Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Hangi ürünü alsam kararsız kaldım bir ürün baktım canada'da yasaklanmış,konunun en başında kılıçbalığının koyduğu resimdeki ürünlerde herkes hemfikir mi yani hala onlardan kullanıyor musunuz ,memnun musunuz?

O resim yalnızca temsili resim bunud efalarca belirttim...Gerekli olan herşeyi açık açık yazıyorum zaten koyduğum ufacık bir fotoğraftan bile mana çıkartmayı bırakın artık...Bu mesaj genele...

aceresin marka söylemiyolar. o resimlere ben de baktım. ama güvenemedim yine de. neden dersen arkadaşların anlattığına göre işlem yapılırken maske ve vantilatör kullanıyolar bunun anlamı içinde malum zararlı maddenin bulunmasıdır uzmanların söylemlerine göre formaldehitsiz keratin kesinlikle göz yakmıyor solunum için vantilatöre gerek duyulmuyor global keratinin fda nın onayladığı tek marka olduğunu okudum bi çok yerde.

Global keratin fda'nın yasakladığı bir marka:KK1::KK1::KK1: Ben burda marka adı geçmesin dedikçe sanki inadına marka adı yazılıyor... Ben hiç bir markayı öne çıkartmaya veya diğer markaları kötülemeye çalışmıyorum ama kalkıp bir marka adı verip bu onaylıymış derseniz bende açık açık yazarım Global Keratin bu konuda dünyanın en kötü markası! Reklam taktikleri gereği onaylı olduklarını iddia etselerde FDA'nın kara listesinde...

Ayrıca tüm keratinler göz yakıyor, vantilatörsüz işlem yapılmıyor. Neticede saçınıza briyantin sürüp düzleştirici ile üzerinden geçerseniz yine duman çıkartır...Her türlü duman ciğerlere zararlı, sigara dumanı dahil hepsi...Dumansız olmuyor bu iş, biraz mantık...

kılıçbalığı konu muhteşem uzun zamandır takip edıyorum konuyu :) kimların duasını aldın kim bilir :) hala keratin alıp paylaşıyormusunuz onu sormak istiyorum eğer alıyorsanız bnde katılabılırmıyim :)

Şu an böyle bir durum yok canım çünkü ben artık çok yoruldum...

yakın zamanda aldık canım tekrar alınırmı bılmem ama alınacak olursa bende bı 250 ml daha alıp stoklayacagım.ne ac gozluyum ya daha elımdekını bıle kullanmadım:)

İlerde bakarız...

balıgım ben 200 derecelık duzlestırıcımle kardeslerımı denek olarak kullanmıstım:))sonuc bugun yıkadık cok hos oldu ıpek gıbı.kucuk kardesımın sacları kuzu gıbı kıvırcıktı garıbım kahkulde kesmıs toplanıyodu zor sekıl verıyodu onunda kahkulune yaptım annem gozlerıne ınanamadı banyodan bı cıktı kahkul dumduz gerısı bonus:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:sonuc olarak aıleek cok memnunuz hızımı alamayıp babamın bıyıgına falan yapmaya kalkabılırım:KK52::KK52::KK52::KK52:

Ama canım neden böyle şeyler yapıyorsun ki, 200 derece şu an yeterli gibi görünsede kısa zamanda bozulacak o düzlük...Lütfen yazdıklarıma uyun, neticede keratin ucuz bir şey değil ki heba edelim...

bende istiyorum hatta keratine güvenip röfle yaptırmayı hayal ediyorum.

eğer alım yapılacaksa benide yazın lütfen.hem de çileklisinden istiyorum bennnnnn:)))):KK53:

Yaptır tabii ama hasar verdirmemeye bak tabii ama sonrada keratin bakımı yaparsan zaten ışıl ışıl parlar o saçlar...

balıkcıgım bı sorum var.dıyelım aksamdan sacımı nudeyle yıkamıstım ve duzlestırmıstım bugun keratın yapacak olsam tekrar yıkayıp oylemı surmelıyım?yanı surmedden hemen once yıkanmamıs olması bı sorun olurmu dersın?

