Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Doğrudur çok yoğunum çünkü ama numaram yok mu sende ara haber ver, bir bakmışsın bende gelmişim Her ihtimale karşı özelden atıyorum tekrar...

Bu arada benden kargo bekleyen arkadaşlar, kargolarınız verildi, takip numaraları geldiğinde yine yazacağım size...

gel balığım gel topluca kurtulalım kırık kırpık saçlarımızdan ayrıca aldım mesajını bende numaran yoktu kuzum kaydettim şimdi gitmeden bir kaç gün evel sana haber vericem tekrar teşekkürler

kılıçbalığı kargom için çok teşekkür ederim:)

yurtiçi bana gönderi kodunu msj attı tekrar sağol:)

haftasonu tüm işlerimi erteledim ve brezilya fönü için tek tek malzemelerimi almaya başladım :) ahanda aldıklarım:

(Blistex dudaklar için o araya kaynadı )

Bekliyorum canım...

tekrar alırsanız 250ml bende almak istiyorum :)

4 kişi olursanız 1 litre için sipariş verebilirim canım...

kılıçbalığı kargom için çok teşekkür ederim:)

yurtiçi bana gönderi kodunu msj attı tekrar sağol:)

Rica ederim canım, sana gittiyse herkese gitti demek ki, bende takip numarası yazmaktan kurtuldum bu sayede

bu arada hepsiburada dan nude şampuan alıp hemen kargolanan var mı acaba?

Hepsiburada sitesi kargo konusunda biraz yavaş maalesef, hemen kargo yapmalarını beklemek mucize gibi bir şey... Kafadan 3 günd e sen buna...

Aldıkların süper bence Güle güle kullan canım...

bide annemden börek fırçası çaldım mı tamamdır

canım benim ikinci siparişi gönderebildin mi ? bize kargo takip no su gelmedi.

Canım kargoya verdim ama acelem olduğu için bende alamadım takip numarasını en kötü sabah arar öğrenirim. Bazen sms ihbarlı olmasına rağmen takip numarası gelmiyor sebebini anlayamıyorum... Forumdan bir arkadaş bana saç maşası gönderiyor mesela telefonuma takip kodu geldi, neye göre yapıyorlar bir anlasam...

kılıçbalığı benim kargomu adrese teslimmi gönderdin?teslimatta problem yaşadığım için şubeden alırım demiştim ya sadece mersin tarsus şubesine gitmesini istemiştim.ama şimdi bakıyorum adrese teslim görünüyor birde adres benim sana verdiğim adreste değil galiba çünkü ilk iki kelimesinin ilk heceleri geçiyor ya kargo takibinde işte onlar tamamen farklı görünüyor.acaba hangi adrese gönderdiğini bana mesaj olarak atabilirmisin?

Canım Mersin Tarsus Şubesi olarak gönderdim ben, elimde sana ait başka adres yokki zaten...Bana şu takip numarasını bir at bakayım, eğer bir kere daha hata yaptılarsa bu sefer cidden bu şubeyi şikayet edeceğim Genel Müdürlüğe...

balığım bu ballı saç maskesını nasıl kullanıyosnuz ben kullandım hiç memnun kalmadım saç maskesi gibi kullandım , dove bile daha ıyı geldi saçıma.

yurt içi kargodan herşeyı beklerım acaba sana demiştim ya bazen tickliyorlar gene öylemi yaptılar acaba adresi teyit ettirin dicem ama şubeye gitmiş , enteresan yani.

yurt içi kargodan herşeyı beklerım acaba sana demiştim ya bazen tickliyorlar gene öylemi yaptılar acaba adresi teyit ettirin dicem ama şubeye gitmiş , enteresan yani.

yurtiçinin özellikle tarsus şubesi berbat! ya zaman yetmedi diyolar ya adres bulunamadı diyolar ve günlerce bekletiyolar.sırf bu yüzden sadece şubeye gönder demiştim ama şimdide kendi kafalarına göre adres yazmışlar galiba.ne aptal çalışanları var bu firmanın anlamıyorum ya

Hayır canım hayır, asıl bizim Şube'ye yeni bir kız almışlar çok dikkatsiz. Bak geçen hafta ne oldu, Erzincan bilmem ne şubesine bizim kızlardan birine kargo gönderdim, adını vermiyorum kod ad kullanacağım diyelim Aysel Pala olsun, kız kargoyu oradan alacak buraya kadar tamam, kargo nereye gitti dersin? Erzincan Askeri Hastanesinde çalışan Aysel Pala'ya... İki aysel pala birbirini tanımıyor , telefon numaraları bambaşka ve bambaşka insanlar! Çok sinirliyim...
Şu an her iki şubede telefona cevap vermiyor, mail attım ama sabah 8 de arayacağım yine iki şubeyide ve öğlen Zeynep Hanım ölümlerden ölüm beğensin! Zeynep elbette ki yeni çalışan oluyor!!!

Birde düşünsene Askeri Hastaneye içi tuhaf bir sıvı dolu şişe gidiyor, kadıncağız askerlerle beraber açmış pakedi! Anlam verememişler, siz beni tanıyor musunuz bunu niye gönderdiniz diye aradı beni, şaştım kaldım... Durumu açıkladım kendisine, ertesi gün gerçek aysel pala gidip keratinini aldı... Allahtan kargonun yanlış gönderildiği Aysel Pala çok anlayışlı ve kibar bir Hanımefendiydii kargo ücretini ödemiş bulundu bende kendisinden hesap numarası rica ettim kargo bedelini ödemek için ama hiç gereği yok dedi...Bizim Aysel Pala'da kızcağızım sanki hatanın bedelini ödemesi gereken kendisiymiş gibi gitti aldı keratinini,kibarlığından hiç ses etmedi... ne kadar ayıp! Yok hayır bendeki kağıtta yazan adres belli, benim poşede yazdığım adres belli bunlar nerden uyduruyorlar bu adresleri anlamıyorum.

balığım bu ballı saç maskesını nasıl kullanıyosnuz ben kullandım hiç memnun kalmadım saç maskesi gibi kullandım , dove bile daha ıyı geldi saçıma.

Canım, banyoda saçlarımı yıkadıktan sonra suyunu alıp azıcık sürüp saçıma yediriyorum bir müddet sonrada duruluyorum... Ben ballıdan memnun kaldım ama biralı olandan nefret ettim saçımı kazık gibi yapıyor, başkalarınında saçını yumuşacık yapıyor mesela saç tipine göre değişiyor demek ki canım.

Yani adres yumurtlama huyları kötü...Bir üstteki mesajı oku ve sinirinden çatla! Allahım nelerle uğraşıyoruz, hangi devirde yaşıyoruz anlamıyorum ki!

kızlar brezilya fonunden sonra kullanabılecegımız saç serumundan bahsetmıstınız sılıkonlu ve yatıstıran.ama hangı sayfada okudum adı neydı bulamadım bılen varsa adını soylermısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…