerine açma yapmadan başka renk boyasak tutar mı,*
250 ml. 80 tl canım. 9 tl civarı da kargo tutuyo
içimdeki şeytan beni çok fena halde dürtüyo şu ara çilekli keratin almak için. halbuki daha bi kaç hafta oldu 500 ml alalı
canım birlikte aldığımız keratinle yaptım,banada yollamıştın yaCanım, kullandığın marka önemli, bana özelden adını yazarsın...Benim son kullandığımın tamir özelliği hiç yoktu mesela, ama normalde kullandığımızın var... Şöyle yapabilirsin, diyelim perşembe günü keratin uygulayacaksın saçına;
Çarşamba günü yıka kurut, o lasitklenen yerlere bir miktar keratin sür, 10 dakika bekle ve fırça+saç kurutma yardımı ile kurut bu şekilde bırak.
Perşembe günü yıka ve rutin brezilya fönü işlemi yap...
Bu şekilde daha iyi bir bakım oluyor yanık ve latik gibi uzayan yerler için...
205 derece kesinlikle yeterli bir ısı değil, ben 230 kullanıyorum düz olan hasarsız yerlerde, hasarlı yerlerde ise 210-220 kullanıyorum canım... Kestirme zaten, tedavi edebilirsin :)
canım saçlarım içler acısı olduğu için ister balyaj ister düz boya olsun hepsine razıyım yeterki rengi düzelsin.sana saçımın güneşte ve içerideki renklerini göstermek istiyorum.dipleri ve uçları arasındaki farka dikkat etmeni isterim dipler turuncumsu bir hal alırken uçlardaki röfleninde solmuş hali berbat doğrusu(ben ne yapmalıyımda hem dipteki turunculu öldüreyim hem de uçlardaki o solgun görüntüyü canladırayım?şöyle güzel doğal kızıllaşmayan ışıltılı bir sarıya boyatmam mümkünmü sence?aslında istediğim açık kumral zemin üzerine kalın balyajlar ama saçımda röfle olduğu için saçımı açık kumrala boyasam bu kez uçlar daha açık duracak ve üstüne paket attıramayacağım koyu renge de boyatsam bu kez istediğim sarı olmayacak kısacası kafam allak bullak yardımcı olursan çok sevinirim kılıçbalığı işte saçımın hali buEki Görüntüle 305854 Eki Görüntüle 305855
balık ne der bılmıyorum ama ben senin yerinde olsam koleston perfect 9.11 ve 12.11 i karıştırırdım o diplerdeki tuurnculuk gider böylece ve daha külli bir renk. perfect serisi ev boyamalarında güzel sonuç verıyor. daha sarı olsun dersen 12den fazla koy bu uçlarının renginde istersen 9u fazla koy ama ikisinii karıştır ve dipleri 10 dk bekletıp sonra uçları boya.
sadece bir öneri canım
canım birlikte aldığımız keratinle yaptım,banada yollamıştın ya
anlaşılan yeni bi düzleştirici almam gerekecek o zaman bana bundan sonrada rahatlıkla kullanabileceğim,saçımıda fazla yıpratmayacak bi marka tavsiye edermisin,sen remington silk&curly kullanıyodun sanırım,onu mu alsam?:44:
ahh cnm saçlarımı görsen neden iğrenç dediğimi anlarsın:)bu uygulamayı yaparsam öncesi ve sonrası foto koyucam kesin:)))saçlarımda çok gür değil kılıççbalığım sadece uzunlar alırsam yaparken acık kafanı şişiririm heralde:))))
canım saçlarım içler acısı olduğu için ister balyaj ister düz boya olsun hepsine razıyım yeterki rengi düzelsin.sana saçımın güneşte ve içerideki renklerini göstermek istiyorum.dipleri ve uçları arasındaki farka dikkat etmeni isterim dipler turuncumsu bir hal alırken uçlardaki röfleninde solmuş hali berbat doğrusu(ben ne yapmalıyımda hem dipteki turunculu öldüreyim hem de uçlardaki o solgun görüntüyü canladırayım?şöyle güzel doğal kızıllaşmayan ışıltılı bir sarıya boyatmam mümkünmü sence?aslında istediğim açık kumral zemin üzerine kalın balyajlar ama saçımda röfle olduğu için saçımı açık kumrala boyasam bu kez uçlar daha açık duracak ve üstüne paket attıramayacağım koyu renge de boyatsam bu kez istediğim sarı olmayacak kısacası kafam allak bullak yardımcı olursan çok sevinirim kılıçbalığı işte saçımın hali buEki Görüntüle 305854 Eki Görüntüle 305855
düzleştirme aleti demişken ben hepsını kullandım ama remingtonu tek geçerim düzleştirme konusunda ben dhaa iyisini tanımıyorum şu an ykm de remingtonlar %30 indirimde ihtiyacınız varsa 60küsürdü bilginize. benim remingtonum bozuldu bende braun aldım o da kötü diil ama hep ev arkadaşımın düzleştiricisini alırdım o da remingtondu.saçı parlattığını düşünuyorum
balık ne der bılmıyorum ama ben senin yerinde olsam koleston perfect 9.11 ve 12.11 i karıştırırdım o diplerdeki tuurnculuk gider böylece ve daha külli bir renk. perfect serisi ev boyamalarında güzel sonuç verıyor. daha sarı olsun dersen 12den fazla koy bu uçlarının renginde istersen 9u fazla koy ama ikisinii karıştır ve dipleri 10 dk bekletıp sonra uçları boya.
sadece bir öneri canım
cevap için teşekkürler canım.turunculaşmış yere küllü sürüldüğünde yeşerme oluyor deniyor ve bu beni korkutuyor.evde yapacak cesaretim yok açıkçası:18:gerçi kuaföre gittiğimde de hiç istediğim renk olmuyorkikomple küllü kumrala boyasam üstüne birkaç ton daha açık paketler atsam nasıl olur acaba?bunlar kaç numara olmalı bilmiyorum:44:evde kendi balyajını yapanlara hayranım valla nasıl yapıyorsunuz kılıçbalığı süpersiniz ya
çok teşekkür ederim kılıçbalığı.kendim yapamassam eğer senin tarifini bir profesyonele anlatıp yaptırtmaya çalışacağım
Tamam canım