Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıccıgım ben adımı lısteye yazmıstım ama kardesımde 250 ml istedı onada 250 ml ıstıyorum yanı ayrı ayrı iki tane 250 ml istiyorum malum 500 alıp bolmeye kalksam mazallah esıt bolemesem bırbırımıze gırebılırız kıymetlı bısey sonucta bu keratın:)ben lısteden hemen duzeltıyorum sımdı canm

Tamam canım o halde yeni liste şu oldu

osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml + 250 ml =500 ml (ayrı ayrı şişelenecek)
Cancum 250 ml
amancia 250 ml
jardine 250 ml
Summerlove 250 ml
Kılıç ve yoldaşları 1000 ml

coook tesekkurler canm ısının gucunun arasnda zaman ayırdıgn ıcın bende becerememıstm duzeltmeyı lısteyı

merhaba arkadaşlar

ben bu başlığı daha yeni gördüm ve okurken açıkcası çok şşaşırdım kuaförlerde yapılıyordu fiyatını sordum 500 lida demişlerdi vazgeçtim

evde yapabileceğimizi gördüğümde şaşırdım

dışarıda keratin satılıyormu

birde sormak istediğim ben yaklaşık 1 ay önce saçıma kına yaktım

acaba keratin saçıma tutar mı

bide acaba bana keratin ve sülfatsız şampuan nereden alabileceğim hakkında yardım edebilir misiniz?

saçlarım her banyodan sonra kabarıyor düzleştirmekten hem ben çok yoruluyorum hemde saçlarım çok kötü oldu kısacası çok bıktım

hemen altına esmerallda 250 ml dıyebılırmıyız

ay çok şükür alım yapılmadan yakalamışım kaçırsaydım çok üzülürdüm.
kılıçbalığı benide listeye eklersen çok sevinirim.hatta hesap numaranı mesaj atarsan yarın ücreti eft yaparım hesabına.kdv dahil 80 demişsin 250ml için.yanlışsa ücretide yazarsın canım olur mu?

ayrıca MOMMY de istiyordu görsede oda katılsa.

osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
Cancum 250 ml
amancia 250 ml
jardine 250 ml
Summerlove 250 ml
Esmeralda 250
Leyla10 250

olarak değişti liste kızlar...Leyla istersen sen mommy'e haber ver..

Tuqce_KP lütfen eski mesajları oku, binlerce defa yanıtladık aynı soruları tatlım...500 lira brezilya fönü için çok fazla şehir fırsatı sitelerini incele, uygun bir fırsat yakalayabilir daha sonra ise kendi uygulamalarını kendin yapabilirsin...Şampuan watsons ve gratislerde var Nude adı...

mommye mesaj yazıp haber verdim canım.umarım en kısa zamanda görür.listeye eklediğin için teşekkür ederim bu arada :)

Balığım hoşgeldin öncelikle. Hepimiz yolunu gözler olmuştuk. İşin ile ilgili müjdeyi en kısa zamanda alırız inş.
Balığım yer varsa benide eklermisin listene 500 ml için .Saçım bozuldu eski keratinli halini çok özlüyorum.

Bu arada kızlar dün realde nude şampuanların satıldığını gördüm o kadar sevindim ki. Konyada nude yi alabileceğim yer yoktu benim için çok ıyı oldu

Son düzenleme:
Bende ilk defa yaptıracağım kuaföre. 80 tl indirimden aldım bakalım nasıl olacak.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim. 250 ml hesabınıza gönderirim. tşk.

osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
Cancum 250 ml
amancia 250 ml
jardine 250 ml
Summerlove 250 ml
Esmeralda 250
Leyla10 250
pin 250ml
karamel_guzel 500 ml

kılıçbalığı selam kendimi 250 ml olarak ekledim listeye. evde keratin fazla fazla dursun. senin yazından sonra karamel_guzel beni de ekleyin demiş onu da ekleyip son halimizi yazdım, sen ne zaman özelden hesap numaranı yazarsan eft çıkarırım sana.

herkese merhabalar.bayram sonrası foruma baktığımda kılıçbalığının cevabını okuyunca epey heyecanlandım.sabırsızlıkla hesap için msj ınızı bekliyorum.ben forumda yeniyim.arkadaş olarak da ekledim kılıçbalığını kabul edersen sevinirim.malum özelden msj atamıyorum.:26:

canım teşekkür ederim benide listeye eklediğin için. sabırsızlıkla bekliyorum saçlarımın keratinli halini

balığuuum ben naptım bilıyomusun
ben hep saçıma dove krem kullanıyodum mukemmel kokuyo ve zarar vermıyordu onarıcı özellıklı olan ama ben yanlışlıkla kardeşimin dove şampuanını kullandım bi baktım bozulmuş saç yanıklarım pörtlemiş hep sankı bırden kısaldı saçım. kızlar sakın vazgeçmeyın nude dan nude cıddı çok etkılıymiş yani para tuzağı felan değil ben loreal aldım 60tl ye sulfat free ne köpürüyo ne bişi en güzeli nude fıyatıda uygun. diyeceğim şu ki ne oluuuuuuuur erken al şu keratınlerı yoksa daha berbat olcak saçım

merhaba, saçlarınız uzadıktan sonra alttan çıkanlar çok mu kıvırcık oluyor... Brezilya fönünün yenileme süresi saçlarının uzama süresine bağlı mı? Teşekkürler.

beni eklemmeissiniz fatma ozkan 250 ml...
lutfen 1 hft giremiyorum nete....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…