- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.661
Hangi ürünü alsam kararsız kaldım bir ürün baktım canada'da yasaklanmış,konunun en başında kılıçbalığının koyduğu resimdeki ürünlerde herkes hemfikir mi yani hala onlardan kullanıyor musunuz ,memnun musunuz?
O resim yalnızca temsili resim bunud efalarca belirttim...Gerekli olan herşeyi açık açık yazıyorum zaten koyduğum ufacık bir fotoğraftan bile mana çıkartmayı bırakın artık...Bu mesaj genele...
aceresin marka söylemiyolar. o resimlere ben de baktım. ama güvenemedim yine de. neden dersen arkadaşların anlattığına göre işlem yapılırken maske ve vantilatör kullanıyolar bunun anlamı içinde malum zararlı maddenin bulunmasıdır uzmanların söylemlerine göre formaldehitsiz keratin kesinlikle göz yakmıyor solunum için vantilatöre gerek duyulmuyor global keratinin fda nın onayladığı tek marka olduğunu okudum bi çok yerde.
Global keratin fda'nın yasakladığı bir marka Ben burda marka adı geçmesin dedikçe sanki inadına marka adı yazılıyor... Ben hiç bir markayı öne çıkartmaya veya diğer markaları kötülemeye çalışmıyorum ama kalkıp bir marka adı verip bu onaylıymış derseniz bende açık açık yazarım Global Keratin bu konuda dünyanın en kötü markası! Reklam taktikleri gereği onaylı olduklarını iddia etselerde FDA'nın kara listesinde...
Ayrıca tüm keratinler göz yakıyor, vantilatörsüz işlem yapılmıyor. Neticede saçınıza briyantin sürüp düzleştirici ile üzerinden geçerseniz yine duman çıkartır...Her türlü duman ciğerlere zararlı, sigara dumanı dahil hepsi...Dumansız olmuyor bu iş, biraz mantık...
kılıçbalığı konu muhteşem uzun zamandır takip edıyorum konuyu :) kimların duasını aldın kim bilir :) hala keratin alıp paylaşıyormusunuz onu sormak istiyorum eğer alıyorsanız bnde katılabılırmıyim :)
Şu an böyle bir durum yok canım çünkü ben artık çok yoruldum...
yakın zamanda aldık canım tekrar alınırmı bılmem ama alınacak olursa bende bı 250 ml daha alıp stoklayacagım.ne ac gozluyum ya daha elımdekını bıle kullanmadım:)
İlerde bakarız...
balıgım ben 200 derecelık duzlestırıcımle kardeslerımı denek olarak kullanmıstım:))sonuc bugun yıkadık cok hos oldu ıpek gıbı.kucuk kardesımın sacları kuzu gıbı kıvırcıktı garıbım kahkulde kesmıs toplanıyodu zor sekıl verıyodu onunda kahkulune yaptım annem gozlerıne ınanamadı banyodan bı cıktı kahkul dumduz gerısı bonussonuc olarak aıleek cok memnunuz hızımı alamayıp babamın bıyıgına falan yapmaya kalkabılırım
Ama canım neden böyle şeyler yapıyorsun ki, 200 derece şu an yeterli gibi görünsede kısa zamanda bozulacak o düzlük...Lütfen yazdıklarıma uyun, neticede keratin ucuz bir şey değil ki heba edelim...
bende istiyorum hatta keratine güvenip röfle yaptırmayı hayal ediyorum.
eğer alım yapılacaksa benide yazın lütfen.hem de çileklisinden istiyorum bennnnnn:))))
Yaptır tabii ama hasar verdirmemeye bak tabii ama sonrada keratin bakımı yaparsan zaten ışıl ışıl parlar o saçlar...
balıkcıgım bı sorum var.dıyelım aksamdan sacımı nudeyle yıkamıstım ve duzlestırmıstım bugun keratın yapacak olsam tekrar yıkayıp oylemı surmelıyım?yanı surmedden hemen once yıkanmamıs olması bı sorun olurmu dersın?
Terkrar yıkayacaksın tabii ki...
cnmmm bugün aldım ürünü tekrar çok sağol bide şanslı mıyım nedir burada nude buldum,şok geçirdim düşünün burada sadece BİM var:)bi parfümeri gibi bi yerde ama 16 tl idi aldım bnde deim 1-2 tl den bişi olmaz hepsiburada nın göndereceği yok iptal etcem:)ama keratin yapamıcam çünkü evime gidemiyorum bu hafta toplantım var röflemi yaptırmadan yapmıcammmm
cnm onu bana eşimin kuzeni almanyadan getirmişti hatta kullanmadığım halde şampuan saç kremi falanını da getirdi sevmesemde yazlıkta her an saç yıkayınca kullandım o sprey ile ilgili de hep saçı kurutuyor diye yorum okuyunca zaten röfleden kuruyan saçlarımı daha da berbat etmeyeyim diye kullanmadım 1 kez sıktım saçıma ama anlayamadığım saçın mı rengini röflenin mi rengini açıyor?
yollarım istiyorsan hediyem olsun:)
Vallahi büyük şans olmuş, ne güzel...Doğru o sprey ve o serinin saç kremi ile şampuanları saçı kurutuyor niye bilmiyorum, gerçi bende pek kuruma yapmamıştı ama...Eğer kullanmayacaksan isterim tabii Amma arsızım yaaaa Bu arada o spreyler doğal saça kullanılır, röfleli boyalı saçlara kullanılmaz kesinlikle boyalı kısımla temas etmemeli...
16 normal zaten fıyat olarak
Biraz indirsinler şu şampuanın fiyatını artık, yazık bize...
kızlar selam tesadüfen gördüm butrayıı bende yapmak istiyorum yapanlar yazabilirmi hangi markalar ii bide nerden bulcaz bideee şu sprey neyin nesi cevaplarınızaaa şimdiden teşekkürlerrrrr
Sprey saç rengini açan bir sprey konu ile alakası yok.Ürün içinde internetten araştırman lazım...
özelden yazsan canım markasını,saçlarımıza yazık olmasın bilmeden atlamayalım
Kızlar daha önceki durumlardan dolayı kimseye özelden bilgi vermezler artık... Bende vermem kusura bakmayın... Forumu okursanız hangi markalardan haz etmediğimizi zaten anlayacaksınız... Bu konunun özeli tüzeli yok...
Son düzenleme: