- 13 Şubat 2011
- 36
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.181
ISI vermezsen keratın işlevını yerıne getırmıyor. ama keratın bakımları var profosyonel ben kuaförde yaptırmıştım onda ısı kullanmıyor ama geçici bır bakım.
Eki Görüntüle 280836 Eki Görüntüle 280835 Eki Görüntüle 280834 Eki Görüntüle 280838 Eki Görüntüle 280837
Ben işte saçlarımın tam da bu şekilde olmasını istiyorum! Düz değil de bu şekilde dalgalı olsun.Bu kızın saçı nasıl bu hale gelmiş acaba? Sanırım kendisi de brezilya fönü kullanıyor daha sonra da maşayla dalgalı hale getiriyor galiba.Başka açıklaması olan var mı? Çok hoş duruyor ya of ne olurdu benim de böyle olsa...
Kızlar ben de kılıçtan keratin alıp ilk uygulamamı kendim evde denemiştim
bilenler bilir resimlerimi de eklemiştim buraya çok da memnun kalmıştım
allah razı olsun gönderenden de sebep olandan da
lakin görüyorum ki,kılıç arkadaşımız kayıplarda gene işleri var heralde
aslında özelden msj attım beni de listeye ekle diye ama geri dönmedi
tekrardan yollamayı düşünmüyor sanırım,öyle mi??yollarsa bende talibim kendisine iletirsiniz
neyse bben uzun zamandır tereddüt ederek,fırsat sitelerinden kendime yakın bi kuaför seçmeye
çalışıyorum her yer ayrı bir markayla yapıyor,burda marka adı vermek yasak biliyorum ama
ne olur bilenler bana bi akıl versin hangi markalara güvenip yaptırdınız siz daha önce?
burdan şifreli yazın veya özelime msj atın bildiğiniz markaları
Maslak sheraton kuaför var,hani adına bakarak adamlar sheratonda riske atıp da kötü
yapmazlar heralde diyorum 90 TL Gl.....l keratin kullanıyolarmış.Şimdi bu markaya kötü diyeceksiniz ama ben
araştırdım aynı isimde bi kaç değişim marka var,ithal olanı,yerli olanı,italyan olanı falan
bu adamlar hangisini kullanıyor ki?:26::26: