Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

merhaba, saçlarınız uzadıktan sonra alttan çıkanlar çok mu kıvırcık oluyor... Brezilya fönünün yenileme süresi saçlarının uzama süresine bağlı mı? Teşekkürler.

saç uzadıktan sonra diplerden çıkan saç, mantıken bakarsak, doğal saçının yapısı nasılsa öyle çıkıyor. kıvırcıksa kıvırcık, düzse düz.. yenileme süresi uzamasına da bağlı tabi ama genelde 3-5 ay dayanıyor. (kendi deneyimlerime göre) ben yapalı 2,5 ay oldu fakat ense kısmı ve saç uçlarım yavaş yavaş bozulmaya başlıyor. ama tabiki doğal haline kıyasla çok farklı. bi kere hala kabarmıyor ve eskisine göre yüzde 75 oranında düz. ilk yaptığımda yüzde 95lik bi düzlük vardı. gitgide bu oran düşüyor elbet.

osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml + 250 ml =500 ml (ayrı ayrı şişelenecek)
Cancum 250 ml
amancia 250 ml
jardine 250 ml
Summerlove 250 ml
Esmeralda 250
Leyla10 250
Kılıç ve yoldaşları 1000 ml
pin 250ml
karamel_guzel 500 ml
fatmaozkan 250 ml
evrim 250 ml
ceylin016 250 ml
hankar 250 ml

kuzular son liste bu ben hala firmadan ok bekliyorum, tamam size keratin ayırdık dedikleri an hesap numaralarını vereceğim. Çok sık boğaz etmemek için sık aramadım ama yarın arayacağım tekrar...Merak etmeyin yani...Bu arada osge esk ekibin tüm numaralarını kaybettim sen dahil, bana sms atar mısın?

Son düzenleme:
saç uzadıktan sonra diplerden çıkan saç, mantıken bakarsak, doğal saçının yapısı nasılsa öyle çıkıyor. kıvırcıksa kıvırcık, düzse düz.. yenileme süresi uzamasına da bağlı tabi ama genelde 3-5 ay dayanıyor. (kendi deneyimlerime göre) ben yapalı 2,5 ay oldu fakat ense kısmı ve saç uçlarım yavaş yavaş bozulmaya başlıyor. ama tabiki doğal haline kıyasla çok farklı. bi kere hala kabarmıyor ve eskisine göre yüzde 75 oranında düz. ilk yaptığımda yüzde 95lik bi düzlük vardı. gitgide bu oran düşüyor elbet.

Deneyim olarak şunu ekleyebilirim...

Öncelikle tekrar bir hatırlatma yapayım benim saçlarım zaten düzdü bu yüzden ben bozulmaları saçımdaki düzlüğün bozulmasından değil yanık yerlerin tekrar lastik gibi uzamaya başlamasından anlıyorum... İlk defa uygulama yaptığımda takip edenler bilir, ard arda bir kaç defa uygulama yaptım ve yanlış hatırlamıyorsam son uygulamamı Nisan gibi yapmıştım, o günden beri bir daha uygulama yapmadım...6 ay gibi bir süre geçti ve ben şu an aciliyeti olmasada artık uygulama zamanı geldiğini düşünüyorum çünkü o lastiklenmeler kendini göstermeye başladı ve saç uçlarım eski ince haline döndü(yanıklar) tarayınca bile koparak dökülüyorlar... Yine aynı biçimde saçları dalgalı olan bir arkadaşıma uygulama yaptıktan sonra ilk uygulama birazda onun laf anlamazlığından dolayı 2.5 ay sürdü, akabinde yeni uygulama yaptık 4 ay düz bir şekilde kaldı yaptığımız son uygulama ise yine benimle aynı tarih nisandaydı, saçların brezilya fönü yapılmış kısmı hala düz ancak diplerden gelen saçlar artık bir uygulama daha yapın bana der gibi bağırıyor... Keratinleri aldıktan sonra ona komple değil yalnızca son 6 ayda uzamış olan kısma uygulama yapacağım bakalım nasıl olacak... Eğer iki kısım arasında parlaklık farkı gibi bir durum oluşmazsa bu da bir alternatif olabilir gibi düşünüyorum...Ve son olarak ensedeki saçlar bir süre sonra dalgalanmaya başlıyor, saçlarım düz olmasına rağmen ensemdeki bir tutam saç dalgalı çıkar benim keratinden sonrada yine aynı biçimde oluyor...Henüz bir çözüm bulamadım:KK19:

