Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Brezilya fönüne güvenmesin bence, yanacağı kesin... Sarı saç mı, sağlıklı saç mı diye sorarsan sağlıklı saç derim...Değişiklik istiyorsa güzel bri kızılkahve ile başlasın, yavaş yavaş açsın saçlarının rengini...

kullandığınız i
laçla ilgili bilgi alabilir miyim?

Forumu okursan seviniriz...Sadece ilk mesajı okuman bile bilgi sahibi olman için yeterli...

saçlarım yanmış haliyle bile fönlüyken güzel ama normal hali içler acısı o yüzden bende kesinlikle siyahtan direk sarıya geçme taraftarı değilim, bu arada haftasonu arzumun saç düzleştiricisini aldım memnun kalırmıyım acaba kullanan varmı

İnşallah canım, gidip dünya para vermesinler kuaförlere, üstelik ne kullandıklarıda belli değil, kendileri yapıversinler işte...

merhabaa :)işte ben de o kendi yapmak isteyenler grubundan oldum sayenizde ve ben de keratin almak istiyorum 250 ml 80 tl demişsiniz ve benim saçlarım sırtımda ve dalgalı 250 ml bana kaç defa yeter öğrenebilirmiyim ve nasıl alabilirim sizden

ben de dün kullandım bi arkadaşımınkini ve o çok memnun bence de fena değil ben de yeni rowenta alşdım 230 derecelik umarım iyi çıkar

kılıçbalığı remingtondan çok memnunmuş ama bana biraz tuzlu geldi bu ay fazla açıldım diye arzuma kaydı gözüm

remington ve babyliss öneririm kesinlikle fiyatları diğer markalara oranla biraz daha pahalı ama hakkını kesinlikle veriyor.

canım ya sana özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli değilmiş, keratin kaldı ise ve kimseye söz vermediysen bir tanesine benim arkadaşlardan biri talip. ödemeyi hemen bugun yaparız.

Ben keratinin etkisi gectikten sonra sac eski dalgali haline donuyor mu diye merak ediyorum en cok. Bir bilginiz var mi acaba? Bir de 100 ml alma sansim var mi acaba?

yavaştan eski haline döner tabisi, bide uzayanlar kendi saçın nasılsa o şekilde uzıcak onuda hesaba kat

Ben kullanmadım bu düzleştiriciyi ama internette yorumlara baktım, genel olarak beğenilmiş...

Canım 80 ml kullanılıyor, 3 kere yapabilirsin ama Hankar'ın arkadaşına da keratin göndereceğim için artık elimde keratin kalmadı

ben de dün kullandım bi arkadaşımınkini ve o çok memnun bence de fena değil ben de yeni rowenta alşdım 230 derecelik umarım iyi çıkar

Denedikten sonra yorum yaparsın canım ihtiyaç sahibi diğer arkadaşlar içinde iyi olur...

kılıçbalığı remingtondan çok memnunmuş ama bana biraz tuzlu geldi bu ay fazla açıldım diye arzuma kaydı gözüm

İyi yapmışsın boş ver...

remington ve babyliss öneririm kesinlikle fiyatları diğer markalara oranla biraz daha pahalı ama hakkını kesinlikle veriyor.

Gerçi bende remingtondan başka düzleştirici kullanmadım hiç saçlarım düz olduğu için hayatım boyunca hiç ihtiyaç duymadım ama çok başarılı bir marka...

Ben keratinin etkisi gectikten sonra sac eski dalgali haline donuyor mu diye merak ediyorum en cok. Bir bilginiz var mi acaba? Bir de 100 ml alma sansim var mi acaba?

Eski haline dönüyor canım...100 ml alabilme şansın yok ve maalesef zaten keratinim kalmadı artık...

canım ya sana özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli değilmiş, keratin kaldı ise ve kimseye söz vermediysen bir tanesine benim arkadaşlardan biri talip. ödemeyi hemen bugun yaparız.

Mesajlaştık o yüzden soruyu pas geçiyorum...

yavaştan eski haline döner tabisi, bide uzayanlar kendi saçın nasılsa o şekilde uzıcak onuda hesaba kat

Forumu okuyanlar nasılda belli ediyor kendini

kılıçbalığı eger tekrar keratin olursa elinde ben de istiyorum özelden msj atamıyorum yeni üyeyim

Canım eğer talep gelirse alırız yeniden ama toplu talep gelmesi lazım çünkü 1 şişe 1000 ml bunu biz 4 kişi paylaşıyoruz kişi başı 250 ml oluyor...Birde zaman problemim var takip etmek zor oluyor

ay iyiki erken almışım ayın 15ini bekleseydim kalmıcakmış:)sahi gönderdinmi keratinimi kılıçbalığı

kılıç balığı konuyla ilgili değil ama ben sana bişi sormak istiyorum

şöyle katlı güzel kesim yapan benim ne istediğimi anlıcak bir yer arıyorum ... saçımı bir tane güzel yer bulamadım kestircek uzadı da odun gibi şekilsiz çok bu hale de başka kuaförler getirdi zaten bayadır kestirmiyorum birde senden fikir almak istedim var mı bildiğim iyi kesim yapan kuaför???

Son düzenleme:
balığım az önce kardesıme uyguladık ama surer surmez emıyordu ve sankı hıc surulmemıs gıbı kuru gorunuyordu bu normal degılmı canım?bırde bı dahakı uygulamayı yapmak ıcın kac gun ara vermelıyız acaba?cunku baya yanık yıpranık sacları bı kereyle ıstedıgımız gıbı olmaz sanırsam

Canım, City's Mos Ahmet çok iyidir bu konuda, benim rezil olan önelerimide o hale yola koydu... Eğer istersen randevu alırım senin için...

Saç tipine göre değişiyor canım, benim ilkinde yağlı yağlı kalmıştı ama ikincisinde hiç sürülmemiş gibi kuruydu mesela galiba o sırada saçın ihtyacına göre değşiyor bu durum... 1 hafta sonra yeniden yapabilirsiniz...

tamam canım cok tesekkur ederım yıkadıktan sonra resım yukleyecegız yorumlarını merak edıyourz merakla tatlım

balığım şimdi anneme söyledim telefon açıp o da kestircek benle beraber bir karar verelim hangi gün gidebiliceğimize çünkü işinden dolayı bir günü bir gününe uymuyor ayarlıyalım sana söylerim tekrar. seni buralarda bulamazsam (bir gidiosun kayıplara karışıyorsun ) bende hallederim çok teşekkür ederim balığım... sende olmasan napıcaz biz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…