Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım açıldıktan sonra 24 ay son kullanma tarihi, yani ben son şişeyi 1 hafta önce açtığıma göre 23 ay 3 hafta kaldı

Brezilya fönü uyguladıktan sonra saçına normalde ne yapıyorsan yapabilirsin, ben zaten düz saçlı olduğum için genellikle maşa yapıyorum saçlarıma gayet güzel oluyor, herhangi bir bozma söz konusu değil ve gayetde iyi tutuyor...

Maşa konusunu görmedim tatlım, bu gün çıkıp aldım babayliss pro 180 19 mm aldım, yarında 32 mm olanını alacağım, bir çok marka denedim ki aslında aklımda remington vardı ama babyliss pro 180 benim için daha uygun oldu... Uygunluk derken şu açıdan, bu model zaten bir çok kuaför salonunda ağır işçi olarak kullanılıyor, arkadaşlarım bana maşa yapacakları zamanda hep bunu kullanıyorlarmış... Bu gün kuaför arkadaşlarımdan biri ile konuştum hiç düşünme bunu al dedi bende aldım gitti... Aldığım yerde üstün körü denedim güzel oldu, eve gelip tüm saçımı denedim sonuç harika... Çok sevdim kendilerini bu yüzden kendilerine derhal bir 32 mm kardeş alacağım...

Bu arada bir edit, blogger Handan'ı gayet tabii olarak tanıyorum Handan, blogunda bu konuyu paylaştığın ve forum linkini verdiğin için teşekkür ederim canım

Bu arada bir edit, blogger Handan'ı gayet tabii olarak tanıyorum Handan, blogunda bu konuyu paylaştığın ve forum linkini verdiğin için teşekkür ederim canım

rica ederim canım konu çok ilgi gördü 700 küsür kişi tarafından okunmuş, umarım faydalı olacaktır burası okuyanlara.

rica ederim canım konu çok ilgi gördü 700 küsür kişi tarafından okunmuş, umarım faydalı olacaktır burası okuyanlara.

İnşallah canım, gidip dünya para vermesinler kuaförlere, üstelik ne kullandıklarıda belli değil, kendileri yapıversinler işte...

Merhaba;
Ben sizde kalan keratinden almak istiyorum. En az kac ml alabilirim ve fiyat nedir acaba?
Teşekkürler şimdiden...

Gerçi diyeceksin ki insanın elinden gelmeyince nasıl yapsın, biz şanslıyız saçlarla uğraşmayı hem seviyoruz hem yeteneğimiz var, beceriksiz olsaydık nasıl yapacaktık ki

aslında bi nevi yetenek meselesinin dısında kendini sevme meselesi olarak görüyorum her kadın güzel olmak ister ve güzellik ilk basta sactan geciyo bana göre sacın kötüyse güzelliğin biraz örtülüyor. ama dediğin gibi allahtan biraz yetenek de var biz de kendimizle ugrasmayı da seviyoruz :)

Gerçi diyeceksin ki insanın elinden gelmeyince nasıl yapsın, biz şanslıyız saçlarla uğraşmayı hem seviyoruz hem yeteneğimiz var, beceriksiz olsaydık nasıl yapacaktık ki
tatlım valla bızım hocamız sensın sac konusunda senden feyz alıyoruz e pişmanda olanını gormedım balıgım.yanı keramet sende yahu:))))))))))))))))))99

Ne olursa olsun şu veya bu şekilde herkesin kendisine bakması gerekli...Kesinlikle haklısın, kimse yağdan kafasına yapışmış bir saçla güzel görünemez elbette, veya yolunmuş bakımsız saçlarla... Ama şöyle güzelce bir bakım, hoş bir kesim, doğal bir renk ile insan kendini kraliçe gibi hissediyor...Ne hissedersen onu yansıtırsın...

Merhaba;
Ben sizde kalan keratinden almak istiyorum. En az kac ml alabilirim ve fiyat nedir acaba?
Teşekkürler şimdiden...

250 ml 80 lira canım...

tatlım valla bızım hocamız sensın sac konusunda senden feyz alıyoruz e pişmanda olanını gormedım balıgım.yanı keramet sende yahu:))))))))))))))))))99

Canım bakma sen, bu başlığa uğarayan herkes kendi kendine saç modelleri yapabilen kişiler aslında yoksa kimse cesaret edemezdi bence...