bende sonunda büyük ümitlerle ve hevesle kuafore yaptırdım çunku bana yapabilecek biri yoktu güya profesyonel de olur dedim once guzel yaptı biri sonra ertesi gun yine gel presleyelim dediler 3 kere preslenmesi gerekiyormus 2. gittigimde yapan kişi başkaydı ve benim zaten cok cok zayıf olan uc kısımlarımda baya bi uzun tuttu duzlestiriciyi içimden tepki ver yakıyorsun de dedim ama dilim tutuldu resmen bisy diyemedim ve dun saclarımı yıkadım sonuc sacımda olmadıgı kadar fazla yanık var:KK25:
berbat durumda saclarım duz ama uclarım mahvoldu biraz kestim malesef ama halacok fazla yanık var napcam bilmiyorum sehir dısında okudugum icinde gidip kızamıyrm o kuafore:S

bende sonunda büyük ümitlerle ve hevesle kuafore yaptırdım çunku bana yapabilecek biri yoktu güya profesyonel de olur dedim once guzel yaptı biri sonra ertesi gun yine gel presleyelim dediler 3 kere preslenmesi gerekiyormus 2. gittigimde yapan kişi başkaydı ve benim zaten cok cok zayıf olan uc kısımlarımda baya bi uzun tuttu duzlestiriciyi içimden tepki ver yakıyorsun de dedim ama dilim tutuldu resmen bisy diyemedim ve dun saclarımı yıkadım sonuc sacımda olmadıgı kadar fazla yanık var:KK25:
berbat durumda saclarım duz ama uclarım mahvoldu biraz kestim malesef ama halacok fazla yanık var napcam bilmiyorum sehir dısında okudugum icinde gidip kızamıyrm o kuafore:S

Çok üzüldüm canım, maalesef bazı kuaförler son derece dikkatsiz oluyorlar :KK43: Saç bakımı yap bol bol, badem yağı falan sür yanık yerlere:KK43:

saol canım zaten kuafore guvenmek hata kendi işini kendin yapacaksın işte:KK25: 2. keratin bakımı ne zaman yapmalıyım peki?

balığım özel mesajda attım , kaç aydır bu zamanı bekliyordum :) keratine çok ihtiyacım var. dediğim gibi 500 ml kendim için istiyorum. olurda açık kalırsa 1000 ml mi alabilrim bi kaç arkadaşımla paylaşırız. haberini bekliyorum.

bende bundan korktuğum için evde emek emek yapıyorum saçım kalın telli olmasına rağmen evde nasıl düzleştırıyorsam öyle düzletırdım ısısını ise 200 de kullandım memnunda kaldım 210 olsa yanardı emınım sadece keratının ıslak kaldığı yerden çok geçtım presle o ısıyı almasa zaten düzleşmez ustunden 10 kere gıdın bişi olmaz ama ustunde sakın bekletmeyın

Son düzenleme:
osge01 500ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml + 250 ml =500 ml (ayrı ayrı şişelenecek)
Cancum 250 ml
amancia 250 ml
jardine 250 ml
Summerlove 250 ml
Esmeralda 250
Leyla10 250
Kılıç ve yoldaşları 1000 ml
pin 250ml
karamel_guzel 500 ml
fatmaozkan 250 ml
evrim 250 ml
ceylin016 250 ml
hankar 250 ml
asuman 250 ml
ırmaky 500 ml

yarın inşallah güzel haber vereceğim size kuzular :) yalnız sırf size 6.5 litre oldu rekora koşuyoruz galiba...

