Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

$pic%204.jpg $pic%201.jpg $pic%203.jpg $jessica-szohr-fashflirt.jpg $Vanessa.jpg

Ben işte saçlarımın tam da bu şekilde olmasını istiyorum! Düz değil de bu şekilde dalgalı olsun.Bu kızın saçı nasıl bu hale gelmiş acaba? Sanırım kendisi de brezilya fönü kullanıyor daha sonra da maşayla dalgalı hale getiriyor galiba.Başka açıklaması olan var mı? Çok hoş duruyor ya of ne olurdu benim de böyle olsa...

Eki Görüntüle 280836 Eki Görüntüle 280835 Eki Görüntüle 280834 Eki Görüntüle 280838 Eki Görüntüle 280837

Ben işte saçlarımın tam da bu şekilde olmasını istiyorum! Düz değil de bu şekilde dalgalı olsun.Bu kızın saçı nasıl bu hale gelmiş acaba? Sanırım kendisi de brezilya fönü kullanıyor daha sonra da maşayla dalgalı hale getiriyor galiba.Başka açıklaması olan var mı? Çok hoş duruyor ya of ne olurdu benim de böyle olsa...

canım defne joy foster da aynen böyle saça sahıptı bılırsın o da brezılya yaptırmış belkıde straight threapy yaptırmıştır. yani senın saçların zenci kıvırcığıysa sen de yaptırabılırsın beyonce da yaptırmıştı. Benım tavsıyem sen sakın evde yapma o kadar emek zaman ve maddıyatı ilk başta kuaförde yaptır ama ıyı bır kuaför bul. sonra zaten ilk başta dumduz olmaz dalgalı oluyor sonra evde ustunden kendın gıdersın bozuldukça. tabıkı sen bılırsın ama ınan evde yapmak çok zor ama dersen ki arkadaşlarım var yardım ederler olabılır o vakit.

bu raf ömrü meselesi açıklığa kavuşursa eğer çok sevinicem yaa. açıldığından itibaren bi kaç ay sonra bitmesi gerekiyosa eğer çok kötü =( gerçi bendeki keratin hala bozulma belirtisi göstermiyo. ama elbet kimyasal, bizim anlayamıycaamız şekilde değişiklik gösteriyo olabilir.
kılıç balığı; eğer açıldıktan sonra da yıllarca saklanabiliyosa ben biraz daha fazla alıcam. bunun için de senin yanıtını bekliyorum canım

kılıç balığı canım sana nasıl ulaşacağız keratin alımı için. ben yeni katıldım pek anlamıyorum.

kılıçbalığı foruma gelmemiş henüz sanırım;
kılıçbalığı son keratin alımı için bende talepte bulunmuştum canım ama vazgeçtim,beni silebilirsin eklediysen eğer,kuaförüm 150 tlye yapacağını söyledi,zaten benim tek başına yapmam çok zor olacaktı,düzleştiricimde yetersiz(max 205 derece)böylesi daha iyi olacak,yaptırdıktan sonra sonuçları paylaşırım inşallah:21:

kılıcbalıgı sekerım nerelerdesın sen olmadan bız bu ısın altından kalkamayız canm ya merakla haberlerını beklıyoruz

bence keratın isteyenler bu mesajı alıntılayarak altına ıstediği miktarı eklesın kız tek tek uğraşmasın

aynen şöle;

osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml

Son düzenleme:
osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml

Kızlar ben de kılıçtan keratin alıp ilk uygulamamı kendim evde denemiştim
bilenler bilir resimlerimi de eklemiştim buraya çok da memnun kalmıştım
allah razı olsun gönderenden de sebep olandan da
lakin görüyorum ki,kılıç arkadaşımız kayıplarda gene işleri var heralde
aslında özelden msj attım beni de listeye ekle diye ama geri dönmedi

tekrardan yollamayı düşünmüyor sanırım,öyle mi??yollarsa bende talibim kendisine iletirsiniz

neyse bben uzun zamandır tereddüt ederek,fırsat sitelerinden kendime yakın bi kuaför seçmeye
çalışıyorum her yer ayrı bir markayla yapıyor,burda marka adı vermek yasak biliyorum ama
ne olur bilenler bana bi akıl versin hangi markalara güvenip yaptırdınız siz daha önce?

burdan şifreli yazın veya özelime msj atın bildiğiniz markaları
Maslak sheraton kuaför var,hani adına bakarak adamlar sheratonda riske atıp da kötü
yapmazlar heralde diyorum 90 TL Gl.....l keratin kullanıyolarmış.Şimdi bu markaya kötü diyeceksiniz ama ben
araştırdım aynı isimde bi kaç değişim marka var,ithal olanı,yerli olanı,italyan olanı falan
bu adamlar hangisini kullanıyor ki?:KK53::26::26:

Merhaba benimde saçlarım afro ve çok fena halde uzun ilk uygulamayı kuaförde yaptırmak istememe ragmen fırsat sıtelerınden aradıgım her kuaför fark alırız bu saça bu fiyata yapamayız dedi taki bugün Maslak Sheraton Hair&Style ile görüşene kadar beyefendi sağolsun ben yaptığım işin garantisini veriyorum dedi gidip orada deneyeceğim acaba seninde yaptırdığın yer aynı yemi öğrenmek istedim.

keratin alımı yapacaktı kılıçbalığı ne oldu haberi olan var mı? ben de ses çıkmayınca, malum bayram da yaklaşıyo, QOD brazillian blowout diye bi marka var FDA onaylıymış, ondan istettim, gelsin yaptırdıktan sonra sizle sonuçları paylaşırım. Sevilaycım benim de saçım afro. 2006 dan beri eczacıbaşının straight theraphy si var kuaförde onu uygulatıyorum. en son temmuz ayında da yaptım ama kuaförler çok para istiyo ve onu evde yapmak zor.gerçi saçın şu an orjinal halindeyse önce bi straight theraphy yaptır kuaförde derim ben. saçımın düzlüğü çok gitmemişken bu brezilya fönünü deniycem. zaten yakında ben de AFRO saçı olanlar diye bir forum açıcam :))) bizimki diğer bayanlarınki gibi saçlarım daha güzelolsundan ziyade saçımı kullanayım , tarak geçsin yeter ki meselesi : )))

osge01 250ml
ephi 250ml
fizi 250ml
moryel 500ml
thirteenrenia 500 ml
dersimm 250 ml
amancia 250 ml

X