Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

keratin meleğimiz yetişti kızlar :)
şimdiden söyleyeyım vallahi alıyosanız bol bol alın çunku bır daha zor alırız uğraşmak çok emek istiyor. yüzümüz kalmadı istemeye artık. 250 alıyosunuz ama ıkıncıyı yapmak istediğimizde bazen yetmiyor az geliyor bişiler çıkıyor tekrar almak kargo ödemek vs.. maddi durumu elvenler bence 500 alsın en az ..

Aşkolsun canım ya, ne demek yüzümüz kalmadı... Bak ben nasıl arsız arsız firmayı sıkıştırıp duruyorum burada asıl yüzsüz benim herhalde ahahahaha

kılıcbalıgı bisey soracagm sana biliyrm aslında bunla ilgili konu acmıssn ama hazır burda cevap yazarken burdan sormak istedm fonden sonra uygun olan sac kremleri arasında watson ballı maske uygun demıssın bende vardı cokda memnundum ama icindekilerde paraben turevleri var emin olamadım bozmaz mı kesin diyorsun? simdiden tesekkurler:)

Ben kullanıyorum çok memnun kaldım, kastettiğin paraben bileşiklerindeki tuz ise, her tuzun yani sodyumun brezilya fönüne zararı olmuyor canım yani kesin olarak zararı yok:)

cnm sakı benı unutma gercı hem burda hem telden msj attım bıle sana senı sevıorum

kızlar merhaba sormak istediğim bişey var bu keratini sürddükten sonra saçımızı düzleştiriyoruz ya eğer uç akısımlarını hafif kıvırırsak o şekilde mi şekillenecek tam dümdüz yapmak istemiyosam uçlarıbi hal çaresi var mı bunun yazın lütfen

ayy nolur birisi yatıyo desin de rahat rahat yapayım havalemi

Canım kuruttuktan sonra uçları içe veya dışa fön çek, sonra düzleştirici ile aynı yönde işlem yap o zaman bir miktar tutuyor, ben en son öyle yapmıştım ama döndü dolaştı yine prasa gibi düz oldu sonra...

yatiyo bana verirmisin cunku ben yarin nobetteyim sali gunu gidebilirim ancak bankaya..
canim benim saolasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…