Terkrar yıkayacaksın tabii ki...

cnmmm bugün aldım ürünü tekrar çok sağol bide şanslı mıyım nedir burada nude buldum,şok geçirdim düşünün burada sadece BİM var:)bi parfümeri gibi bi yerde ama 16 tl idi aldım bnde deim 1-2 tl den bişi olmaz hepsiburada nın göndereceği yok iptal etcem:)ama keratin yapamıcam çünkü evime gidemiyorum bu hafta toplantım var :KK43:röflemi yaptırmadan yapmıcammmm

cnm onu bana eşimin kuzeni almanyadan getirmişti hatta kullanmadığım halde şampuan saç kremi falanını da getirdi sevmesemde yazlıkta her an saç yıkayınca kullandım o sprey ile ilgili de hep saçı kurutuyor diye yorum okuyunca zaten röfleden kuruyan saçlarımı daha da berbat etmeyeyim diye kullanmadım 1 kez sıktım saçıma ama anlayamadığım saçın mı rengini röflenin mi rengini açıyor?

yollarım istiyorsan hediyem olsun:):KK19:

Vallahi büyük şans olmuş, ne güzel...Doğru o sprey ve o serinin saç kremi ile şampuanları saçı kurutuyor niye bilmiyorum, gerçi bende pek kuruma yapmamıştı ama...Eğer kullanmayacaksan isterim tabii:KK1::KK1::KK1: Amma arsızım yaaaa:KK1::KK1: Bu arada o spreyler doğal saça kullanılır, röfleli boyalı saçlara kullanılmaz kesinlikle boyalı kısımla temas etmemeli...

16 normal zaten fıyat olarak

Biraz indirsinler şu şampuanın fiyatını artık, yazık bize...

kızlar selam tesadüfen gördüm butrayıı bende yapmak istiyorum yapanlar yazabilirmi hangi markalar ii bide nerden bulcaz bideee şu sprey neyin nesi cevaplarınızaaa şimdiden teşekkürlerrrrrEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Sprey saç rengini açan bir sprey konu ile alakası yok.Ürün içinde internetten araştırman lazım...

özelden yazsan canım markasını,saçlarımıza yazık olmasın bilmeden atlamayalım:KK43:

Kızlar daha önceki durumlardan dolayı kimseye özelden bilgi vermezler artık... Bende vermem kusura bakmayın... Forumu okursanız hangi markalardan haz etmediğimizi zaten anlayacaksınız... Bu konunun özeli tüzeli yok...

Son düzenleme:
Burda bir daha marka adı isteyen veya marka adı paylaşan olursa cidden bu konuyu kilitleteceğim artık. Yeteri kadar mesaj paylaştık, okuyun biraz, kimse okumadan öğrenmedi burada!

sayfanın ilk okuyucularındanım ama hala bi yazı yazılmışsa acaba bir değişiklik kolaylık olmuşmudur dıye okumadan atlamıyorum ustelık bunu kendınıze yapcaksınız hemde evde neden okumaya üşenıyosunuz anlamıyorum okumaya üşenen zaten bu işi evde yapamaz kusura bakmayın çünkü ona üşenen buna hayde hayde üşenir...:KK4:

baluuum konuyu kılıtleme noluuur ben hergun gelıp sizle sohbet edıyorum çok üzülürüm sizden ayrı kalıysam :KK43:

Son düzenleme:
sayfanın ilk okuyucularındanım ama hala bi yazı yazılmışsa acaba bir değişiklik kolaylık olmuşmudur dıye okumadan atlamıyorum ustelık bunu kendınıze yapcaksınız hemde evde neden okumaya üşenıyosunuz anlamıyorum okumaya üşenen zaten bu işi evde yapamaz kusura bakmayın çünkü ona üşenen buna hayde hayde üşenir...:KK4:

baluuum konuyu kılıtleme noluuur ben hergun gelıp sizle sohbet edıyorum çok üzülürüm sizden ayrı kalıysam :KK43:

