Hayır canım hayır, asıl bizim Şube'ye yeni bir kız almışlar çok dikkatsiz. Bak geçen hafta ne oldu, Erzincan bilmem ne şubesine bizim kızlardan birine kargo gönderdim, adını vermiyorum kod ad kullanacağım diyelim Aysel Pala olsun, kız kargoyu oradan alacak buraya kadar tamam, kargo nereye gitti dersin? Erzincan Askeri Hastanesinde çalışan Aysel Pala'ya... İki aysel pala birbirini tanımıyor , telefon numaraları bambaşka ve bambaşka insanlar! Çok sinirliyim...
Şu an her iki şubede telefona cevap vermiyor, mail attım ama sabah 8 de arayacağım yine iki şubeyide ve öğlen Zeynep Hanım ölümlerden ölüm beğensin! Zeynep elbette ki yeni çalışan oluyor!!!
Birde düşünsene Askeri Hastaneye içi tuhaf bir sıvı dolu şişe gidiyor, kadıncağız askerlerle beraber açmış pakedi! Anlam verememişler, siz beni tanıyor musunuz bunu niye gönderdiniz diye aradı beni, şaştım kaldım... Durumu açıkladım kendisine, ertesi gün gerçek aysel pala gidip keratinini aldı... Allahtan kargonun yanlış gönderildiği Aysel Pala çok anlayışlı ve kibar bir Hanımefendiydii kargo ücretini ödemiş bulundu bende kendisinden hesap numarası rica ettim kargo bedelini ödemek için ama hiç gereği yok dedi...Bizim Aysel Pala'da kızcağızım sanki hatanın bedelini ödemesi gereken kendisiymiş gibi gitti aldı keratinini,kibarlığından hiç ses etmedi... ne kadar ayıp! Yok hayır bendeki kağıtta yazan adres belli, benim poşede yazdığım adres belli bunlar nerden uyduruyorlar bu adresleri anlamıyorum.