- 20 Ekim 2011
- 28
- 0
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.141
ya ben de istiyorum ama saçlar cidden böyle ipek gibi oluo mu kızlar?sorum kuaför 250 istedi yahu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben de istiyorum ama saçlar cidden böyle ipek gibi oluo mu kızlar?sorum kuaför 250 istedi yahu!
Bir de merak ediyorum nasıl oluyor,dümdüz mü,föne gerek kalıyor mu daha sonrasında?Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi
Bu hafta hallederiz...
Tamam kuzum
Ekledim
İstediğin gibi yapabilirsin, dalgalı, kıvırcık fark etmiyor...Ben şahsen saçlarım normalde zaten düz olduğu için hep dalgalı hacimli saçları sevmişimdir o yüzden hep dalgalı yaparım saçlarımı...
Kızlar ortak yazıyorum hepinize daha önce ben elden gidip aldığım için direkt kdv siz almıştım o zaman fiyatı 250 ml 63 liraydı ama şu an gidip alabilme şansım olmadığı için fatura kesiyorlar ve fiyat 250 ml 80 e çıkıyor... Maalesef zaten foruma giremediğimden zamanım olmadığını anlamışsınızdır bu yüzden gidip alaiblme şansım yok kızlar lütfen mazur görün
Sağa sola duyurun bu son keratin alımıdır...
kılıçbalığı beni de ekleybilirmisin şu keratin alımına?
nasıl olacak yani nereye para yatıracagız ve ne zaman olur acaba? birde uzun saça 250 ml yeter mi? saçlarım beden çizgısının oraya kadar...
bi saca 80 ml yetiyor..sac boyar gibi sürülmüyor..hadi sacın cok uzun 100ml yeterlidir cnm..ve uygulamayıda iyice oku öyle yap cnm:)
Kızlar herkese yetecek kadar alacağız panik yapmayın, bu hafta keratin almak isteyen herkes yazsın haftayada alımı gerçekleştiririz. İsteyenler lütfen özel mesajla değil buradan belirtsin. Bu arada el altından hala site adresleri ürün isimleri uçuşuyor anladığım kadarı ile...Hala bu kadar mesajdan sonra zahmet edip mesajları okumadan birde üzerine hala formaldehit mi şu marka mı bu markamı diyen üyelere yardım etmeyin, etmeyin etmeyin. Kim nereden istiyorsa alsın. Okumak istemeyende okumasın arkadaşlar... İnternette bin tane marka var, bizim kullandığımız ürünün en iyisi olduğunu ne ben ne hiçbirimiz iddia edemez ama biliyoruz ki bütçemize göre alabileceğimiz en iyi ürün buydu, firmadan da allah razı olsun hiç geri çevirmediler... Son kez alıyoruz ve daha sonrada artık karışmayacağım.
Cuma günü listeyi yapıp ödeme yapmanız gereken miktarları bildireceğim, ben 1 litre alacağım kendime. Ürünlerin son kullanma tarihi 5 sene kadar...
yahu kız yazmış ya 250ml 80 tl hesap edemıyomusunuz ?
Kızlar herkese yetecek kadar alacağız panik yapmayın, bu hafta keratin almak isteyen herkes yazsın haftayada alımı gerçekleştiririz. İsteyenler lütfen özel mesajla değil buradan belirtsin. Bu arada el altından hala site adresleri ürün isimleri uçuşuyor anladığım kadarı ile...Hala bu kadar mesajdan sonra zahmet edip mesajları okumadan birde üzerine hala formaldehit mi şu marka mı bu markamı diyen üyelere yardım etmeyin, etmeyin etmeyin. Kim nereden istiyorsa alsın. Okumak istemeyende okumasın arkadaşlar... İnternette bin tane marka var, bizim kullandığımız ürünün en iyisi olduğunu ne ben ne hiçbirimiz iddia edemez ama biliyoruz ki bütçemize göre alabileceğimiz en iyi ürün buydu, firmadan da allah razı olsun hiç geri çevirmediler... Son kez alıyoruz ve daha sonrada artık karışmayacağım.
Cuma günü listeyi yapıp ödeme yapmanız gereken miktarları bildireceğim, ben 1 litre alacağım kendime. Ürünlerin son kullanma tarihi 5 sene kadar...