Bende zaten bu yüzden hala ekleme yapmaya uğraşıyorum ama, tepki gösterdiğimde insanlar sebebini anlayamıyor... Bu kadar mesajı sırf kkya yarar olsun diye paylaşmıyoruz ki, kızlara yararı olsun diye paylaşıyoruz, okumazsanız nasıl bir yarar sağlayacak... Neticede bundan bir yıl öncesine kadar benim brezilya fönü konusunda hiç bilgim yokken kendi araştırmalarımla bilgi sahbi oldum kimse bana yardım etmedi, burda hazır bilgi var hala insanlar soru soruyor...

gerçekten çok kafa yorucu bi iş kılıçbalığının işi, şahsen ben o kadar adamın tek tek adresini numarasını alıp adreslerine keratin falan yollayamazdım, gittimi gitmedimi ulaştımı ulaşmadımı, yanlış hatırlamıyosam biri az geldiğinden falan bahsetmişti moralini bozmuştu zor işler bunlar, ben konuya ilk baktığımda tamamını okumamıştım ama şimdi girdikçe okuyorum kaldığım sayfadan itibaren, aynı şeye 40 kere cevap vermek zor olsa gerek

gerçekten çok kafa yorucu bi iş kılıçbalığının işi, şahsen ben o kadar adamın tek tek adresini numarasını alıp adreslerine keratin falan yollayamazdım, gittimi gitmedimi ulaştımı ulaşmadımı, yanlış hatırlamıyosam biri az geldiğinden falan bahsetmişti moralini bozmuştu zor işler bunlar, ben konuya ilk baktığımda tamamını okumamıştım ama şimdi girdikçe okuyorum kaldığım sayfadan itibaren, aynı şeye 40 kere cevap vermek zor olsa gerek

Birde saçma sapan yerlere giden kargolar sözkonusu, ömür törpüsü gibi:KK1::KK1::KK1: Geçen günde verdiğim kargo gittiği şubede patlamış, asma kattan düşürmüşler bana bir gün sonra haber verdiler olacak iş mi? İşin kötü tarafı normalde sıvı madde taşımıyorlar, o yüzden zararımı tansizm etmelerinide isteyemedim... Cayır cayır gitti 250 ml keratin, kendi payımdan yolladım... Şu çilekliyi kullanan kızlar yorumlarınıza ekstra ihtiyacım var çünkü ben çilekliyi maalesef hiç deneyemeyeceğim...

bi ara hep beraber keratin almistiniz.bir dahaki sefere bende katilmak isterim.almanyada arstirdim.ama sizin kullandiginiz üründen bulamadim.benim beceriksizligimde olabilir.senden ricam eger yurtdisina gönderilebiyor ise bende almak isterim.yardimci olursan dua ederim sana rapunzel gibi güpgüzel saclarin olsun diye.

bi ara hep beraber keratin almistiniz.bir dahaki sefere bende katilmak isterim.almanyada arstirdim.ama sizin kullandiginiz üründen bulamadim.benim beceriksizligimde olabilir.senden ricam eger yurtdisina gönderilebiyor ise bende almak isterim.yardimci olursan dua ederim sana rapunzel gibi güpgüzel saclarin olsun diye.

Daha önce Belçika'ya gönderdim ama şu an gündemde yeni keratin alımı var gibi görünmüyor ebay.de sitesine bak :)

Birde saçma sapan yerlere giden kargolar sözkonusu, ömür törpüsü gibi:KK1::KK1::KK1: Geçen günde verdiğim kargo gittiği şubede patlamış, asma kattan düşürmüşler bana bir gün sonra haber verdiler olacak iş mi? İşin kötü tarafı normalde sıvı madde taşımıyorlar, o yüzden zararımı tansizm etmelerinide isteyemedim... Cayır cayır gitti 250 ml keratin, kendi payımdan yolladım... Şu çilekliyi kullanan kızlar yorumlarınıza ekstra ihtiyacım var çünkü ben çilekliyi maalesef hiç deneyemeyeceğim...
balıgım sınırlenme ya bu gıdısle erken kırısacaksın kuzum:KK5::KK5:cıleklıyı neden deneyemeyeeksın tatlım elındekılerın hepsını yolladınmı kı??

balıgım sınırlenme ya bu gıdısle erken kırısacaksın kuzum:KK5::KK5:cıleklıyı neden deneyemeyeeksın tatlım elındekılerın hepsını yolladınmı kı??

