- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.581
balığım şimdi anneme söyledim telefon açıp o da kestircek benle beraber bir karar verelim hangi gün gidebiliceğimize çünkü işinden dolayı bir günü bir gününe uymuyor ayarlıyalım sana söylerim tekrar. seni buralarda bulamazsam (bir gidiosun kayıplara karışıyorsun) bende hallederim çok teşekkür ederim balığım... sende olmasan napıcaz biz
Canım eğer talep gelirse alırız yeniden ama toplu talep gelmesi lazım çünkü 1 şişe 1000 ml bunu biz 4 kişi paylaşıyoruz kişi başı 250 ml oluyor...Birde zaman problemim var takip etmek zor oluyor
Bekliyorum canım...gel balığım gel topluca kurtulalım kırık kırpık saçlarımızdanayrıca aldım mesajını bende numaran yoktu kuzum kaydettim şimdi gitmeden bir kaç gün evel sana haber vericem tekrar teşekkürler
tekrar alırsanız 250ml bende almak istiyorum :)
kılıçbalığı kargom için çok teşekkür ederim:)
yurtiçi bana gönderi kodunu msj attı tekrar sağol:)
bu arada hepsiburada dan nude şampuan alıp hemen kargolanan var mı acaba?
haftasonu tüm işlerimi erteledim ve brezilya fönü için tek tek malzemelerimi almaya başladım :) ahanda aldıklarım:
Eki Görüntüle 301679 Eki Görüntüle 301680 Eki Görüntüle 301681 Eki Görüntüle 301676
(Blistex dudaklar için o araya kaynadı)
Rica ederim canım, sana gittiyse herkese gitti demek ki, bende takip numarası yazmaktan kurtuldum bu sayede
bide annemden börek fırçası çaldım mı tamamdır
canım benim ikinci siparişi gönderebildin mi ? bize kargo takip no su gelmedi.
kılıçbalığı benim kargomu adrese teslimmi gönderdin?teslimatta problem yaşadığım için şubeden alırım demiştim ya sadece mersin tarsus şubesine gitmesini istemiştim.ama şimdi bakıyorum adrese teslim görünüyor birde adres benim sana verdiğim adreste değil galiba çünkü ilk iki kelimesinin ilk heceleri geçiyor ya kargo takibinde işte onlar tamamen farklı görünüyor.acaba hangi adrese gönderdiğini bana mesaj olarak atabilirmisin?
Canım Mersin Tarsus Şubesi olarak gönderdim ben, elimde sana ait başka adres yokki zaten...Bana şu takip numarasını bir at bakayım, eğer bir kere daha hata yaptılarsa bu sefer cidden bu şubeyi şikayet edeceğim Genel Müdürlüğe...
yurt içi kargodan herşeyı beklerım acaba sana demiştim ya bazen tickliyorlar gene öylemi yaptılar acaba adresi teyit ettirin dicem ama şubeye gitmiş , enteresan yani.
yurtiçinin özellikle tarsus şubesi berbat! ya zaman yetmedi diyolar ya adres bulunamadı diyolar ve günlerce bekletiyolar.sırf bu yüzden sadece şubeye gönder demiştim ama şimdide kendi kafalarına göre adres yazmışlar galiba.ne aptal çalışanları var bu firmanın anlamıyorum ya
balığım bu ballı saç maskesını nasıl kullanıyosnuz ben kullandım hiç memnun kalmadım saç maskesi gibi kullandım , dove bile daha ıyı geldi saçıma.
yurt içi kargodan herşeyı beklerım acaba sana demiştim ya bazen tickliyorlar gene öylemi yaptılar acaba adresi teyit ettirin dicem ama şubeye gitmiş , enteresan yani.