Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

merhaba arkadaşlar

kılıçbalığı yeni bi alım yapılacağını söylemişsin...250 ml den az gönderilmiyormuş sanırım.bu miktar bana anca yeter heralde.benim saçlarımda belime kadar ama tek kelimeyle iğrençler hayatımda ilk kez bukadar uzattım oda felaket:)kestirmek istemediğim için bu yolu seçtim evde yapıldığını öğrenincede maliyetini düşürmek açısından çok ilgimi çekti kuaförde sordum 500 tl dediler.sizden ricam bu miktarın bana nekadara mal olacağı.fiyat bildirirseniz sevinirim arkadaşlar.....

merhaba arkadaşlar

kılıçbalığı yeni bi alım yapılacağını söylemişsin...250 ml den az gönderilmiyormuş sanırım.bu miktar bana anca yeter heralde.benim saçlarımda belime kadar ama tek kelimeyle iğrençler hayatımda ilk kez bukadar uzattım oda felaket:)kestirmek istemediğim için bu yolu seçtim evde yapıldığını öğrenincede maliyetini düşürmek açısından çok ilgimi çekti kuaförde sordum 500 tl dediler.sizden ricam bu miktarın bana nekadara mal olacağı.fiyat bildirirseniz sevinirim arkadaşlar.....

merhaba arkadaşlar

kılıçbalığı konuyla alakası yok ama sana bir soru sormak istiyorum çünkü saç konusunda çok tecrübelisin.ben daha önce saçlarıma röfle yaptırmıştım.sonra rengi çok açılınca üstüne %70 bal köpüğü %30koyu sarı dore karıştırıp boyattım.şimdi röfleli olan uç kısımlar açıldı tabi ama doğal saçın üstüne denk gelen boyanın rengi turunculaştı çirkin oldukuaförüm rengi bir türlü anlayamadı 2 yıldır bukalemun gibi renkten renge girdim vallaben daha küllü duran doğal bir sarı istiyorum.sence ne renge boyamalıyım?renk işini halletmeden keratin bakımını uygulayamayacağım çünkü( bak istediğim renk şu tonlardaEki Görüntüle 305721 yardımcı olursan sevinirim canım

250 ml. 80 tl canım. 9 tl civarı da kargo tutuyo
içimdeki şeytan beni çok fena halde dürtüyo şu ara çilekli keratin almak için. halbuki daha bi kaç hafta oldu 500 ml alalı

tatlım şahsen benim totom yemedi kendim yapmaya, kankamı yardıma çağırdım ilk uygulamaya ben girişmem bi aksilik olursa beni boğarsın dedi, keratini alıp kuaförüme gidicem
Hahahaha dün annemde mikro bant kaynaklar için ben yapamam demişti ama oturttum güzel güzel yaptırdım... Bence sen yapabildiğin kısımları yap arkadaşında o sırada seni izlesin kalan kısımları o yapsın... Saçını kendi kendine düzleştirebilen bu işlemide yapabilir bence...

Canım, kullandığın marka önemli, bana özelden adını yazarsın...Benim son kullandığımın tamir özelliği hiç yoktu mesela, ama normalde kullandığımızın var... Şöyle yapabilirsin, diyelim perşembe günü keratin uygulayacaksın saçına;

Çarşamba günü yıka kurut, o lasitklenen yerlere bir miktar keratin sür, 10 dakika bekle ve fırça+saç kurutma yardımı ile kurut bu şekilde bırak.
Perşembe günü yıka ve rutin brezilya fönü işlemi yap...

Bu şekilde daha iyi bir bakım oluyor yanık ve latik gibi uzayan yerler için...
205 derece kesinlikle yeterli bir ısı değil, ben 230 kullanıyorum düz olan hasarsız yerlerde, hasarlı yerlerde ise 210-220 kullanıyorum canım... Kestirme zaten, tedavi edebilirsin :)

Düzeltelim yanlışlık olmasın (aceresin olacak) :)

Kılıçbalığı 500 ml
Aceresin 250 ml
FaSoLLaL 250 ml
pumpkins 250 ml

Standard bir saç için 80 ml, saçların gürse 100 ml yeterli gelir 250 ml keratinle 2-3 defa uygulama yapabilirsin canım...Fiyat konusunu kızlar belirtmiş, ayrıca lütfen saçlarına iğrenç deme

arkadaşlar aynı mesajı milyon kez göndermişim oy oy site cahilimiyim neyim:))))))))))))

Olur böyle şeyler, bazen site takılıyor çift gidiyor mesajlar...