Adrenalin beni genç tutuyor kuzum hiheyttt:KK1::KK1::KK1:

Maalesef bir aksilik oldu kuzum, normalde kendime 500 ml ayıracaktım ama iki kişiye kendi payımdan tahsis etmek zorunda kaldım. Kargoda şişeyi düşürüp patlatmışlar, o yüzden elimdekileri gönderdim ne yapayım...

Kısmet...Eğer cidden şöyle 2-3 şişe alacak duruma gelirsek ben yine sipariş veririm çünkü benimde ihtiyacım var ama şu an bilemiyorum...Elimde çok azıcık kaldı ahahahaha İşte kelin melhemi olsa kendi başına sürermiş bu olsa gerek...

Adrenalin beni genç tutuyor kuzum hiheyttt:KK1::KK1::KK1:

Maalesef bir aksilik oldu kuzum, normalde kendime 500 ml ayıracaktım ama iki kişiye kendi payımdan tahsis etmek zorunda kaldım. Kargoda şişeyi düşürüp patlatmışlar, o yüzden elimdekileri gönderdim ne yapayım...

Kısmet...Eğer cidden şöyle 2-3 şişe alacak duruma gelirsek ben yine sipariş veririm çünkü benimde ihtiyacım var ama şu an bilemiyorum...Elimde çok azıcık kaldı ahahahaha İşte kelin melhemi olsa kendi başına sürermiş bu olsa gerek...
canım ben epey rastladım almak ısteyene hatta bende alabılırım.7-8 kısı bulup alırız sanıyorum sen uzme tatlı canını ya kıyamaaaam bıze yetıseyım derken ortadamı kaldın tatlım yaa:KK54:

canım ben epey rastladım almak ısteyene hatta bende alabılırım.7-8 kısı bulup alırız sanıyorum sen uzme tatlı canını ya kıyamaaaam bıze yetıseyım derken ortadamı kaldın tatlım yaa:KK54:

Bir ihtimal böyle yapabiliriz, bahtsız bedevi işte :KK1::KK1::KK1:

Şimdi normal şartta normal bir eşya bir ürün vs kargolamış olsak zararımın karşılanmasını isteme hakkım var ama, zaten taşınması yasak olan bir şeyi taşıyorlar o yüzden pekde bir şey diyemedim sorun buradan kaynaklandı...

Bakalım, benim şu sınav durumu geçsin, haftaya konuşurz zaten alıp almayacağımıza dair... Birde şu çilekliler denensin yorumları alalım, duruma göre çikolatalı yerine sırf çilekli alabiliriz iyiyse...

Bir ihtimal böyle yapabiliriz, bahtsız bedevi işte :KK1::KK1::KK1:

Şimdi normal şartta normal bir eşya bir ürün vs kargolamış olsak zararımın karşılanmasını isteme hakkım var ama, zaten taşınması yasak olan bir şeyi taşıyorlar o yüzden pekde bir şey diyemedim sorun buradan kaynaklandı...

Bakalım, benim şu sınav durumu geçsin, haftaya konuşurz zaten alıp almayacağımıza dair... Birde şu çilekliler denensin yorumları alalım, duruma göre çikolatalı yerine sırf çilekli alabiliriz iyiyse...
tamam canım oyle yaparız yorumları alınca

nerden temin edebilirim kılıçbalığı bana özel atarmısın yardımına ihtiyacım varr çok yarralıı bir forum olmuş çok tşkler

kızlar kılıçbalığı genellikle akşamları burda olur heleki bu dönem sınavları varmış ve ders çalışıyo olması kuvvetle muhtemel, bu arada bendeki keratin sanırım çilekli, rengi açık pembe kokusuda şurup gibi denemeye korkuyorum valla siz şimdiye kadar hep çikolatalımı kullandınız? annemi kobaymı yapsam acep :))

bizim kullandığımız yeni nesil oluyor değilmi, sağlık bakanlığı personeliyim acaba bi parçasını laboratuvarda analiz ettirsemde içeriğini tamamen öğrensekmi, çünkü 3 gün saçımızda kalacak bişeyde kesinlikle formaldehit olmasa içimiz daha rahat eder dimi

X