- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.601
kızlar brezilya fonunden sonra kullanabılecegımız saç serumundan bahsetmıstınız sılıkonlu ve yatıstıran.ama hangı sayfada okudum adı neydı bulamadım bılen varsa adını soylermısınız?
tesekkurler canım mavı su glıssın sprey saç kremlerı falan bozuyormus ya fonu ondan sordum gozum korkuyo fönume bısey olacak dıye:))bu arada dalgalı sacına uygulayanlar acaba yıkadıktan sonra fon makınesıyle kurutmadan denemıs olan varmı?tam duz olmaz herhalde ama yatısmıs guzel bı dalga olur dıye thmın edıyorum fıkrı olan?Herhangi bir marka olabilir canım, seçenekler arasında en güzel kokan loreal liss ultime, ben bunu arada kullanıyorum moralim düzelsin diye çünkü mis gibi sümbül kokuyor ama onun dışında genel olarak herhangi bir parfümeriden 15 liraya alıp 1 sene kullanabileceğim her türlü yatıştırıcı serum iş görür pek farkları yok birbirlerinden...
tesekkurler canım mavı su glıssın sprey saç kremlerı falan bozuyormus ya fonu ondan sordum gozum korkuyo fönume bısey olacak dıye:))bu arada dalgalı sacına uygulayanlar acaba yıkadıktan sonra fon makınesıyle kurutmadan denemıs olan varmı?tam duz olmaz herhalde ama yatısmıs guzel bı dalga olur dıye thmın edıyorum fıkrı olan?
haklısın canım burda yorumlardan okuduklarımı yarım yamalak hatrlayıp cıkarım yapmak yerıne kendım uygulayınca sonucları gormem daha mantıkı olacak:)sanada kolay gelsın kuzum sa regını hallettkten sonra paylasırsan gozumuz bayram etsın yahuBak bunu bende bilmiyorum çünkü bizim aile yaz kış fön makinesi ile saçlarını kurutan cinstenYinede mantık olarak saçların düz olması gerek, yani çünkü düzlüğü sağlayan fön makinesi değil keratin yine de denemek lazım...Ben yarın saç rengimi halledip ardından brezilya fönü yapacağım... Kararlıyım yarın bu iş olacak
dogru okumusum o zaman canım tamam tesekkur ederımfön makınasıyla kurutmak kuruturkende fırçayla taramak yuzde yuz değiştirıyor. kuaför bana fönle aşağı doğru kurut demişti gerçekten fönsüz haliyle farklı. balığım senin kaynaklar geldımı ?
haklısın canım burda yorumlardan okuduklarımı yarım yamalak hatrlayıp cıkarım yapmak yerıne kendım uygulayınca sonucları gormem daha mantıkı olacak:)sanada kolay gelsın kuzum sa regını hallettkten sonra paylasırsan gozumuz bayram etsın yahu
kılıçbalığı elinde bakım var mı hala? özeline msj atamıyorum sakıncası yoksa markayı ve nereden aldığını bana mesaj atabilir misin?
fön makınasıyla kurutmak kuruturkende fırçayla taramak yuzde yuz değiştirıyor. kuaför bana fönle aşağı doğru kurut demişti gerçekten fönsüz haliyle farklı. balığım senin kaynaklar geldımı ?
dogru okumusum o zaman canım tamam tesekkur ederım
ıyı sanslar canım ıhmal etme ama ya bızle ugrasmaktan vıze fınal hak getıre:))atma potansıyelıne gelınce eger benım gıbı bahtsızsan bu konuda deneme derım zira ben bırak atmayı 2 şık arasında kalınca bıle muhakkak yanlısı bulur ısaretlerımBu arada kızlar vizelerime çok az zaman kaldı ve ben hala kitap kapağı açmış değilim, topyekün kalacağım herhalde, içimden ders çalışmak gelmiyor... Bilen bilir asıl okuduğum örgün eğitim bölümümden daha yeni mezun olmuşken bu aöf çekilmiyor yahu...Muhtemelen atma potansiyelimi kullanacağım bu sınavlarda
ben de bu ürünlerin satışta olduğunu gördükten sonra deneyimlerinizi okumak için geldim buraya
iyi kötü hepiniz yapmışsınız yakında ben de siparişimi verip yapacağım ilk denememi
aklıma takılan bir mevzu 250 mlye 80lira çok değil mi? ya ben uygun fiyatlı bi siteden gördüm yada tamamen başka bir ürün kullanıyorsunuz.Biri bu konuda bana bilgi verebilir mi? keratini hangi marka kullanıyorsunuz hanımlar
ıyı sanslar canım ıhmal etme ama ya bızle ugrasmaktan vıze fınal hak getıre:))atma potansıyelıne gelınce eger benım gıbı bahtsızsan bu konuda deneme derım zira ben bırak atmayı 2 şık arasında kalınca bıle muhakkak yanlısı bulur ısaretlerım((
canım o ındırım sıtelerınden faydalananların cogu memnun kalmadı pek az yer ısı hakkını verıyor.bızım aldıgımz 250 ml ıle sacın kısaysa 4-5 kez sacın uzunsada 3-4 kez kullanabılırsın yanı cok daha avantajlı oluyor.keratın markası bu topıkte paylasmıyoruz canım.kılıcbalıgı arkadasımız yurtdısından bı fırmadan toptan getrtıyor parasını yolluyoruz oda üşenmeden paylastırıp kargoluyor bıze:)))ben de bu ürünlerin satışta olduğunu gördükten sonra deneyimlerinizi okumak için geldim buraya
iyi kötü hepiniz yapmışsınız yakında ben de siparişimi verip yapacağım ilk denememi
aklıma takılan bir mevzu 250 mlye 80lira çok değil mi? ya ben uygun fiyatlı bi siteden gördüm yada tamamen başka bir ürün kullanıyorsunuz.Biri bu konuda bana bilgi verebilir mi? keratini hangi marka kullanıyorsunuz hanımlar
balığım bu ballı saç maskesını nasıl kullanıyosnuz ben kullandım hiç memnun kalmadım saç maskesi gibi kullandım , dove bile daha ıyı geldi saçıma.
