Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıç balığından haber yok mu? nasıl alcaz parasını nasıl ödeyeceğiz bilen biri bana anlatabilir mi???

Aynen öyle canım benim saçım da afro saç.Strait therapy ben de uyguladım bir yılı geçti o yüzden diplerden çıktı bile ve çok kötü gözüküyor.Uçları da tiftik tiftik oldu.Acaba sen strait therapy'yi ne kadara yaptırıyordun?

ben straight theraphy i 300 350 ye yaptırıyodum, 5 senedir yaptırdığım için fiyat değişiyodu ,bi ara 250 ye bile yaptırmıştım,ilacı eczacıbaşı shwartzkop un ki idi. ben Qod un ilacını aldım yarına gelirkargo yalnız, bizim üst sokakta bi kuaför enzo marka brezilya fönünü 100 tl ye yaparım dedi. kafam karıştı :s çokuygun fiyat veriyo, ilacı da gördüm enzonun acaba merdiven altı ürünü var mdıır, yoksa enzo iyi bir marka biliyorum.

Peki 5 yıldır yaptırıyorsun saçın yatışmıştır herhalde artık eskisi gibi değildir değil mi?Yoksa yaptırmasan afro saça döner mi?

yani kökten çıkanları değiştiremiyosun tabi, yine zenci saçı çıkıyo, senin saçların nasıl bildiğimiz defne joy saçı gibi demi? ha bu arada afro-amerikan (zenci dalgası) saçı olanlar diye bi konu oluşturdum yakında konu açılır :))) sen nasıl kullanıyosun saçlarını örgü mü düzleştirme ilemi? ha benim ayrıca saçım gür de. bildiğimiz zenci saçı işte.

Benim saçım da öyle malesef sürekli de yaptıramıyorum oldukça pahalı bir yöntem.Ben kendim düzleştiriciyle sürekli düzleştiriyorum bu yüzden de oldukça yıprandı,kırıklar oluştu..O zaman artık ben o konunun müdavimi olurum :)

Gittim ve dun brezilya fönümü yaptırdım arkadaşlar bu arada kuaförü ve çalışanları takdir ettim gerçekten kimse of demeden büyük bir özveri ile çalıştılar zaman olarak uzun surdu belkı benle ugrasana kadar 4 brezılya fönu yaparlardı ama yarın yıkadığımda böyle kalırsa ki kalmasa bile kesinlikle eski halini almayacagından eminim mükemmel bir sonuca ulaştık..

Canım ne kadara yaptırdın acaba? İnşallah tam istediğin gibi olur.Fiyatı uygunsa ben de yaptırmak isterim benim saçım da afro çünkü.

osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml
Cancum 250 ml
amancia 250 ml
jardine 250 ml

Canım ne kadara yaptırdın acaba? İnşallah tam istediğin gibi olur.Fiyatı uygunsa ben de yaptırmak isterim benim saçım da afro çünkü.

fırsat sitesinden 89 tl ye aldım canım ve ben bukadar ilgi beklemiyordum açıkçası çünki saçlarım hem afro hem uzun hemde gür kendilerine müteşekkirim iyikide gitmişim diyorum yoksa bu evde yapılacak bir uygulama degıl bizim için
malzemeyıde gözumun önunde koydular

Haklısın canım ben de yaparım diye düşünüyordum ama en iyisi kuaföre gitmek sanırım.Peki hangi marka ürün kullandılar?

Haklısın canım ben de yaparım diye düşünüyordum ama en iyisi kuaföre gitmek sanırım.Peki hangi marka ürün kullandılar?

Burda marka vermıyorlar sanırım sana kuaför lınkını atayım G.. in Ju... markasını kullanıyorlar.Saçları İçin Kaliteyi Arayanlar Maslak Sheraton Hair&Style Sizleri Bekliyor! Bayanlar İçin; Global Keratin Markası ile Brezilya Fönü 350 TL Yerine 89 TL, Kesim, Boya, Fön, Kaş Alımı 120 TL Yerine 49 TL, Baylar İçin; Saç Sakal 60 TL Yerine 19,90 TL! -

Osge harikasın sen canım, liste yapmana çok sevindim... Bayram geçsin ben zaten hepinize bilgileri göndereceğim merak etmeyin...Bir iki gün daha sabır...

osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml
Cancum 250 ml
amancia 250 ml
jardine 250 ml
Summerlove 250 ml
Kılıç ve yoldaşları 1000 ml

Son düzenleme:
Kızlar, tek tek yanıtlayacaktım ama çok fazla mesaj var...Genel olarak yanıtlayayım...

Kullanım ömrü kapalı şişe 5 sene, açıldıktan sonra 24 ay, karanlıkta muhafaza ettikten sonra sorun olmaz çünkü içeriğinde balmumu var bunu unutmayın.Masal rüya, belki s.k. tarihi markaya göre değişiyor olabilir çünkü içinde beeswax bulunan bir ürünün iki ayda bozulması mümkün değil, eğer bozulma kabiliyeti varsa kaliteden şüphe etmek gerek...

Ben kendi hesap bilgilerimi adımı, numaramı size özel mesajla göndereceğim, özel mesaj ile dönemeyenler bana mail atacak.Bu güne kadar hep böyle yaptık. Bunun dışında en son aldığımız çikolatalı ve tamir özelliği yüksek olan keratini alacağız. Bekleme sebebimiz firmanın yine yurtdışına yüksek miktarda ihraç yapması ve ellerinde keratin olmaması, malum hatır gönülle alıyoruz keratinleri. Bu hafta sanırım bizim için ayıracaklar. Zaten alacağımız alt tarafı 3-4 şişe keratin idare ederler... Fiyatlarda zam yok allahtan... Bunun dışında elinden bu işler gelmeyenler bence hiç bulaşmasınlar neticede para bu, kimsenin saçını yakmasını veya parasını sokağa atmasını istemiyorum...

Bunun dışında kızlar aylardır çok yoğunum biliyorsunuz ve sonunda emeğimin karşılığını almaya maddi manevi almaya başladım, sizlerin güzel enerjileri ve duaları sayesinde tabii ki... Hepinizi seviyorum. Size müjde vermeme çok az kaldı :) Hayır hayır, piyasaya bir ürün falan çıkartmıyorum, bana yakın olan arkadaşlar bilir, tamamen kendi işimle alakalı nihai bir son söz konusu :)

Ben yarın, saçlarıma ufaktan balyaj atıp yeni bir uygulama yapacağım kendime, artık zamanı geldi baharın başından beri keratin görmedi saçlarım, buna rağmen durumu çok iyi... Yaz için yorumlarıma gelince, ben denize girdim sıkça, saçlarımda bozulma olmadı, havuza girmedim bu yüzden havuz konusunu bilmiyorum... Arada sülfatsız şampuan yerine lorealin ballı şampuanını kullanıp kaçamak yapmadımda değil o da hak getire, bir yandan düşünmeye başladım acaba sülfatsız şampuan para tuzağı mı? Gerçi saçlarıma iyi geldi ama bilemedim şimdi, denemeyede cesaretim yok...

Saç maskesi olarak şu sıra watsons ballı saç maskesi kullanıyorum sadece, saçlarımı dokunulası saçlar haline getiriyor tavsiye ederim. Protek maskeyi ise banyodan önce kullanıyorum...

Şimdilik hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, bayram biter bitmez keratinleri ne zaman alacağımızı buradan bildirip mesajlarınızı atacağım... Şampuanları hazırlayın canlar, saçlara bahar geliyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…