- 4 Aralık 2011
- 22
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.681
Adrenalin beni genç tutuyor kuzum hiheyttt
Maalesef bir aksilik oldu kuzum, normalde kendime 500 ml ayıracaktım ama iki kişiye kendi payımdan tahsis etmek zorunda kaldım. Kargoda şişeyi düşürüp patlatmışlar, o yüzden elimdekileri gönderdim ne yapayım...
Kısmet...Eğer cidden şöyle 2-3 şişe alacak duruma gelirsek ben yine sipariş veririm çünkü benimde ihtiyacım var ama şu an bilemiyorum...Elimde çok azıcık kaldı ahahahaha İşte kelin melhemi olsa kendi başına sürermiş bu olsa gerek...
CEVABIN İÇİN TEŞEKKÜRLER,SENİNKİNDEN ALDIM GİTTİ
Yine alakasız bir soru,enteleyi saç uzatmak için denedin mi? Sen saç konusunda uzmansın,o yüzden soruyorum canım
canim ihtiyacin varsa yani yipranik bi sacin varsa ve aylarca fonlu isil isil sacla dolasmk istiyosan kesinlikle denemelisinkonuyu hatim ettim resmen hala kararsızım bilmece gibi,liste olursa bende dahil olsam süper olur..
tatlim tekrar alabiliriz haftaya kadar yeterli sayiya ulasirsak..baligin sinavlari gecsinde bu hafta tekrar kararlastrcaznerden temin edebilirim kılıçbalığı bana özel atarmısın yardımına ihtiyacım varr çok yarralıı bir forum olmuş çok tşkler
canim varsa imkanin baktir tabi herkes daha rahat kullanirbizim kullandığımız yeni nesil oluyor değilmi, sağlık bakanlığı personeliyim acaba bi parçasını laboratuvarda analiz ettirsemde içeriğini tamamen öğrensekmi, çünkü 3 gün saçımızda kalacak bişeyde kesinlikle formaldehit olmasa içimiz daha rahat eder dimi
sinameki ve sarimsakli sampuanla sacini omuzundan beline indirms bi arkadasiniz olarak kesiblikle tavsiye ederimBen de kararsız kaldığım için sana sormuştum,şüphelerim vardı,bir de ben deneyeim sinamekili tarifi...ÖPTÜM SENİ::::
kızlar kılıçbalığı genellikle akşamları burda olur heleki bu dönem sınavları varmış ve ders çalışıyo olması kuvvetle muhtemel, bu arada bendeki keratin sanırım çilekli, rengi açık pembe kokusuda şurup gibi denemeye korkuyorum valla siz şimdiye kadar hep çikolatalımı kullandınız? annemi kobaymı yapsam acep :))
konuyu hatim ettim resmen hala kararsızım bilmece gibi,liste olursa bende dahil olsam süper olur..
bizim kullandığımız yeni nesil oluyor değilmi, sağlık bakanlığı personeliyim acaba bi parçasını laboratuvarda analiz ettirsemde içeriğini tamamen öğrensekmi, çünkü 3 gün saçımızda kalacak bişeyde kesinlikle formaldehit olmasa içimiz daha rahat eder dimi
benim de netten aldıgım keratin bugün geldi deneyeceğim eger becerebilirsem sanırım tekrar toplanıp almayı düşünüyorsunuz ben de size katılıp 2.yi alabilirim bana da haber verinn lütfennn
ne güzel topik sahibisin sen herkesle tek tek ilgileniosun canımSakın kapatma nolur bir sürü kişi buradan faydalanıor tabi bu kadar gereksz soruyada maruz kalmak sıkıcı bu ınsanlar bazen cok tembel oluyorlar ben ısrarla konuyu takip ediyorum sipariş verebilirim demissiniz eğer vericek olursanız bende istiyorum canımmm aklında olsun :) bu arada sınavların var sanırımm cooooookkkk kolylık diliyorum başarı diliyorum
Ben de kararsız kaldığım için sana sormuştum,şüphelerim vardı,bir de ben deneyeim sinamekili tarifi...ÖPTÜM SENİ::::
canim ihtiyacin varsa yani yipranik bi sacin varsa ve aylarca fonlu isil isil sacla dolasmk istiyosan kesinlikle denemelisin
tatlim tekrar alabiliriz haftaya kadar yeterli sayiya ulasirsak..baligin sinavlari gecsinde bu hafta tekrar kararlastrcaz
canim varsa imkanin baktir tabi herkes daha rahat kullanir
sinameki ve sarimsakli sampuanla sacini omuzundan beline indirms bi arkadasiniz olarak kesiblikle tavsiye ederim
Arkadaşlar foruma yeni katıldığımız için bazı kurallardan haberimiz yoktu ama yavaş yavaş öğreniyoruz,çok dua alıyorsunuz tam zamanında yetişti bu konu bana. Beni de dahil edin listeye lütfen,unutmayın sakın..
güzelim sana güveniyorum, ne kadar araştırma yaptığında ortada hepimize özelden marka yazıp arayın bulunda diyebilirdin, çilekli için hiç geribildirim olmamışya ondan tedirgin oldum, pazar günü saçlarımı boyatıcam sonrasındada perşembe falan yaparım heralde ama 3 gün bekliceksem cuma için izin almam gerek işe gidemem ciklet balığı gibi :))
Geç olsun güç olmasın, öyleyse madem bu kadar kişi talip haftaya sipariş veririz kızlar ama lütfen ortadan yok olmayın :)
az önce uyguladım 10 dk sonra da açacağım bakalım becerebildimmi çoookkk merak ediyorummm:)
balığım yeni listene ekle benide .sen haber ver eft yine uçarak gelir sana
az önce uyguladım 10 dk sonra da açacağım bakalım becerebildimmi çoookkk merak ediyorummm:)
selam kılıçbalığı
uzun zaman sonra konuya bir göz atayım dedim almış yürümüşsünüz maşallah :)
kaynakların geldi mi onu göremedim??
aaaa cıddenmı canım?bu keratın dıger aldıgınız keratınden farklı bı markamıkı kuzum yaKızlar brezilya fönümü yaptım bitirdim ama pek içime sinmedi, bana kalırsa bu markanın saçı tamir etme özelliği yok, boşa yaptım anlayacağınız...Leş gibide koktu durdu!O da yetmezmiş gibi daha yeni balyaj yaptığım o pırıl pırıl sarı saçlarımı bozbulanık bakırımsı bir şey yaptı, moralim çok bozuk.İnşallah yıkayınca rengi düzelir yoksa boşa uğraştığımla kalırım...
aaaa cıddenmı canım?bu keratın dıger aldıgınız keratınden farklı bı markamıkı kuzum ya
Evet canım, 8 ay evvel bir kuaför arkadaşım deneyeyim diye vermişti bana, bende kullanmamıştım bu güne kadar... Şimdi pek keratinim kalmayınca bunu deneyeyim dedim sonra bizim aldığımızla tekrar yaparım diye düşünmüştüm ama istediğim olmadı ne yazık ki... İnşallah rengi bozulmamıştır saçımın.