tesekkurler canım mavı su glıssın sprey saç kremlerı falan bozuyormus ya fonu ondan sordum gozum korkuyo fönume bısey olacak dıye:))bu arada dalgalı sacına uygulayanlar acaba yıkadıktan sonra fon makınesıyle kurutmadan denemıs olan varmı?tam duz olmaz herhalde ama yatısmıs guzel bı dalga olur dıye thmın edıyorum fıkrı olan?
Hayır canım hayır, asıl bizim Şube'ye yeni bir kız almışlar çok dikkatsiz. Bak geçen hafta ne oldu, Erzincan bilmem ne şubesine bizim kızlardan birine kargo gönderdim, adını vermiyorum kod ad kullanacağım diyelim Aysel Pala olsun, kız kargoyu oradan alacak buraya kadar tamam, kargo nereye gitti dersin? Erzincan Askeri Hastanesinde çalışan Aysel Pala'ya... İki aysel pala birbirini tanımıyor , telefon numaraları bambaşka ve bambaşka insanlar! Çok sinirliyim...
Şu an her iki şubede telefona cevap vermiyor, mail attım ama sabah 8 de arayacağım yine iki şubeyide ve öğlen Zeynep Hanım ölümlerden ölüm beğensin! Zeynep elbette ki yeni çalışan oluyor!!!
Birde düşünsene Askeri Hastaneye içi tuhaf bir sıvı dolu şişe gidiyor, kadıncağız askerlerle beraber açmış pakedi! Anlam verememişler, siz beni tanıyor musunuz bunu niye gönderdiniz diye aradı beni, şaştım kaldım... Durumu açıkladım kendisine, ertesi gün gerçek aysel pala gidip keratinini aldı... Allahtan kargonun yanlış gönderildiği Aysel Pala çok anlayışlı ve kibar bir Hanımefendiydii kargo ücretini ödemiş bulundu bende kendisinden hesap numarası rica ettim kargo bedelini ödemek için ama hiç gereği yok dedi...Bizim Aysel Pala'da kızcağızım sanki hatanın bedelini ödemesi gereken kendisiymiş gibi gitti aldı keratinini,kibarlığından hiç ses etmedi... ne kadar ayıp! Yok hayır bendeki kağıtta yazan adres belli, benim poşede yazdığım adres belli bunlar nerden uyduruyorlar bu adresleri anlamıyorum.
Bak bunu bende bilmiyorum çünkü bizim aile yaz kış fön makinesi ile saçlarını kurutan cinstenYinede mantık olarak saçların düz olması gerek, yani çünkü düzlüğü sağlayan fön makinesi değil keratin yine de denemek lazım...Ben yarın saç rengimi halledip ardından brezilya fönü yapacağım... Kararlıyım yarın bu iş olacak
Bu arada kızlar vizelerime çok az zaman kaldı ve ben hala kitap kapağı açmış değilim, topyekün kalacağım herhalde, içimden ders çalışmak gelmiyor... Bilen bilir asıl okuduğum örgün eğitim bölümümden daha yeni mezun olmuşken bu aöf çekilmiyor yahu...Muhtemelen atma potansiyelimi kullanacağım bu sınavlarda
25 mm kesinlikle olmaz tatlım, deneme bile, 32 veya 38 mm gerek ki fırçaya sarılmış kadar düzgün olsun uçları aksi halde uçları kırışır kaş yaparken göz çıkartmış olursun... Tutmadığını ikinci yıkamada falan anladım canım, ilkinde yine daha kıvrıktı sonra yine dümdüz oldu hatta bak foto ekleyeyim...
Eki Görüntüle 301251
İlk yıkadığım zaman böyleydi, snra sonra düzleşti yine... Halbuki ben böyle kalamasını istiyordum
Bu arada yarın saçlarımı şu renk yapıyorum, bol balyaj atacağım doğal rengim üzerine... Her 6 ayda bir yapmak lazım aslında ama en son 8 ay olmuş uygulama yapalı...
Eki Görüntüle 301252
Bu da 8 ay önce yani en son balyaj yaptığım hali
Eki Görüntüle 301254
Bana bol şans ve sabır dileyin canlarım