Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

ya ben de istiyorum ama saçlar cidden böyle ipek gibi oluo mu kızlar?sorum kuaför 250 istedi yahu!

balıgımızdan aldıgımızla yaptım ipppekkk gibi oldu valla.....kuaföre yaptırmak istiyorsan sehir fırsatlarından yararlan..kızımın sacı uzundu 99 tl yaptırdı ve cok güzel oldu onunda cok memnun..ama hangi marka kullanıyorlar ögren derim :KK34:

Bir de merak ediyorum nasıl oluyor,dümdüz mü,föne gerek kalıyor mu daha sonrasında?Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi

kendi adıma söleyim ipek gibi oldu kabarma tiftiklenmeler gitti..yumusacık insanın hep elleyesi var :KK1: yıkıyorum kendi halinde kuruyor harika hic eskisinden eser yok kabarmıyor..bne memnunum tskkürler balıgım.

nasıl olacak yani nereye para yatıracagız ve ne zaman olur acaba? birde uzun saça 250 ml yeter mi? saçlarım beden çizgısının oraya kadar...

:KK1::KK1::KK1::KK1:

Bu hafta hallederiz...

Tamam kuzum

Ekledim

İstediğin gibi yapabilirsin, dalgalı, kıvırcık fark etmiyor...Ben şahsen saçlarım normalde zaten düz olduğu için hep dalgalı hacimli saçları sevmişimdir o yüzden hep dalgalı yaparım saçlarımı...

Kızlar ortak yazıyorum hepinize daha önce ben elden gidip aldığım için direkt kdv siz almıştım o zaman fiyatı 250 ml 63 liraydı ama şu an gidip alabilme şansım olmadığı için fatura kesiyorlar ve fiyat 250 ml 80 e çıkıyor... Maalesef zaten foruma giremediğimden zamanım olmadığını anlamışsınızdır bu yüzden gidip alaiblme şansım yok kızlar lütfen mazur görün :KK43:

Sağa sola duyurun bu son keratin alımıdır...

kılıçbalığı beni de ekleybilirmisin şu keratin alımına?

emirgül çok teşekkür ederim,
aydınlattığın için çok sağol, sizin kullandığınız ürüne az baktım da 4 ürünü var; deep cleaning bu sanırım keratin öncesi şampuan, after keratin shampoo var bu sanırım keratin işlemi sonrası uygulanan şampuan yani 48 saat sonra yıkama aşamasında uygulanan şampuan. fakat seyi anlamadım asıl işlemi yaparken sürülen keratin technic treatment mı yoksa anti oksidant conditioner mı? yalnız bişey daha kafama takıldı şu duman ve acayip koku gözlerin sulanması falan durumları, içinde formaldheit miktarının yoğun olduğunu göstermez mi? organics in bir ürünü var fakat 30 gün düzleşme diyor onda koku duman yokmuş, onla ilgili bilgin var mı? bir de en son enzo diye bir marka var kokusu dumanı olmayan bunun nerde satıldığı ile ilgili birfikrin var mı? çok teşekkür ederim. sevgiler.

Brezilya fön gerçekten işe yarıyo benim eşim kuaför 250 lira fiat bence çok iyi bizimkiler biraz pahalı yapıyo galiba :)

kılıçbalığı beni de ekleybilirmisin şu keratin alımına?

kılıçbalığım uzun bı aradan sonra mrb tekrar sayfa almıs basını gitmiş maaşallah =) sende yılmadan cvp vermissin hepimizi bilgilendirmissin ellerine yüreğine sağlık cnm bnm=) ben bişi sormak istiyodum sana.sayfanın basında kullandıgımız keratin markasını alıosun dimi hala?yani herhangi bi değişme varmı kuzum?

balığım bişey sorucam sana bu keratin alımı hakkında. şimdi son kez alıyorum deyince bi panik oldum ben :KK70:
aslında 1 kullanımlık daha keratinim var fakat bu bitince ne yapıcam bilemiyorum..

aldığın keratin şişesinde son kullanma tarihi varsa eğer ne kadar dayandığını belirtirmisin canım sana zahmet.. ona göre ben de katılıcam keratin alımına.

nasıl olacak yani nereye para yatıracagız ve ne zaman olur acaba? birde uzun saça 250 ml yeter mi? saçlarım beden çizgısının oraya kadar...

bi saca 80 ml yetiyor..sac boyar gibi sürülmüyor..hadi sacın cok uzun 100ml yeterlidir cnm..ve uygulamayıda iyice oku öyle yap cnm:)

Kızlar herkese yetecek kadar alacağız panik yapmayın, bu hafta keratin almak isteyen herkes yazsın haftayada alımı gerçekleştiririz. İsteyenler lütfen özel mesajla değil buradan belirtsin. Bu arada el altından hala site adresleri ürün isimleri uçuşuyor anladığım kadarı ile...Hala bu kadar mesajdan sonra zahmet edip mesajları okumadan birde üzerine hala formaldehit mi şu marka mı bu markamı diyen üyelere yardım etmeyin, etmeyin etmeyin. Kim nereden istiyorsa alsın. Okumak istemeyende okumasın arkadaşlar... İnternette bin tane marka var, bizim kullandığımız ürünün en iyisi olduğunu ne ben ne hiçbirimiz iddia edemez ama biliyoruz ki bütçemize göre alabileceğimiz en iyi ürün buydu, firmadan da allah razı olsun hiç geri çevirmediler... Son kez alıyoruz ve daha sonrada artık karışmayacağım.

