- 18 Nisan 2008
- 119
- 3
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.161
kılıcbalıgı bende bu paylasıma katılmak ıstıyorum madem son paylasım 500 ml lık ısterım bende ozelden adres vs bılgılerını sımdıden atıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim once sulfatsiz sampuan ve keratine ihtiyacim var ve fiyatlarini bilmiyorum...
1 litre keratin ise fiyatini ogrenebilirmiyim..
birde sampuann fiyatini miktari ne kadar..
ona gore size siparis bildireyim....
sayfalara baktim fiyat goremedim
canim simdiden tesekkkurler......
Kızlar ortak yazıyorum hepinize daha önce ben elden gidip aldığım için direkt kdv siz almıştım o zaman fiyatı 250 ml 63 liraydı ama şu an gidip alabilme şansım olmadığı için fatura kesiyorlar ve fiyat 250 ml 80 e çıkıyor... Maalesef zaten foruma giremediğimden zamanım olmadığını anlamışsınızdır bu yüzden gidip alaiblme şansım yok kızlar lütfen mazur görün
Sağa sola duyurun bu son keratin alımıdır...
YAZAN KILIÇBALIĞI ( Forumu hep okuyorum ama göremıyorum dıyen arkadaşlar için )
kızlar öncelikle hepinize bi soru sormak istiorm.bnm saçlarım kıvırcık kuru ve kalın telli.saçı bnm gibi olup ta deneyen var mı acaba? ben denedım sadece bnm gibi olup kullananlar nasıl sonuçlar aldılar mrk ediyorum?bide bugun kafama bişi takıldı arkadaşlar.sülfat brezilya fönünü bozuo ya tuz olduğu içinmiş mesela denizde bozuomus peki acaba terlemekte bozarmı ya sonuçta terde tuzlu :S kafama cok takıldı ya bide lütfen bnm gibi saça sahip arkadaşlarda görüşlerini paylaşırsa cok sevınırım...
ter de bozuyo canım. mesela ense kısmındaki saçlar, alın bölgesindekiler bi de kulak arkası daha çabuk bozuluyor. ben 2 ayda bi o bölgelere ufak uygulamalar yapıp yeniliyorum
hayır canım, benim saçlarım çok kalın sayılmaz. doğal hali dalgalı. ama kuruluk konusunda aynıyız =)anladım cnm pekı senın saçın bnmki gibimi?
hayır canım, benim saçlarım çok kalın sayılmaz. doğal hali dalgalı. ama kuruluk konusunda aynıyız =)
son bir soru simdi benim mesaj sayim 100 olmadigi icin ozel mesaj atamiyorum mail atsam adres bilgilerimi olur mu??
Arkadaşlar bende kırıklarım ve biraz yanıklarım yüzünden brezilya fönünü yaptırmayı düşünüyordum ama bana dümdüz saç yakışmıyor.Bende sadece keratin alıp saçlarıma sürmeyi düşünüyorum.Böyle yaparsam da olur eralde? Yardımcı olabilir misiniz...