- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.621
watsons ballı maskeden bahsediyosun dimi canım? ben çok memnun kaldım daha önce lorealin absolut repair serisini kullanıyodum bu kadar yumuşak yapmıyodu dünya kadarda para veriyodum, kılıçbalığının dediği gibi yapıyorum bende fazla nemi alıp sürüyorum bide tarıyorum her yerine işlesin diye 5 dk bekletip duruluyorum
Loreal'in absolute repair ürününü ve lorealin diğer ürünlerini 8 sene kadar kullandım, hiç bir halta yaramıyorlar maalesef...Kullanırken iyi, bir gün başka şampuanla yıka bir bakmışsın meğer saçlarında bir aşama değişim bile yokmuş...Bundan böyle loreale ait kullanacağım tek ürün liss ultime serumdur...
aynen öyle oldu canım.yatıştı.sanki ikiye katlasan çıt diye kırılacak gibi olan saçlarım,ilk seferde bütün keratini hüüppp diye çekerek biraz da olsa yumuşadılar.
dayanamayıp bu akşam tekrar yapasım var:)))bakalım bu sefer nasıl olacak.
Kızlar şimdi dikkat ediyorum herkes keratinin saçlar tarafından tamamen emildiğini söylüyor, ben henüz uygulama yapmadığım için şu an bir şey diyemiyorum ama kıvam değişimi olduğundan bahsetmiştim bir ihtimal bundan kaynaklıda olabilir, saçlar düzleşiyorsa saça iyi geliyorsa demek ki saçların emmesi güzel bir şey ürünü geliştirmişler demektir...
keratinim dün işyerime gelmiş bugünde benim elime geçti şurup gibi kokuyo çocukluğum geldi aklıma :))
Sana hangisinden gönderdim canım, çilekli mi çikolatalı mı?
Kılıçbalığı kargom gelmiş ama gidip almadım ancak yarın :) emeklerin için çok sagol ama keske bana bide simarip bana bide sampuan da yollayiver deseydim hepsiburada dan ses yok tedarik ne zmn edilecek belli değil
Bnde haftasonu memleketime gidince bı bakicam olmadı watsons dan argan yağlı sampuan alırım bulamazsam bir şey :) haftaya da yaparım oh la la:)
Cuma yapıp pazar mı yıkayayım Perşembe mı yapılmalı yoksa ?
Söyleseydin yollardım canım
Argan yağlı şampuan, doğal şampuan olması mühim değil, sülfatsız ve sodyumsuz şampuan aran bence...