Canım, gösterdiğin fotoda koyu kumral saç üzerine balyaj yapılmış...Sen saçını komple boyayıp balyaj mı yaptırmak istiyorsun yoksa sadece boya veya sadece balyaj mı, bunda bir netleşelim, ona göre söyleyeceğim...

siyah boya üzerine açma yapmadan başka renk boyasak tutar mı,*
Ne renk yapacağına bağlı, özel açıcılı boyalardan(kutusunda böyle yazar) kestane tonları tutar, kumral vs tonları tutmaz...

250 ml. 80 tl canım. 9 tl civarı da kargo tutuyo
içimdeki şeytan beni çok fena halde dürtüyo şu ara çilekli keratin almak için. halbuki daha bi kaç hafta oldu 500 ml alalı

İçindeki şeytanı dinleme kuzum ya, 500 ml keratin sana daha çoook gider...

canım birlikte aldığımız keratinle yaptım,banada yollamıştın ya
anlaşılan yeni bi düzleştirici almam gerekecek o zaman bana bundan sonrada rahatlıkla kullanabileceğim,saçımıda fazla yıpratmayacak bi marka tavsiye edermisin,sen remington silk&curly kullanıyodun sanırım,onu mu alsam?:44:

ahh cnm saçlarımı görsen neden iğrenç dediğimi anlarsın:)bu uygulamayı yaparsam öncesi ve sonrası foto koyucam kesin:)))saçlarımda çok gür değil kılıççbalığım sadece uzunlar alırsam yaparken acık kafanı şişiririm heralde:))))

canım saçlarım içler acısı olduğu için ister balyaj ister düz boya olsun hepsine razıyım yeterki rengi düzelsin.sana saçımın güneşte ve içerideki renklerini göstermek istiyorum.dipleri ve uçları arasındaki farka dikkat etmeni isterim dipler turuncumsu bir hal alırken uçlardaki röfleninde solmuş hali berbat doğrusu(ben ne yapmalıyımda hem dipteki turunculu öldüreyim hem de uçlardaki o solgun görüntüyü canladırayım?şöyle güzel doğal kızıllaşmayan ışıltılı bir sarıya boyatmam mümkünmü sence?aslında istediğim açık kumral zemin üzerine kalın balyajlar ama saçımda röfle olduğu için saçımı açık kumrala boyasam bu kez uçlar daha açık duracak ve üstüne paket attıramayacağım koyu renge de boyatsam bu kez istediğim sarı olmayacakkısacası kafam allak bullak yardımcı olursan çok sevinirim kılıçbalığıişte saçımın hali bu

düzleştirme aleti demişken ben hepsını kullandım ama remingtonu tek geçerim düzleştirme konusunda ben dhaa iyisini tanımıyorum şu an ykm de remingtonlar %30 indirimde ihtiyacınız varsa 60küsürdü bilginize. benim remingtonum bozuldu bende braun aldım o da kötü diil ama hep ev arkadaşımın düzleştiricisini alırdım o da remingtondu.saçı parlattığını düşünuyorum

balık ne der bılmıyorum ama ben senin yerinde olsam koleston perfect 9.11 ve 12.11 i karıştırırdım o diplerdeki tuurnculuk gider böylece ve daha külli bir renk. perfect serisi ev boyamalarında güzel sonuç verıyor. daha sarı olsun dersen 12den fazla koy bu uçlarının renginde istersen 9u fazla koy ama ikisinii karıştır ve dipleri 10 dk bekletıp sonra uçları boya.
sadece bir öneri canım

cevap için teşekkürler canım.turunculaşmış yere küllü sürüldüğünde yeşerme oluyor deniyor ve bu beni korkutuyor.evde yapacak cesaretim yok açıkçası:18:gerçi kuaföre gittiğimde de hiç istediğim renk olmuyorkikomple küllü kumrala boyasam üstüne birkaç ton daha açık paketler atsam nasıl olur acaba?bunlar kaç numara olmalı bilmiyorum:44:evde kendi balyajını yapanlara hayranım valla nasıl yapıyorsunuz kılıçbalığı süpersiniz ya

Canım bende şu sıra kafa kalmadı, kusuruma bakma, başka bir marka sipariş verip sonrada bizimle ortak aldığın kalmış aklımda

Olsun olsun sen yinede iğrenç deme, sev saçlarını...

Canım, kızıllaşma olması normal çünkü saçını açmadan sarıya boyamışlar, sizin saç tonunuzdaki biri için bu durum normal...Saçını direkt tek renge boyayıp paket attırmaya kalkarsan saçların yanar ki röfleli kısımlar zaten yıpranmış görünüyor, solmalarının sebebi bu...
10.0 Numara selective tüp boya al iki tane, %40 vol oksidan al yanına, bunları kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin...Röfleleri parlatmak içinde 11.0 selective boya alacaksın, %30 vol oksidan yeterli...Önce dip boya yap, bekleme süresinden sonra saçlarını yıka ve kurut, hafif nemli kalmasının sakıncası yok, sonra röfleler için 11.0 numaralı tüpü hazırla tüm röfleli kısımlara sür ara ara kontrol et rengin açılıp açılmadığını, 10 dakika sonra eğer istediğin gibi olduysa ok, olmadıysa ara ara kontrol ederek beklemeye devam et, bu arada saçını bonele... Röfleler okeyse kalan boyayı diplere kadar sür kısa bir sürede o şekilde bekle, sonrada yıka gitsin...Bak bakalım nasıl bir renk çıkacak...Yalnız bu bahsettiğim daha normal bir sarı için...

Eğer kumral üzeri kalın balyaj istiyorsan canım, kumralın tonuna bağlı 6.0 veya 7.0 boyanacak diplerin.Bu sefer önce röfleleri yukarıda bahsettiğim şekilde adam etmekle başla, yıka kurut, sonra 6.0 veya 7.0(isteğine göre) boya ile dip boya yap, dibini bitirdikten sonra normal röfle yapar gibi dibine sürdüğün boyadan saç boylarına koyu röfle yapacaksın... Bu da sana kumral zemin üzeri sarı röfle olacak...

Demokrasilerde çareler tükenmez...

Remingtonu bende tek geçerim...

Canım, bu tarz renk değişikliği işlemlerini piyasa boyaları ile yapamazsınız... Tüp boya kullanılacak, en ucuz ve sağlam boyada selective dir, aklınızda olsun...Birde eğer uçlarına küllü gelirse saçlar olacak yemyeşil...Mavisin saçları tek seferde direkt kumral olmaz, dore yansımalar illa ki olacak, bunu kapatmak için 6- renk kullanmak gerek ki bu da onun için çok koyu kalır...

Ben daha öncede söylemiştim canım, zaten doğal sarışın olduğum için benim işim çok kolay...

çok teşekkür ederim kılıçbalığı.kendim yapamassam eğer senin tarifini bir profesyonele anlatıp yaptırtmaya çalışacağım

kılıçbalığı bişey sormak istiorum. bu senin uyguladığın keratin treatment
formaldehyde içeriyo mu?

Son düzenleme:

Canım ben dayanamayıp boyasız saçlarıma brezilya fönümü yapıcam perşembeye sanırım Keşke param olsa da siz hazır alırken ben de alabilsem, ama malum evlenince ev eşyalarımızı hep kendimiz aldık ve sürekli taksit borç ödüyoruz 50-100lirayla ay sonunu getirmeye çalışıyoruz Bu arada öğretmen arkadaşlarımdan birine bahsettim keratin alımımızdan, arkadaşım da rica etti, benim adımla onu da listeye ekleyebilirseniz sevinirim Ona da ben uygulucam bakalım, renk tutturulamadığı için aynı hafta içinde 3kez boyama yapılmış ve saçları fena halde yanmış malesef :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…