Kızlar, tek tek yanıtlayacaktım ama çok fazla mesaj var...Genel olarak yanıtlayayım...
Kullanım ömrü kapalı şişe 5 sene, açıldıktan sonra 24 ay, karanlıkta muhafaza ettikten sonra sorun olmaz çünkü içeriğinde balmumu var bunu unutmayın.Masal rüya, belki s.k. tarihi markaya göre değişiyor olabilir çünkü içinde beeswax bulunan bir ürünün iki ayda bozulması mümkün değil, eğer bozulma kabiliyeti varsa kaliteden şüphe etmek gerek...
Ben kendi hesap bilgilerimi adımı, numaramı size özel mesajla göndereceğim, özel mesaj ile dönemeyenler bana mail atacak.Bu güne kadar hep böyle yaptık. Bunun dışında en son aldığımız çikolatalı ve tamir özelliği yüksek olan keratini alacağız. Bekleme sebebimiz firmanın yine yurtdışına yüksek miktarda ihraç yapması ve ellerinde keratin olmaması, malum hatır gönülle alıyoruz keratinleri. Bu hafta sanırım bizim için ayıracaklar. Zaten alacağımız alt tarafı 3-4 şişe keratin idare ederler... Fiyatlarda zam yok allahtan... Bunun dışında elinden bu işler gelmeyenler bence hiç bulaşmasınlar neticede para bu, kimsenin saçını yakmasını veya parasını sokağa atmasını istemiyorum...
Bunun dışında kızlar aylardır çok yoğunum biliyorsunuz ve sonunda emeğimin karşılığını almaya maddi manevi almaya başladım, sizlerin güzel enerjileri ve duaları sayesinde tabii ki... Hepinizi seviyorum. Size müjde vermeme çok az kaldı :) Hayır hayır, piyasaya bir ürün falan çıkartmıyorum, bana yakın olan arkadaşlar bilir, tamamen kendi işimle alakalı nihai bir son söz konusu :)
Ben yarın, saçlarıma ufaktan balyaj atıp yeni bir uygulama yapacağım kendime, artık zamanı geldi baharın başından beri keratin görmedi saçlarım, buna rağmen durumu çok iyi... Yaz için yorumlarıma gelince, ben denize girdim sıkça, saçlarımda bozulma olmadı, havuza girmedim bu yüzden havuz konusunu bilmiyorum... Arada sülfatsız şampuan yerine lorealin ballı şampuanını kullanıp kaçamak yapmadımda değil o da hak getire, bir yandan düşünmeye başladım acaba sülfatsız şampuan para tuzağı mı? Gerçi saçlarıma iyi geldi ama bilemedim şimdi, denemeyede cesaretim yok...
Saç maskesi olarak şu sıra watsons ballı saç maskesi kullanıyorum sadece, saçlarımı dokunulası saçlar haline getiriyor tavsiye ederim. Protek maskeyi ise banyodan önce kullanıyorum...
Şimdilik hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, bayram biter bitmez keratinleri ne zaman alacağımızı buradan bildirip mesajlarınızı atacağım... Şampuanları hazırlayın canlar, saçlara bahar geliyor:)))