Cuma günü listeyi yapıp ödeme yapmanız gereken miktarları bildireceğim, ben 1 litre alacağım kendime. Ürünlerin son kullanma tarihi 5 sene kadar...

Kızlar herkese yetecek kadar alacağız panik yapmayın, bu hafta keratin almak isteyen herkes yazsın haftayada alımı gerçekleştiririz. İsteyenler lütfen özel mesajla değil buradan belirtsin. Bu arada el altından hala site adresleri ürün isimleri uçuşuyor anladığım kadarı ile...Hala bu kadar mesajdan sonra zahmet edip mesajları okumadan birde üzerine hala formaldehit mi şu marka mı bu markamı diyen üyelere yardım etmeyin, etmeyin etmeyin. Kim nereden istiyorsa alsın. Okumak istemeyende okumasın arkadaşlar... İnternette bin tane marka var, bizim kullandığımız ürünün en iyisi olduğunu ne ben ne hiçbirimiz iddia edemez ama biliyoruz ki bütçemize göre alabileceğimiz en iyi ürün buydu, firmadan da allah razı olsun hiç geri çevirmediler... Son kez alıyoruz ve daha sonrada artık karışmayacağım.

Cuma günü listeyi yapıp ödeme yapmanız gereken miktarları bildireceğim, ben 1 litre alacağım kendime. Ürünlerin son kullanma tarihi 5 sene kadar...

canim benim once sulfatsiz sampuan ve keratine ihtiyacim var ve fiyatlarini bilmiyorum...
1 litre keratin ise fiyatini ogrenebilirmiyim..
birde sampuann fiyatini miktari ne kadar..
ona gore size siparis bildireyim....
sayfalara baktim fiyat goremedim
canim simdiden tesekkkurler......

Selamlar kılıçbalığı, bende istiyorum fakat sana parayı nasıl ulaştıracağım ben ? hesap numarasından falanmı ? Özel mesaj atamıyorum malesef kimseye, siz bana eğer öylelyse hesap bilgilerinizi atarmısınız mesaj ile ? yada telefon numaranızı ?

slm kılıcbalığı ben de istiyorum ama sana nasıl ödeme yapacagm ? hesap numarası fln bilmiyorum ve yeni uyeyim . uye olmadan önce de senin evde keratin bakımı sayfanın ciddi takpçisiydim. daha sonra uye oldum. ve bir şey daha. ben iki hafta önce brezilya fonu yaptırdım. markayı soylemeyecegim , fakat merak ettiğim şey şu , bende de sende olan şey yani lastikleşmeler vardı. felaket şekilde . saçlarım röfleli zaten. her neyse bunun için yaptırdım . yalnız sorun şu ki uçlar ve aradan çıkan minik saçlar yanık yanık oldu kazık gibi resmen :KK43:(( kuaforumun inkar etmesine ragmen ben biliyorum ki ısıyı yuksek tuttugu için oldu. şimdi senin getirteceğin urunden ikinci bakımı yapmak istiyorum eğer beni de ekleyebilirsen. lutfn ikinci bakımla bunun geçme olasılığı var mı bana yardımcı olur musun lutfen?? yoksa ısıyla kıtır kıtır olan uçlar asla duzelmez mi, bir de iki farklı marka ve içerik saçımda bozulma yapar mı ?? ve saçlarım kuruuu hem de çok ! baydık seni bu keratin muhabbetiyle ama ne olur ne olur bana yardım et kimseye guvenemiyorum senden baska ..:KK43:

kılıçbalığı yanlış anlama ne olur, aklımda soru işaretleri olmasa bu kadar soru sormazdım,çünkü benimdiğer kızlardan farklıolarak saçım afro ve ben düzleştirmeyi sürekli yapmak durumundayım lütfen keratin alım listesine beni de ekle lütfeeeeennn : (

keratin ömür 5 yıl demişsin benim bildiğim keratin açıldıktan sonra 1-2 ay içinde tüketilmesi şişe açılmadan 5 yıl olabilir bunu iyi bilgilendirmek gerekiyor nerden biliyorsun diyecek olanlara sürekli gittiğim kuaförde birgün bir diyolag geçmişti birisine keratin uyguluyordu şişesini gördüm 500 ml di orda sordum bunların 1 kilolukları yokmu onlardan neden almıyorsun diye sordum ben çok sık yapmıyorum brezilya fönünü keratin açıldıktan sonra 1-2 ay içinde özeliiğini kaybetmeye başlıyor ondan bitince yeni alıyorum demişti.

X