Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

ben kestirmeyince kendimi kezban gibi hissediyorum, 2 ayda bir uçlardan aldırırım ve daha çabuk uzadığını hissediyorum, keratin bakımı yaptırdıktan sonra 3-4 ayda bir kestirmeyi düşünüyorum, belkide saçın yapısıyla alakalıdır ama bana kestirmek yarıyo canım

Brezilya fönü parlatıyor, artı lorealin kırmızı minik şişede bir serumu var o parlatıyor, onun dışında redken veya lorealin hatta avon'un saç parlatıcı spreyleri var onlardan deneyebilirsin...
sağol kuzum cıkınca bır bakayım dedıklerıne hepsını not edıyorum

CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜRLER,SENİNKİNDEN ALDIM GİTTİ
Yine alakasız bir soru,enteleyi saç uzatmak için denedin mi? Sen saç konusunda uzmansın,o yüzden soruyorum canım

CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜRLER,SENİNKİNDEN ALDIM GİTTİ
Yine alakasız bir soru,enteleyi saç uzatmak için denedin mi? Sen saç konusunda uzmansın,o yüzden soruyorum canım

Entele zararlı bir bitki kullanmanın gereği yok, ben kkontesin sinamikili tarifinden yarar gördüm, şiddetle tavsiye ederim... Forumda entele ile alakalı görüşlerimi bildirdiğimde kızlar çok kızdılar ama entele hint kökenli bir bitki değil, anadoluda yetişen bildiğimiz bit otu, bu bitkiyi tarla sınırlarında böceklerin istilasına uğramamak için tarım ilacı niyetine kullanırlar ama yurdumun saf insanlarına hindistandan şurdan burdan ithal ediyoruz diyerek 10 gr sini en az 15 liradan satarlar ...Buyrun hala kullanmak isteyen varsa kullansın

Hangi ürünü alsam kararsız kaldım bir ürün baktım canada'da yasaklanmış,konunun en başında kılıçbalığının koyduğu resimdeki ürünlerde herkes hemfikir mi yani hala onlardan kullanıyor musunuz ,memnun musunuz?

Başlangıç için çıtçıt al, veya benim aldığım micro bant kaynaklar gelmek üzere bir deneme yapayım eğer memnun kalırsam tavsiye ederim...Diğer türlü komple kaynak konusunda ben biraz önyargılıyım...

O kuaförü alnından öpmek istiyorum...Boya markası olarak selective tavsiye ederim uygun fiyatlı ve kalıcı yumuşak bir boya...

Saçın kesimi ile uzama arasında bir orantı yok, saç uçlardan hava alır lafı sadece efsanedir çünkü saç ölüdür, uçlardan değil saç kökünden hava alır...Doğal olarakda sen kestirmesende o saçlar uzayacak aslında ama sende benim kafadansın, bende ne olursa olsun 2 ayda bir uçlardan alırım...

sağol kuzum cıkınca bır bakayım dedıklerıne hepsını not edıyorum

Bak canım benim

arkadaşlar foruma yeni katıldım, cevabınızı bekliyorum..

aceresin marka söylemiyolar. o resimlere ben de baktım. ama güvenemedim yine de. neden dersen arkadaşların anlattığına göre işlem yapılırken maske ve vantilatör kullanıyolar bunun anlamı içinde malum zararlı maddenin bulunmasıdır uzmanların söylemlerine göre formaldehitsiz keratin kesinlikle göz yakmıyor solunum için vantilatöre gerek duyulmuyor global keratinin fda nın onayladığı tek marka olduğunu okudum bi çok yerde.

kılıçbalığı konu muhteşem uzun zamandır takip edıyorum konuyu :) kimların duasını aldın kim bilir :) hala keratin alıp paylaşıyormusunuz onu sormak istiyorum eğer alıyorsanız bnde katılabılırmıyim :)

yakın zamanda aldık canım tekrar alınırmı bılmem ama alınacak olursa bende bı 250 ml daha alıp stoklayacagım.ne ac gozluyum ya daha elımdekını bıle kullanmadım:)

balıgım ben 200 derecelık duzlestırıcımle kardeslerımı denek olarak kullanmıstım:))sonuc bugun yıkadık cok hos oldu ıpek gıbı.kucuk kardesımın sacları kuzu gıbı kıvırcıktı garıbım kahkulde kesmıs toplanıyodu zor sekıl verıyodu onunda kahkulune yaptım annem gozlerıne ınanamadı banyodan bı cıktı kahkul dumduz gerısı bonussonuc olarak aıleek cok memnunuz hızımı alamayıp babamın bıyıgına falan yapmaya kalkabılırım

bende istiyorum hatta keratine güvenip röfle yaptırmayı hayal ediyorum.

eğer alım yapılacaksa benide yazın lütfen.hem de çileklisinden istiyorum bennnnnn:))))

balıkcıgım bı sorum var.dıyelım aksamdan sacımı nudeyle yıkamıstım ve duzlestırmıstım bugun keratın yapacak olsam tekrar yıkayıp oylemı surmelıyım?yanı surmedden hemen once yıkanmamıs olması bı sorun olurmu dersın?

Seleeennnn o spreyi bana gönder noluy noluy noluy :)))))) Kaç gündür ondan getirtmenin yolunu arıyorum ama göndermiyorlar Türkiye'ye

cnmmm bugün aldım ürünü tekrar çok sağol bide şanslı mıyım nedir burada nude buldum,şok geçirdim düşünün burada sadece BİM var:)bi parfümeri gibi bi yerde ama 16 tl idi aldım bnde deim 1-2 tl den bişi olmaz hepsiburada nın göndereceği yok iptal etcem:)ama keratin yapamıcam çünkü evime gidemiyorum bu hafta toplantım var röflemi yaptırmadan yapmıcammmm

cnm onu bana eşimin kuzeni almanyadan getirmişti hatta kullanmadığım halde şampuan saç kremi falanını da getirdi sevmesemde yazlıkta her an saç yıkayınca kullandım o sprey ile ilgili de hep saçı kurutuyor diye yorum okuyunca zaten röfleden kuruyan saçlarımı daha da berbat etmeyeyim diye kullanmadım 1 kez sıktım saçıma ama anlayamadığım saçın mı rengini röflenin mi rengini açıyor?

yollarım istiyorsan hediyem olsun:)

kılıçbalığı tam zamanında senin topiğin imdadıma yetişti ama forumda marka yazmadığından,kendimde araştırmaktan şaşı olduğumdan çok kararsız kaldım.Özelden mesaj atayım dedim 100 msj olmadı diyor.Müsait olduğunda bana güvendiğin markaların isimlerini yazar mısın lütfen..

kızlar selam tesadüfen gördüm butrayıı bende yapmak istiyorum yapanlar yazabilirmi hangi markalar ii bide nerden bulcaz bideee şu sprey neyin nesi cevaplarınızaaa şimdiden teşekkürlerrrrr

hepimiz kılıcbalığıyla paylaşarak aldık ama sen netten aarştırıp alabılırsın marka adı vermıyoruz. daha ayrıntılı bilgi için ilk sayfadan başla lüten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…