Şimdiiii, aklımda bir şey var... Ben normalde brezilya fönü yaparken saç uçlarıma maksimum 200 derece uygulama yapıyorum kızlar, alacağım 32 mm maşa 200 dereceye kadar ısınıyor ise sizce saç uçlarımı dışarı doğru kıvırmak için bu defa maşa kullanırsam sonuç ne olur dersiniz? Geçen sefer düzleştiricinin açısı ve fırça ile denediğimde ilk başta tuttu gibi oldu ama sonra açıldı, acaba işe yarar mı... Denemeyi aklıma koydum Sonra bir bakmışsınız ben bırakmışım düzleştirmeyi keratin + bukle yapmaya başlamışım

aaaaaaaaayyyy balıgım yemınle aklımdaydı ama olsaydı balık kesın bahsederdı dıye sormaktan vazgectım:)muhtesem olur canım ya bende hemen oyle yaparım valla

aaaaaaaaayyyy balıgım yemınle aklımdaydı ama olsaydı balık kesın bahsederdı dıye sormaktan vazgectım:)muhtesem olur canım ya bende hemen oyle yaparım valla
Sadece uçları tutabilir belki ama... Acelen yoksa beni bekle, ben Çarşamba günü yapacağım uygulamayı muhakkak bilgilendiririm zaten... Bu arada 32 mm maşan var mı?

Sadece uçları tutabilir belki ama... Acelen yoksa beni bekle, ben Çarşamba günü yapacağım uygulamayı muhakkak bilgilendiririm zaten... Bu arada 32 mm maşan var mı?
aelem yok canm zaten yenı duzlestrıcı almaıy beklıyorum senden gelecek habere gore yaparım o zaman.benım 25 mm masam var onunla yapsam olmazmı kı tatlım?sen ularını kıvırıp yaptıgında tutmadıgını hemenmı anladın canm yoksa bı sure sonramı acaba?

25 mm kesinlikle olmaz tatlım, deneme bile, 32 veya 38 mm gerek ki fırçaya sarılmış kadar düzgün olsun uçları aksi halde uçları kırışır kaş yaparken göz çıkartmış olursun... Tutmadığını ikinci yıkamada falan anladım canım, ilkinde yine daha kıvrıktı sonra yine dümdüz oldu hatta bak foto ekleyeyim...

İlk yıkadığım zaman böyleydi, snra sonra düzleşti yine... Halbuki ben böyle kalamasını istiyordum

Bu arada yarın saçlarımı şu renk yapıyorum, bol balyaj atacağım doğal rengim üzerine... Her 6 ayda bir yapmak lazım aslında ama en son 8 ay olmuş uygulama yapalı...

Bu da 8 ay önce yani en son balyaj yaptığım hali

Bana bol şans ve sabır dileyin canlarım

Eklentiler

• $038.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
saçlarına bittim canım masallah nazar degmesınanladım canm ama ben zaten yanlıs anlamısım.ben sanırım soyle hayal etmıstım uclarını ne hayal gucu varmıs bendede ya:)))saçlarının zemınıde acıkmı canm bende acmak ıstıyorum ama zemın koyu kumral dıbı cıkar cırkın durur dıp boyasınıda duzgun yapamam keratınım bozulur dıye acamıyorum.peroksıt sanırım bozuyormus sacı pekı peroksıtsız boyayı sursek tutarmıkı hıc deneyen varmı bu sekılde acaba?komık olduysa affola gece gece merak bastı:)

Saçı açan peroksit zaten o yüzden tutma ihtimali yok bence keratin uygulamana yakın boya saçını. Zeminim açık, doğal sarışınım, fotoğrafta görünen dore yansımalar benim saçımın rengi o yüzden dibim çıktı derdim yok ama yinede komple boya yerine balyajı tercih ederim bence sende balyaj yap olsun bitsin...

Cidden sağlam hayal gücün var canım ya hiç olur mu öyle şey

valla ne bıleyım maşa falan bahsedınce ben baya ucmusum.ama bence oda bı hayal degıl bız yakında bu azımle oyle buklelı saçta yaparız ahada buraya yazıyorumanladım canım olmazsa balyaj yaparım.kız kardesımde nıyetlı acmaya o da sunu merak edıyor sacı sıyah acaba actrıp sarı yapsa halıyle közlenmıscesıne yanacak o sac:)yanı keratıne guvenp boyle bı nane yesınmı ben bılemedım ne önerırsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…