- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.201
osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml
Cancum 250 ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml
Cancum 250 ml
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml
Cancum 250 ml
Aynen öyle canım benim saçım da afro saç.Strait therapy ben de uyguladım bir yılı geçti o yüzden diplerden çıktı bile ve çok kötü gözüküyor.Uçları da tiftik tiftik oldu.Acaba sen strait therapy'yi ne kadara yaptırıyordun?keratin alımı yapacaktı kılıçbalığı ne oldu haberi olan var mı? ben de ses çıkmayınca, malum bayram da yaklaşıyo, QOD brazillian blowout diye bi marka var FDA onaylıymış, ondan istettim, gelsin yaptırdıktan sonra sizle sonuçları paylaşırım. Sevilaycım benim de saçım afro. 2006 dan beri eczacıbaşının straight theraphy si var kuaförde onu uygulatıyorum. en son temmuz ayında da yaptım ama kuaförler çok para istiyo ve onu evde yapmak zor.gerçi saçın şu an orjinal halindeyse önce bi straight theraphy yaptır kuaförde derim ben. saçımın düzlüğü çok gitmemişken bu brezilya fönünü deniycem. zaten yakında ben de AFRO saçı olanlar diye bir forum açıcam :))) bizimki diğer bayanlarınki gibi saçlarım daha güzelolsundan ziyade saçımı kullanayım , tarak geçsin yeter ki meselesi : )))
bence keratın isteyenler bu mesajı alıntılayarak altına ıstediği miktarı eklesın kız tek tek uğraşmasın
aynen şöle;
osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
ben straight theraphy i 300 350 ye yaptırıyodum, 5 senedir yaptırdığım için fiyat değişiyodu ,bi ara 250 ye bile yaptırmıştım,ilacı eczacıbaşı shwartzkop un ki idi. ben Qod un ilacını aldım yarına gelirkargo yalnız, bizim üst sokakta bi kuaför enzo marka brezilya fönünü 100 tl ye yaparım dedi. kafam karıştı :s çokuygun fiyat veriyo, ilacı da gördüm enzonun acaba merdiven altı ürünü var mdıır, yoksa enzo iyi bir marka biliyorum.
yani kökten çıkanları değiştiremiyosun tabi, yine zenci saçı çıkıyo, senin saçların nasıl bildiğimiz defne joy saçı gibi demi? ha bu arada afro-amerikan (zenci dalgası) saçı olanlar diye bi konu oluşturdum yakında konu açılır :))) sen nasıl kullanıyosun saçlarını örgü mü düzleştirme ilemi? ha benim ayrıca saçım gür de. bildiğimiz zenci saçı işte.
yani kökten çıkanları değiştiremiyosun tabi, yine zenci saçı çıkıyo, senin saçların nasıl bildiğimiz defne joy saçı gibi demi? ha bu arada afro-amerikan (zenci dalgası) saçı olanlar diye bi konu oluşturdum yakında konu açılır :))) sen nasıl kullanıyosun saçlarını örgü mü düzleştirme ilemi? ha benim ayrıca saçım gür de. bildiğimiz zenci saçı işte.
Gittim ve dun brezilya fönümü yaptırdım arkadaşlar bu arada kuaförü ve çalışanları takdir ettim gerçekten kimse of demeden büyük bir özveri ile çalıştılar zaman olarak uzun surdu belkı benle ugrasana kadar 4 brezılya fönu yaparlardı ama yarın yıkadığımda böyle kalırsa ki kalmasa bile kesinlikle eski halini almayacagından eminim mükemmel bir sonuca ulaştık..
Canım ne kadara yaptırdın acaba? İnşallah tam istediğin gibi olur.Fiyatı uygunsa ben de yaptırmak isterim benim saçım da afro çünkü.
fırsat sitesinden 89 tl ye aldım canım ve ben bukadar ilgi beklemiyordum açıkçası çünki saçlarım hem afro hem uzun hemde gür kendilerine müteşekkirim iyikide gitmişim diyorum yoksa bu evde yapılacak bir uygulama degıl bizim için
malzemeyıde gözumun önunde koydular
Haklısın canım ben de yaparım diye düşünüyordum ama en iyisi kuaföre gitmek sanırım.Peki hangi marka ürün kullandılar?
osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml
Cancum 250 ml
amancia 250 ml
jardine 250 ml