- 21 Kasım 2011
- 2.171
- 8
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.641
geçen kuaföre gıttım dediki saçların ne kadar yanarsa yansın kestırme kesılınce ıyileşmıyor aksıne uçlardan o saç tekrar yanıyor bırak uzasın dedi hayret ettım ilk defa bi kuaför bu saçlar yıpranmış hemen keselim demedi.
keratınlerım hali hazırda beklıyor çunku saçımı boyayacağım şuan boya arama faslındayım. hangısını kullancam dıye. keratının etkısı bıraz geçti bırde bu ara çok sık maşa yaptırdım o çok yıpratıyor.
sağol kuzum cıkınca bır bakayım dedıklerıne hepsını not edıyorumBrezilya fönü parlatıyor, artı lorealin kırmızı minik şişede bir serumu var o parlatıyor, onun dışında redken veya lorealin hatta avon'un saç parlatıcı spreyleri var onlardan deneyebilirsin...
CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜRLER,SENİNKİNDEN ALDIM GİTTİ
Yine alakasız bir soru,enteleyi saç uzatmak için denedin mi? Sen saç konusunda uzmansın,o yüzden soruyorum canım
hayranım ya kendi işini kendin görmene. bıktım bende artık kuaförlerden. nekadar iyi olurlarsa olsunlar yada ne kadar güvenilir onlarda kendi çıkarlarını düşünüyorlar sunuda yapalım bunuda yapalım derken saçlarım mahvoldu( kestirmek zorunda kaldım. alısamadım da bi türlü. cevremdekiler cok beğendi erkek arkadasım dısında ( bende kaynakk istiyorum
geçen kuaföre gıttım dediki saçların ne kadar yanarsa yansın kestırme kesılınce ıyileşmıyor aksıne uçlardan o saç tekrar yanıyor bırak uzasın dedi hayret ettım ilk defa bi kuaför bu saçlar yıpranmış hemen keselim demedi.
keratınlerım hali hazırda beklıyor çunku saçımı boyayacağım şuan boya arama faslındayım. hangısını kullancam dıye. keratının etkısı bıraz geçti bırde bu ara çok sık maşa yaptırdım o çok yıpratıyor.
ben kestirmeyince kendimi kezban gibi hissediyorum, 2 ayda bir uçlardan aldırırım ve daha çabuk uzadığını hissediyorum, keratin bakımı yaptırdıktan sonra 3-4 ayda bir kestirmeyi düşünüyorum, belkide saçın yapısıyla alakalıdır ama bana kestirmek yarıyo canım
sağol kuzum cıkınca bır bakayım dedıklerıne hepsını not edıyorum
arkadaşlar foruma yeni katıldım, cevabınızı bekliyorum..
yakın zamanda aldık canım tekrar alınırmı bılmem ama alınacak olursa bende bı 250 ml daha alıp stoklayacagım.ne ac gozluyum ya daha elımdekını bıle kullanmadım:)kılıçbalığı konu muhteşem uzun zamandır takip edıyorum konuyu :) kimların duasını aldın kim bilir :) hala keratin alıp paylaşıyormusunuz onu sormak istiyorum eğer alıyorsanız bnde katılabılırmıyim :)
Seleeennnn o spreyi bana gönder noluy noluy noluy :)))))) Kaç gündür ondan getirtmenin yolunu arıyorum ama göndermiyorlar Türkiye'ye