Son düzenleme:
balığım özel mesajda attım , kaç aydır bu zamanı bekliyordum :) keratine çok ihtiyacım var. dediğim gibi 500 ml kendim için istiyorum. olurda açık kalırsa 1000 ml mi alabilrim bi kaç arkadaşımla paylaşırız. haberini bekliyorum.

Canım ihtiyacın vardıysa neden bana söylemedin, benim evde fazladan keratinim vardı ona buna dağıtacağıma sana gönderirdim ne olacak ki:KK43:

mesaj atıyorum canım şimdi, ben 500 ml e çıkardım yanlız keratınımı haberın olsun :) :KK9:

Tamam bu şekilde düzelttim:) Yarın arayacağım seni kuzum.

Veeeee beklenen an, keratinlerimiz bizi bekliyor kızlar :) 1.5 saat sonra eve dönmüş olacağım herkese özelden bilgileri göndereceğim, Pazartesi ödeme işini halledersek hemen akşamında kargoya verirler salı elimde olur hemen dağıtımı yaparım...Az sonra görüşmek üzere:)

Veeeee beklenen an, keratinlerimiz bizi bekliyor kızlar :) 1.5 saat sonra eve dönmüş olacağım herkese özelden bilgileri göndereceğim, Pazartesi ödeme işini halledersek hemen akşamında kargoya verirler salı elimde olur hemen dağıtımı yaparım...Az sonra görüşmek üzere:)

heyecanla seni bekliyoruz o zaman :emir_bebek:

Saçlarım herzaman kuru ve elektrikliydi.. haziran ayında brezilya fönü yaptırdım ama malum yaz olduğu için cok koruyamadım deniz havuz derken cok fazla bırşey anlamadım acıkcası. sonra röflem geldi ve kasap kuaförüm saçlarımı yaktı :/ üzerine tekrar brezilya bakımı yaptık, fön değil ama bakım amaçlı yani ilacı sürüp 45 dk. kadar sonra yıkanıyor. Ama sonuçta bir ilerleme kaydedemedim. saçlarım hala ıslakken kopuyor kuruyken ise oyuncak bebeklerın karışmış saçları gibi ve uçları çok zayıf. Mecburen düzleştirici kullanmakzorunda kalıyorum. Hatta sacımı yıkaduktan sonra bile yanık saç kokusunu duyabiliyorum. :KK43: Tekrar brezilya fönü uygulatmayı düşünüyorum fakat saçlarımın tatmamıyle kopmasından korkuyorum.. Yardım edin banaa pff:/

Saçlarım herzaman kuru ve elektrikliydi.. haziran ayında brezilya fönü yaptırdım ama malum yaz olduğu için cok koruyamadım deniz havuz derken cok fazla bırşey anlamadım acıkcası. sonra röflem geldi ve kasap kuaförüm saçlarımı yaktı :/ üzerine tekrar brezilya bakımı yaptık, fön değil ama bakım amaçlı yani ilacı sürüp 45 dk. kadar sonra yıkanıyor. Ama sonuçta bir ilerleme kaydedemedim. saçlarım hala ıslakken kopuyor kuruyken ise oyuncak bebeklerın karışmış saçları gibi ve uçları çok zayıf. Mecburen düzleştirici kullanmakzorunda kalıyorum. Hatta sacımı yıkaduktan sonra bile yanık saç kokusunu duyabiliyorum. :KK43: Tekrar brezilya fönü uygulatmayı düşünüyorum fakat saçlarımın tatmamıyle kopmasından korkuyorum.. Yardım edin banaa pff:/

Kuaförünü değiştirip bu konuda ki başarılı bir kuaföre yeniden brezilya fönü yaptır tatlım birde selective protek ammino keratin maskesi var bunu kozmetikçilerde ve internette bulabilirsin, başarılı bir maske tavsiye ederim...

An itibari ile listedeki herkese özel mesaj gönderdim kızlar, bütün bilgilerim orada yazıyor kafanıza takılan bir şey olursa arayın mail atın vs vs ...

X