Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Aynalarını kırarım beni delirtmesinler :) Amip gibi bölünerek mi çoğalıyorum ne oluyorum anlamadım her forumda bir kılıçbalığı ama olmazki yaaa!!!

hosgeldin balıkımız özlettin...ben pazartesi senin yolladıgın keratinle yaptım ve yumusacık oldu...tam jilet gibi olmadı ama muhtesem oldu tskkürler cnm..ayrıca kk nın bazı topiklerindede okudum..aynalımı ne sitesinde birde balinaydı sanırım o sitede hep kk dan alınmıs yazıların yayınlandıgını..takma sen kafana..kendine iyi bak balugumuz

Canım posta girişin dolu, şampuanı sormuşsun o olur... Alıntılar içinde ne yapalım artık çokda önemli değil herkes yararlansın...Balina komple siteyi kopyalamış ilginçti... Keratin konusunada sevindim canım benim :)

Kızlar, hem forumda yazmışsınız hemde özelden mesaj atmışsınız... Son bir kere daha keratin alabiliriz ama sonrasında artık ben alışverişe karışmak istemiyorum... Kim ne kadar almak istiyorsa lütfen bunu belirtsin yeni liste yapalım ve alalım benimde ihtiyacım var, keratin sebili gibi herkese dağıttım, bana kalmadı... Son yaptığımdan bu yana çok zaman geçti yenilemem lazım artık...

ben kesin katılıyorum, saçlarım keratin diye ağlıyor resmen:)
fiyatı eskisiyle aynı ise 500 ml istiyorum.
(galiba daha önce aldığımız 250 ml ydi)
bayram girmeden halledebiliriz inşallah.

canım bende ıstıyorum 250 ml lutfeeeeeeeeeeennnnnnnn benıde ekleyın

moryel özel mesaj kutun dolmus sana mesaj atacaktım fıyatı sorabılır mıyım acaba?

benım son bır sorum daha olacak.bu fönu yaptıktan sonra ıstersek sacımızı dalgalı yapabılıyor muyuz? bır sakıncası var mı?

Çok sevindim gerçekten saçlarım tiftik tiftik olmuştu tekrardan yapmam gerekiyor..Ben de 250 ml almak istiyorum.Fiyatı tam olarak ne kadardı?

indirelim aynalarını başlarına da görsünler:)
taklitler asıllarını yaşatırmış canım
üretmek emek vermektense hazıra konmak daha kolay olduğundan
her zaman daha cazip geliyo insanlara tabi.

Bu hafta hallederiz...

oo canım benim hoş geldin tabiki ben de istiyorum 250 ml kafi canım :)

Tamam kuzum

canım bende ıstıyorum 250 ml lutfeeeeeeeeeeennnnnnnn benıde ekleyın
Ekledim

benım son bır sorum daha olacak.bu fönu yaptıktan sonra ıstersek sacımızı dalgalı yapabılıyor muyuz? bır sakıncası var mı?
İstediğin gibi yapabilirsin, dalgalı, kıvırcık fark etmiyor...Ben şahsen saçlarım normalde zaten düz olduğu için hep dalgalı hacimli saçları sevmişimdir o yüzden hep dalgalı yaparım saçlarımı...

Çok sevindim gerçekten saçlarım tiftik tiftik olmuştu tekrardan yapmam gerekiyor..Ben de 250 ml almak istiyorum.Fiyatı tam olarak ne kadardı?

Kızlar ortak yazıyorum hepinize daha önce ben elden gidip aldığım için direkt kdv siz almıştım o zaman fiyatı 250 ml 63 liraydı ama şu an gidip alabilme şansım olmadığı için fatura kesiyorlar ve fiyat 250 ml 80 e çıkıyor... Maalesef zaten foruma giremediğimden zamanım olmadığını anlamışsınızdır bu yüzden gidip alaiblme şansım yok kızlar lütfen mazur görün

Sağa sola duyurun bu son keratin alımıdır...

Son düzenleme:
merhaba kılıçbalığı,senin içinde uygunsa eğer bende keratin alımına katılmak istiyorum,
mümkünse 250 ml,
şimdiden teşekkürler...

hoşgeldin kılıçbalığı uzun zamandır bu anı bekliyordum mümkünse bende 250 ml keratin alımına katılmak istiyorum benide ekler misin=)

Bir de merak ediyorum nasıl oluyor,dümdüz mü,föne gerek kalıyor mu daha sonrasında?Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…