Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Loreal'in absolute repair ürününü ve lorealin diğer ürünlerini 8 sene kadar kullandım, hiç bir halta yaramıyorlar maalesef...Kullanırken iyi, bir gün başka şampuanla yıka bir bakmışsın meğer saçlarında bir aşama değişim bile yokmuş...Bundan böyle loreale ait kullanacağım tek ürün liss ultime serumdur...

Kızlar şimdi dikkat ediyorum herkes keratinin saçlar tarafından tamamen emildiğini söylüyor, ben henüz uygulama yapmadığım için şu an bir şey diyemiyorum ama kıvam değişimi olduğundan bahsetmiştim bir ihtimal bundan kaynaklıda olabilir, saçlar düzleşiyorsa saça iyi geliyorsa demek ki saçların emmesi güzel bir şey ürünü geliştirmişler demektir...

keratinim dün işyerime gelmiş bugünde benim elime geçti şurup gibi kokuyo çocukluğum geldi aklıma :))

Sana hangisinden gönderdim canım, çilekli mi çikolatalı mı?

Söyleseydin yollardım canım
Argan yağlı şampuan, doğal şampuan olması mühim değil, sülfatsız ve sodyumsuz şampuan aran bence...

Kızlar bu arada, internetten sipariş ettiğim yeni çıtçıt takımım bu gün geldi, gerçi ufak bir hata yapıp eksik gramaj göndermişler ama firma yetkilisi Beyefendi son derece nazik bir kişi, aynı zamanda daha önce kendi mağazalarına gidipde alış veriş yaptığım içinde hiç sorunsuz bir biçimde eksik gramajı tamamlayacak saç gönderecekler yeniden...Saç kalitesi gayet uygun ve tam istediğim renk ve kalitede bir saç göndermişler sağolsunlar, kendi saçımdan bir farkı yok

Bunun dışında Siera nickli arkadaşımızla forum üzerinden görüşmüştük, kendisinde bir remingto i50 38 mm saç maşası vardı ve elden çıakrtmak istiyordu, kendisi bana ulaştı ve tabii ki bende ihtiyacım olan bir şeye yok demedim, velhasıl bu öğleden sonra maşa elimdeydi... Derhal annem üzerinde deneme yaptık ve ben bu maşayı çok sevdim... Teşekkürler Siera

Son güzel haber, yurtdışından sipariş verdiğim ve ısrarla bana kargo yapılmayan micro bant kaynak saçlarım an itibarı ile dhl ile kargolandı, inşallah 2 gün sonra elimde olacak ve bende nihayet daha gür saçlara kavuşabileceğim... Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim canlarım...Keyfim yerine geldi sonunda

tatlım benimkinin kokusu çileğe daha çok benziyo aynı çocuk şurubu gibi kokuyo hepimizin tecrübesi vardır şurup konusunda
haftaya saçımı boyatıcam sonra keratini uygulucam hayırlısı :)

sınavlarında iyi geçtimi senden mutlusu olmıcak :)

tatlım benimkinin kokusu çileğe daha çok benziyo aynı çocuk şurubu gibi kokuyo hepimizin tecrübesi vardır şurup konusunda
haftaya saçımı boyatıcam sonra keratini uygulucam hayırlısı :)

Pembeyse çileklidir

Haydi hayırlısı, bu arada serum arayışında olanlar için bir alt bilgi... Down Under'ın yani Nude firmasının üreticisinin bir saç serumu varmış, bu gün watsonsda gördüğüm gibi aldım. Kokusu nefis, yapı olarak klasik silikon serumlardan daha çok Loreal liss ultime ayarında, saçı hem besleyip hem ısıya karşı koruyormuş. Henüz denemedim deneyince yorum yaparım, Cuma günü'de bir Eminönü yapıp oradan bir kaç saç malzemesi bakacağım, çok övülen serumlardan biri morfose, onada bir bakayım...

Kısaca Aralık ayını saç ayı ilan ediyorum...Yılbaşına sağlıklı muhteşem saçlarla girelim ki, tüm yılımız güçlü geçsin...

canım bende o serumu gormustum ama almadım bı fıkrım yoktu dıye.ben daha zıyade parıl parıl parlatacak bı serum arıyorum ama hala bulamadım oyle bısey

canım bende o serumu gormustum ama almadım bı fıkrım yoktu dıye.ben daha zıyade parıl parıl parlatacak bı serum arıyorum ama hala bulamadım oyle bısey

Brezilya fönü parlatıyor, artı lorealin kırmızı minik şişede bir serumu var o parlatıyor, onun dışında redken veya lorealin hatta avon'un saç parlatıcı spreyleri var onlardan deneyebilirsin...

kızlar keratin uygulaması yapılırken saç diplerine değmemesi gerek en az 1cm aşağıdan yapın deniyor fakat keratin sürüldükten sonra saçları toplayıp streçle sarmamızda gerekiyor.bu halde saçlar saç derisiyle mecburen temas etmiyormu böyle sıkı sıkı sarınca üstelik 40 dk da öyle bekleyeceğiz.burda bir ikilem var anlamadım ben:44:

kesınlıkle loreal liss çok mukmmel ve ben bıtrdım onu pahalı (50tl)dıyede marjinal aldım15tl onun yerıne marjınalın kokusu çok guzel ama loreal çok yumuşatıyor. ben nedense lorealın urunlerınden hep memnun kaldım özellıkle repair serisi yani şu profosyoneller süper. kuaförum butun hepsını saçımda denediği için hemen hemen hepsini bılıyorum bakım kremlerı hariiiika. bırtek tuzsuz şampuanı saçıma ıyı gelmedi.yakında bende çıtçıt alcam balığım benımkısıler çok uzun gunluk kullanacağım bikaç parça almak ıstıyorum boy uzatsın amaç sadece.en alta takacağım. senin o mıkrolar var ya onlar hakkında bişi duydum saça yapışan kısım çıkarmak ıstediğinde çok zor çıkıyormuş kuvvetli bi silikon gibi oluyormuş ıstersen küçük tutamında dene ? guzelım saçların mahvolmasın üzülürüz... ay beğenırsen bende ısterım ona göre

KILIÇBALIĞI,sana konu ile alakasız bir şey soracağım.Bildiğim kadarıyla sen babyliss 2319E 19 mm saç maşası aldın. Ben de 2219 CE 19 mm almaya hazırlanırken senin mesajını gördüm. Sence arada fark var mı? Niçin onu seçtin? Benim için senin düşüncen önemli,cevaplarsan çok sevinirim

bende yapmak istiyorum en azından bakım olarak. ama saçlarımı yeni kestirdim. kulak hizasında. ne kadar keratin kullanmam gerekir ki.

John Frieda ürünleri kullanan var mı kızlar?

Ben sarı saclar için olan sampuanini sac kremini kullandım,ama bı ise yaramıyor su an sadece ısı için olan serumunu kullanıyorum bide evde hiç kullanılmamış bir adet sac rengi açan spreyi var tr de var mı bilmiyorum ama denemedim :)
Eğer sacın islemliyse bonacure ü öneririm loreal absolute repair tüm seriyi kullandım o da berbat ama bonacure de sülfat var ne yazık ki ve maskesinde de paraben ama bnm sacımı süper yaptı

John Frieda ürünleri kullanan var mı kızlar?

Bir çok ürünü kullandım bir tek frizz serumu sevdim, şampuanları vs pek yaramaz...

Bu saç dibi konusuna niye bu kadar takılıyorsunuz? Olay temas etmesi değil olay boş yere kafa derinize kadar keratin sürmemeniz neticede saç dibinden itibaren 1 cm dememizin sebebi saç düzleştiriciyi kafa derinize sıfır vaziyette kullanmayacak olmanız...Ayrıca sıkı sıkı sarmanızada gerek yok, klasik duş bonesi yeterli kızlar şöyle bir enseye doğru kıvırın saçları sonra boneleyin, öyle gevşek gevşek dursun...

Arada çok fark var canım biri hızlı ısınan profesyonel bir ürün diğeri geç ısınan watt derecesi düşük ve kaplaması pekde iyi olmayan bir ürün, saça zarar vereceği kesin... En kötü benim aldığımdan al sen yine, test edildi onaylandı...

bende yapmak istiyorum en azından bakım olarak. ama saçlarımı yeni kestirdim. kulak hizasında. ne kadar keratin kullanmam gerekir ki.

Saç yoğunluğunada bağlı ama 40 ml yeterli...

Seleeennnn o spreyi bana gönder noluy noluy noluy :)))))) Kaç gündür ondan getirtmenin yolunu arıyorum ama göndermiyorlar Türkiye'ye

Son düzenleme:

E ama o saçları çıkartmak için alkol+limon karışımı bir solüsyon var, gayetde kolay çıkıyor kuzumBizim çocuklar bana gösterdiler nasıl yapılıyor nasıl çıkartılıyor, gayet basit bir şey...

Beğenme konusuna gelince, arkalara çok rahat uygulama yapılabiliyor ama yanlara çok dikkatli ve küçük takmak gerek yoksa saçlar toplandığında sorun çıkıyor... Bir gelsinler ona göre açılı bir uygulama yapacağım ama, kendileri şu sıra Almanya'ya doğru yoldalar, herhalde yarın gece yarısı Türkiye'ye giriş yaparlar

Daha olmadı arkalara bundan yapacağım yan taraflarada 20 şer tane micro ring kaynak yaparım evde, nasılsa alıştım kendi işimi kendim görmeye

Son düzenleme:

hayranım ya kendi işini kendin görmene. bıktım bende artık kuaförlerden. nekadar iyi olurlarsa olsunlar yada ne kadar güvenilir onlarda kendi çıkarlarını düşünüyorlar sunuda yapalım bunuda yapalım derken saçlarım mahvoldu ( kestirmek zorunda kaldım. alısamadım da bi türlü. cevremdekiler cok beğendi erkek arkadasım dısında ( bende kaynakk istiyorum

geçen kuaföre gıttım dediki saçların ne kadar yanarsa yansın kestırme kesılınce ıyileşmıyor aksıne uçlardan o saç tekrar yanıyor bırak uzasın dedi hayret ettım ilk defa bi kuaför bu saçlar yıpranmış hemen keselim demedi.
keratınlerım hali hazırda beklıyor çunku saçımı boyayacağım şuan boya arama faslındayım. hangısını kullancam dıye. keratının etkısı bıraz geçti bırde bu ara çok sık maşa yaptırdım o çok yıpratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…