Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıcbalıgı bende bu paylasıma katılmak ıstıyorum madem son paylasım 500 ml lık ısterım bende ozelden adres vs bılgılerını sımdıden atıyorum

balığım aslında bu bozulma konusunda kızlara katılıyorum benım aldığım keratının kokusu felan değişti mesela , onun dışında aldığım selective de bozuldu o guzelım muz kokulu şeyden tuhaf bı koku çıkıyor artık bu kozmetıklerın ömru zaten 2 sene bır de nasıl oldu bılmem ama keratını beklettiğim şişenin kapağı patlamış asıtlendımı bu keratın dıye çok korktum ben.....
afro olan arkadaş bence sen bu işi kendın yaparak riske atma şehrınde mutlaka işinde uzman bı kuaför vardır orda yaptırsan senın için ıyı olur onu evde yaparken kendınden geçersin vallahi. kendın sadece evde düzleştirme işlemini yaparsın - ki bence onuda kuaför yapsın benım ilk işlemımı kuaför yaptı onlar diplerini felan çok muntazam yapıyor bız evde kıvırıyoruz ıstemeden ve ınce tarakla ince tutamlar alarak yaptı hakkını yemeyeyım kuaförün. çok muntazam yaptı ama saçım kalın olduğundan sadece yumuşadı. yanıklarımda gitti tabıkı , demedi deme

kılıcbalığı keratın aldı , şampuan almadı bıze bız kendı ımkanımızla nude adında bi şampuan aldık fıyattı 15 tl cıvarında. saç kremıde mevcut oda aynı fiyat. keratın 250 ml 80 tl dedi yani 1000 ml 320 tl yapar. yanlış anlama olmasın 1 kılo değil 1000 ml. yani saçını nude ile yıkayıp sonra işlemi yapıp tekrar nude ile yıkayabılıyorsun. heryerde var artık kozmetıkçiler satıyor.

Son düzenleme:
Kızlar ortak yazıyorum hepinize daha önce ben elden gidip aldığım için direkt kdv siz almıştım o zaman fiyatı 250 ml 63 liraydı ama şu an gidip alabilme şansım olmadığı için fatura kesiyorlar ve fiyat 250 ml 80 e çıkıyor... Maalesef zaten foruma giremediğimden zamanım olmadığını anlamışsınızdır bu yüzden gidip alaiblme şansım yok kızlar lütfen mazur görün

Sağa sola duyurun bu son keratin alımıdır...

YAZAN KILIÇBALIĞI ( Forumu hep okuyorum ama göremıyorum dıyen arkadaşlar için )

hangı bilgıler lazım bunları bılmıyoruz kı ???tecrubelı olanlar söylerse bızde özel mesajla yollarız bırde ne zaman olur acab cunku araya kurban bayramı gırıyor..adreslerımızde olmayabılırz ...

bende istiyorum ama alim isi bayram sonraina kalanbilirmi ole bi sansimiz varmi cunku izine cikiyorum
alma tarihiniz bellimi.......

merhaba konuyu ilk günden beri takip etmeye çalışıyorum.ben 2. ye kendi kuaförümde yaptırdım ve çok memnun kaldım.ama saçımda röfle var. röfle yaptırdığımda etkisi oldukça azalıyor.yine röfle zamanı geldi ve ben kendim evde denemek istiyorum.listeye beni de eklerseniz çok sevinirim.konuyu başlatan kılıçbalığına çok teşekkür ediyorum böyle birşeye vesile olduğu için.inanıyorum ki çok hayır duası almıştır eminim.en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.ben de 500 ml almak isterim.size nasıl ulaşabilirim?

kızlar öncelikle hepinize bi soru sormak istiorm.bnm saçlarım kıvırcık kuru ve kalın telli.saçı bnm gibi olup ta deneyen var mı acaba? ben denedım sadece bnm gibi olup kullananlar nasıl sonuçlar aldılar mrk ediyorum?bide bugun kafama bişi takıldı arkadaşlar.sülfat brezilya fönünü bozuo ya tuz olduğu içinmiş mesela denizde bozuomus peki acaba terlemekte bozarmı ya sonuçta terde tuzlu :S kafama cok takıldı ya bide lütfen bnm gibi saça sahip arkadaşlarda görüşlerini paylaşırsa cok sevınırım...

ha bir de ben 250 ml istiyorum ilk denemem ne de olsa bir de hangi bilgileri vermemiz gerektigini bir arkadas soyleyebilirse super olur vallahi... kilicbaligi mukemmelsin bu arada bu yardimseverlik bu sabir valla ne diyim

ter de bozuyo canım. mesela ense kısmındaki saçlar, alın bölgesindekiler bi de kulak arkası daha çabuk bozuluyor. ben 2 ayda bi o bölgelere ufak uygulamalar yapıp yeniliyorum

kızlar benimde bir sorum olucak

fırsat sitesinde nisan kuaför 75 tl ye inmiş acaba yaptırsam mı

yoksa evde mi yapsam aynı fiyata geliyor sanırım

hayır canım, benim saçlarım çok kalın sayılmaz. doğal hali dalgalı. ama kuruluk konusunda aynıyız =)

=) hmm anladım cnm.ya ben alırken adamla konustum telde.cok sık yapmamak gerektını yoksa saçın yapısına zarar verdını solemıstı ama dogrumu dıılmı bılemıorm cunku bakım sonucta ne bılım :S bnm saçlar kıvırcık bide yani =)

son bir soru simdi benim mesaj sayim 100 olmadigi icin ozel mesaj atamiyorum mail atsam adres bilgilerimi olur mu??

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende kırıklarım ve biraz yanıklarım yüzünden brezilya fönünü yaptırmayı düşünüyordum ama bana dümdüz saç yakışmıyor.Bende sadece keratin alıp saçlarıma sürmeyi düşünüyorum.Böyle yaparsam da olur eralde? Yardımcı olabilir misiniz...

ISI vermezsen keratın işlevını yerıne getırmıyor. ama keratın bakımları var profosyonel ben kuaförde yaptırmıştım onda ısı kullanmıyor ama geçici bır bakım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…