- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.631
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.541
kılıçbalığı keratinin son kullanma süresi varmı?açıldıktan sonra bekletmek etkisinde bir azalmaya neden olurmu?yani gönderdiğin keratini ne kadar sürede kullanmak gerek?birde arada bir saçları maşayla dalgalı kullanmak saçın düzlüğünü bozarmı acaba?ha bu arada maşa deyince aklıma geldi geçenlerde babyliss sormuştun ben cevap yazmıştım ama sanırım görmedin.ben 19mm kullanıyorum çok memnunum seramik kaplama olduğu için saçı yakmıyor derece ayarı var ve çabuk ısınıyor çok bekletmene gerek kalmadan hemen şekil veriyor.3 yıldır kullanıyorum hiç problem yaşamadım ben.sanırım 32 mm sinide alacağım
Bu arada bir edit, blogger Handan'ı gayet tabii olarak tanıyorumHandan, blogunda bu konuyu paylaştığın ve forum linkini verdiğin için teşekkür ederim canım
rica ederim canım konu çok ilgi gördü 700 küsür kişi tarafından okunmuş, umarım faydalı olacaktır burası okuyanlara.
İnşallah canım, gidip dünya para vermesinler kuaförlere, üstelik ne kullandıklarıda belli değil, kendileri yapıversinler işte...
inşallah artık kendileri bilirler :)
O blogger kim bilmiyorum tatlım, kimse ile marka paylaşmadım ama elimde son partiden kalma keratin var hala istiyorsan gönderebilirim senin için daha hesaplı olur veya bir internet sitesi var kuaför malzemeleri satan ordan alabilirsin sen bilirsin... Ben haliyle bendekini almanı isterim çünkü bu şekilde bende üzerime bırakılmış ihaleden kurtulmuş olacağım ahahahahaha
Kızlar yalan mı ama yaaaa vallahi birileri daha alsın şu keratini yoksa arabın yağı bulduğu gibi bendeki keratinleri kaşlarıma falan sürmeye başlayacağım diyeyim siz anlayın
Gerçi diyeceksin ki insanın elinden gelmeyince nasıl yapsın, biz şanslıyız saçlarla uğraşmayı hem seviyoruz hem yeteneğimiz var, beceriksiz olsaydık nasıl yapacaktık ki
tatlım valla bızım hocamız sensın sac konusunda senden feyz alıyoruz e pişmanda olanını gormedım balıgım.yanı keramet sende yahu:))))))))))))))))))99Gerçi diyeceksin ki insanın elinden gelmeyince nasıl yapsın, biz şanslıyız saçlarla uğraşmayı hem seviyoruz hem yeteneğimiz var, beceriksiz olsaydık nasıl yapacaktık ki
aslında bi nevi yetenek meselesinin dısında kendini sevme meselesi olarak görüyorum her kadın güzel olmak ister ve güzellik ilk basta sactan geciyo bana göre sacın kötüyse güzelliğin biraz örtülüyor. ama dediğin gibi allahtan biraz yetenek de var biz de kendimizle ugrasmayı da seviyoruz :)
Merhaba;
Ben sizde kalan keratinden almak istiyorum. En az kac ml alabilirim ve fiyat nedir acaba?
Teşekkürler şimdiden...
tatlım en az 250 ml alabılıyosun dıye bılıyorum ve 250 ml 80 lıraMerhaba;
Ben sizde kalan keratinden almak istiyorum. En az kac ml alabilirim ve fiyat nedir acaba?
Teşekkürler şimdiden...
tatlım valla bızım hocamız sensın sac konusunda senden feyz alıyoruz e pişmanda olanını gormedım balıgım.yanı keramet sende yahu:))))))))))))))))))99
aaaaaaaaayyyy balıgım yemınle aklımdaydı ama olsaydı balık kesın bahsederdı dıye sormaktan vazgectım:)muhtesem olur canım ya bende hemen oyle yaparım vallaCanım bakma sen, bu başlığa uğarayan herkes kendi kendine saç modelleri yapabilen kişiler aslında yoksa kimse cesaret edemezdi bence...
Şimdiiii, aklımda bir şey var... Ben normalde brezilya fönü yaparken saç uçlarıma maksimum 200 derece uygulama yapıyorum kızlar, alacağım 32 mm maşa 200 dereceye kadar ısınıyor ise sizce saç uçlarımı dışarı doğru kıvırmak için bu defa maşa kullanırsam sonuç ne olur dersiniz? Geçen sefer düzleştiricinin açısı ve fırça ile denediğimde ilk başta tuttu gibi oldu ama sonra açıldı, acaba işe yarar mı... Denemeyi aklıma koydumSonra bir bakmışsınız ben bırakmışım düzleştirmeyi keratin + bukle yapmaya başlamışım
Sadece uçları tutabilir belki ama... Acelen yoksa beni bekle, ben Çarşamba günü yapacağım uygulamayı muhakkak bilgilendiririm zaten... Bu arada 32 mm maşan var mı?aaaaaaaaayyyy balıgım yemınle aklımdaydı ama olsaydı balık kesın bahsederdı dıye sormaktan vazgectım:)muhtesem olur canım ya bende hemen oyle yaparım valla
aelem yok canm zaten yenı duzlestrıcı almaıy beklıyorum senden gelecek habere gore yaparım o zaman.benım 25 mm masam var onunla yapsam olmazmı kı tatlım?sen ularını kıvırıp yaptıgında tutmadıgını hemenmı anladın canm yoksa bı sure sonramı acaba?Sadece uçları tutabilir belki ama... Acelen yoksa beni bekle, ben Çarşamba günü yapacağım uygulamayı muhakkak bilgilendiririm zaten... Bu arada 32 mm maşan var mı?
aelem yok canm zaten yenı duzlestrıcı almaıy beklıyorum senden gelecek habere gore yaparım o zaman.benım 25 mm masam var onunla yapsam olmazmı kı tatlım?sen ularını kıvırıp yaptıgında tutmadıgını hemenmı anladın canm yoksa bı sure sonramı acaba?
saçlarına bittim canım masallah nazar degmesınanladım canm ama ben zaten yanlıs anlamısım.ben sanırım soyle hayal etmıstım uclarınıEki Görüntüle 301255 ne hayal gucu varmıs bendede ya:)))saçlarının zemınıde acıkmı canm bende acmak ıstıyorum ama zemın koyu kumral dıbı cıkar cırkın durur dıp boyasınıda duzgun yapamam keratınım bozulur dıye acamıyorum.peroksıt sanırım bozuyormus sacı pekı peroksıtsız boyayı sursek tutarmıkı hıc deneyen varmı bu sekılde acaba?komık olduysa affola gece gece merak bastı:)
Saçı açan peroksit zaten o yüzden tutma ihtimali yok bence keratin uygulamana yakın boya saçını. Zeminim açık, doğal sarışınım, fotoğrafta görünen dore yansımalar benim saçımın rengi o yüzden dibim çıktı derdim yok ama yinede komple boya yerine balyajı tercih ederim bence sende balyaj yap olsun bitsin...
Cidden sağlam hayal gücün var canım ya hiç olur mu öyle şey
tatlım en az 250 ml alabılıyosun dıye bılıyorum ve 250 ml 80 lıra